Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamusie, lubicie zimne piwko latem?

Polecane posty

Gość gość
Każda pora roku jest dobra na piwo.

Gość gość
Uwielbiam

Gość gość
Nie. To zły przykład dla dzieci. Podobnie tatuśkowie. A potem wielkie zdziwienie, że dziecko ciągnie do alkoholu w wieku lat 12..

Gość gość
Do gośc 13:40 To ty nic na "P" Nie pijesz , nie palisz i nie "r***asz"

Gość gość
Dlaczego piszesz mamusie? Kobieta jest kobietą, potem matką. Widać, że macierzyństwo wyżarlo ci mózg.

Gość gość
Lubię, tak samo jak zimną coca-colę albo jeść melony lub arbuzy. Jak jest gorąco to wspaniała ulga ...

Gość gość
Bo to dział dla matek idiotko.

Gość gość
Nie piję, nie palę, a z moim mężem kocham się systematycznie. Można i pić i palić przy dziecku, ale trzeba się liczyć z tym, że dziecko będzie piło i paliło od 12 roku życia też.

Gość gość
Tak ale z sokiem, bo samo jest dla mnie za gorzkie.

Gość gość
Coca - cola to może zastąpić płyn do WC. Maskara dawać taki przykład dziecku. Melony, arbuzy kocham, to rozumiem.

Gość gość
wolę walnąć zimnego drinka z colą w proporcjach pół na pół ;) a najlepiej takie 3-4 w trakcie grilla :D

Gość gość
gość dziś Nie piję, nie palę, a z moim mężem kocham się systematycznie. Można i pić i palić przy dziecku, ale trzeba się liczyć z tym, że dziecko będzie piło i paliło od 12 roku życia też. Kija z du/py też nie wyjmujesz?

Gość gość
Tak, pije. Moi rodzice tez przy mnie pili piwo i jakos ja w wieku 12 lat nie pilam, wspolczuje dzieci ktore jak malpy nadladuja rodzicow. Samochodem tez nie jezdzicie bo dziecko bedzie chcialo prowadzic?

Gość gość
13.52 Ja nie robię wszystkiego pod dziecko, bo oprócz bycia matką jestem też kobietą. Mam takie samo prawo napić się piwa jak kobiety bezdzietne a to jak wcześnie moi synowie zaczną pić alkohol to zależy głównie od tego w jakim towarzystwie będą się obracać, mam nadzieje, że nie w jakieś patologii.

Gość gość
Ja kiedyś lubiłam ale chyba mam wrzody więc za każdym razem jak piję nawet piwa to mnie boli brzuch. I teraz nie piję w ogóle ale jakoś nie tęsknię bo również lubię koktajle owocowe czy tam zimna wodę z cytryna :)

Gość gość
Nie, nie lubię piwa wcale. Ogólnie raczej nie pije alkoholu, bo mi nie smakuje. Co nie oznacza, że jestem jakąś nudziarą.

Gość gość
do 13:55 hihi, też lubię coś mocniejszego z colą, piwko mi nie podchodzi. a jak nastrój się z automatu poprawia :D

Gość gość
Ja lubie nie tylko latem, ale ostatnio przestałam pić, bo mam problemy ze zrzuceniem wagi.

Gość gość
13:50 nie musisz ujawniać jak konkubent do cebie mówi, serio. Poza tym, to dział dla rodziców, nie tylko matek, lub dla przyszłych rodziców.

Gość gość
A ja nie pije w ogóle alkoholu. Piłam dużo na studiach i po a odkąd zaszłam w pierwszą ciążę czyli 5 lat temu nie pije. Nie ciągnie mnie, nie lubię. Mąż pije piwo na grillach i imprezach przy dzieciach i na zdrowie.

Gość gość
gość dziś cóż, nie masz talentu do ripostowania. Ale śmieszna jesteś fakt, to Ci wychodzi:-):-):-)

Gość gość
14:43 ty juz chyba obaliłaś dziś niejednego browara

Gość gość
A jakie piwa pijecie? Ja szukam takich słodszych. Nie znam się bo dawno nie piłam (ciąża, kp). Zasmakowała mi Perła miodowa i Kasztelan też nie jest zły.

Gość gość
Somersby, cydr dobroński

Gość gość
a jak już czuje, że jestem "zrobiona" i niewiele mi potrzeba do szczęścia to taki tani kustosz z biedronki o smaku tequili, ma bodajże 6% i się dzieje w sypialni wówczas, hahaha :D

Gość gość
wolę wódeczkę :)

Gość gość
Latem szklankę piwa do smakowitości z grilla nie odmówię, smakuje wybornie, w innych porach roku ani potrawy z grilla mi nie smakują ani kufelek piwa. Ale w jesienno - zimowe wieczory kieliszek nalewki jest super!

Gość gość
Wolę zimną lemoniade.

Gość gość
Pijący rodzice to porażka. Dla normalnych rodziców to normalne mam dziecko nie piję. Dla patologii.. norma jest inna. Odpychające, grill, piwo, i myślą, że dobrze wychowują dziecko. Sukcesów to one nie osiągną. Co najwyżej przeciętne życie. Zamiast ruszyć tyłek i chociaż wsiąść na rower, jakaś wspinaczka, a nie tłuste kiełbaski, piwsko i przekleństwa, a dzieci szybko chłoną.