Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiabasia112

dotykanie uda i kolana

Polecane posty

Gość asiabasia112

Od pewnego czasu kolega mnie po pracy podwozi do domu. Podczas jazdy rozmawiamy na rożne tematy, żartujemy. To naprawdę fajny gość, podoba mi się , nawet bardzo. Ostatnio podczas takiej rozmowy delikatnie położył mi rękę nieco wyżej kolana. Był to miły gest, wg mnie nie było w nim nic erotycznego. Wczoraj ten gest się znów powtórzył, tylko 2 razy i ten drugi raz już przejechał ręką wyżej mojego uda. Trwało to może 3 sekundy, ale mnie zelektryzowało. Pytanie do Panów, czy to coś znaczy wg was, czy to jest taki zwykły gest koleżeński jeśli sie wam z kimś dobrze rozmawia. Facet bardzo mi sie podoba, ale jestem nieśmiała :(

Gość gość
Jak mu pozwalasz na to , to tak robi mi jak by tak facet zrobił to by dostał w pysk

Gość asiabasia112
hm... dlaczego bym go miała bić... facet jest inteligentny, ciepły, przystojny i wg mnie ma dobre serce

Gość asiabasia112
wiem, że może zbyt słabo się znamy, ale podoba mi się jego każdy dotyk, każdy uśmiech... tylko czy ja nie nie wyobrażam sobie zbyt wiele i to taki zwykły gest, który nic dla niego nie znaczy ?

Gość gość
Ja uważam że chce sexu i się przygotowuje a dobre serce ma do czasu potem pokaże na co go stać więc uważaj na niego

Gość asiabasia112
gość dziś a to zdanie kobiety czy mężczyzny jeśli mogę zapytać ?

Gość asiabasia112
up

Gość asiabasia112
wg WAS uda i kolana to strefa erotyczna ?

Gość gość
to oburzające.

Gość gość
Uważaj na niego on coś kombinuje i jest zboczony wiem co mówię bo znałam takich

Gość gość
To jest naruszenie Twojej nietykalności cielesnej, ale skoro to Ci się podoba, to nie ma problemu.

na kafeteri nie znajdziesz odpowiedzi bo takie k***y jak w dziś nikt nie chce dotykac pasztetow je*banych. ja bym ci tak oddal ze bys sie zakryla nogami i jezdzila do konca zycia autobusem k***o do pracy

Gość gość
Może to znaczyć że mu się podobasz. To że być może cię pożąda nie znaczy że cię kocha ale jeśli chcesz spróbować to po prostu się z nim umów - zapytaj co robi po pracy lub powiedz coś w stylu - dzięki że mnie zawsze podwozisz, nie wiem jak mam ci się odwdzięczyć. Wtedy on odpowie i albo poda propozycje na która się możesz zgodzić lub nie lub powie że żaden problem, że nic nie musisz się odwdzięczyc to drąż dalej temat i zapytaj co robi po pracy itp. - dowiedz się czy jest samotny czy nikogo nie ma. Albo jak następnym razem w samochodzie złąpie cię za udo to połóż swoją dłoń na jego dłoni - w każdym razie warto spróbować tylko zachowaj rozsądek - jak się umówicie to w miejscu publicznym i nie idź z nim od razu do łóżka, poznaj go lepiej najpierw, bo może cie kocha a może po prostu chce cie przelecieć.

Gość gość
dziś k***a to ty jesteś puszczalska i śmierdzącą

Gość gość
Uciekaj bo jeszcze cie zgwałci faceci są niebezpieczni

Gość gość
dziś weź się odp*****l męska k***o co

Gość asiabasia112
o matko! jaki tam z niego niebezpieczny typ i gwałciciel... współczuje złych doświadczeń. W środę może faktycznie zaproponuje mu spotkanie, zobaczę jak zareaguje. Życzcie mi odwagi !

pewnie dotyka cie ta reka a potem ta sama wali sobie konia z podjary i na nastepny dzien znowu cie dotyka reka obklejona od spermy, masakra jak mozna obca babe lapac za udo :O

Gość asiabasia112
Srynik nie jestem taka znów obca. Znamy się dwa lata prawie, a tak lepiej, że piszemy i flirtujemy to pół roku

Gość gość
On chce cię tylko przelecieć, a już właściwie cię ma.

Gość asiabasia112
gość dziś trudno... oboje jesteśmy wolni, dorośli... jeśli tak będzie nie będę płakać

Gość asiabasia112
wg mnie nie zrobił nic złego, ja lubię jak mnie dotyka, przytula pod byle pretekstem.... tylko sam nie umiem się jakoś odwdzięczyć... paraliżuje mnie nieśmiałość

bo to nienormalne ze ci kolo tak z dvpy kladzie reke na udach jakbys była jego partnerką :O

Gość gość
Te chuje wszystkie kobiety by dotykali ale to wasza wina bo im pozwalacie na to i robią z wami co chca

Gość asiabasia112
Nie zdvpy tylko z miłości. Srynik to normalne, nie znasz sie prawiczaku.

gosciu dotykajac kogos takiego jak ty pokazuje ze sie nie szanuje, tak samo ciebie tez nie szanuje ;).

jak ci niedlugo wlozy reke w majty a ty nie bedziesz wiedziala co zrobic, to tez bedziesz o tym tu pisala?

Gość gość
Czekaj dziś udo i kolanko a jutro cie za cipke d**e i piersi będzie lapał zbok to zbok i dziewie się jeszcze ze mu do samochodu wsiadasz...