Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja chyba zwariuje

Polecane posty

Gość gość

:D tak mnie korci, zeby juz z nim pojsc do lozka, zeby byl bardziej zdecydowany, a na razie to tylko przytulanie, czasami jakies takie powolne, nie lubie tak :o wolalabym zeby mnie porzadnie zlapal i pokazal namietnosc :D a on taki...delikatny i niezdecydowany.''bulke przez bibulke''

Gość gość
Mama o tym wie ...?!

Gość gość
Nie musi jestem wystarczajaco duza ;)

Gość gość
to bym brał jak świeże bułeczki z masełkiem

Gość gość
ty piekarz nie wtryniaj sie bo ja tu rzez niewiniontek obczajam...zawinila,kara musi byc

Gość gość
:-D żeby mnie tak złapał za psitę, ścisnął aż by mi łzy poleciały, rzucił na ziemię, chwycił za kudły i do ptaka, i walił do zadławienia i bólu :-D ...a nie takie pitu pitu!

Gość gość
zznnnaczczy zeby wytrzepal sakiewke i drobne zamienil na bilon?!...

Gość gość
facet pipa

Gość gość
Ach,papapupapipa?!...to bierz piekarza zrobi ci diete glutenowa...

Gość gość
No to z doswiadczenia ci powiem, ze sex bedzie do kitu... bedzie zawsze taki delikatny i nudny jak flaki z olejem.. bezpieczenstwo.. pewnie ze ci da pezpieczenstwo, ale w lozku bedzie kiepsko. Ja wlasnie mysle o rozwodzie bo mam juz tego dosc :-)

Gość gość
tak wlasnie myslalam :( moze u Was da sie uratowac, a przepraszam jesli Cie uraze ale moze kochanek wchodzi w gre? Z mezem bezpieczenstwo, mile zycie a z kochankiem super zycie seksualne. Z tym 'moim' nie chce wchodzic w zaden zwiazek, chce tylko jednego od niego bo strasznie mnie pociaga i przy tym jest dobrym przyjacielem :) Ale juz mi ta ochota przechodzi czasami jak widze jego nieporadnosc. Jest taki silny fizycznie, duzy a zachowanie dziecka...

Gość gość
postaw mu klocka z lego jak dzieciak to się zaciekawi a potem mu powiedz ze z tego tunelu wkrótce wyłoni sie lokomotive na 100% sie zafascynuje - mój tak od dwudziestu lat czeka przy tym tunelu i jest coraz blizej światła...tylko takie postaci się mu tam kręcą...

Gość gość
Do autorki - wypisz , wymaluj - z opisu moj maz. A z kochankiem nie urazilas mnie, wlasnie sobie znalazlam:-) tylko pomyslow zaczyna mi brakowac na pozne powroty... przespij sie z nim, jak bedzie kiepsko od razu zostaw. Z czasem sie nie poprawi - wiem co mowie..