Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cziqulinka

wiadomość dla was.

Polecane posty

od jutra jestem zmuszona zaglądać na te forume rzadziej. przykro mi, że się tak niezdrowo emocjonalnie angażujecie w moje tematy: nikt wam nie każe tak reagować. w ten sposób ukazujecie tylko prostotę waszego umysłu. może wam opadnie ciśnienie. cieszycie się.

Gość gość
ja pierwszy raz twój temat widze na forum

masz rację, jestem tu całkowicie nową osobą i to nie jest tak, że spędziłam tu parę lat życia.

Gość gość
Kogo to obchodzi, chcesz to siedź, nie chcesz to nie wchodź i tyle, bo teraz to albo dziecinnie prowokujesz albo szukasz atencji.

znowu ktoś zgorzkniały. nie uważasz, że kafe to kiepski sposób na szukanie atencji, ale jeśli tak uważasz to tak, masz prawo mieć swoją opinię. a tymczasem ja lecę i spokojnej nocy życzę.

Gość gość
Czyli jednak atencjuszka prowokatorka. Nara.

Gość Ja_Dyzio
jak zrozumiałem, abiturientka informatyki odbyła tu staż i ucieka do krainy, gdzie można zarobić lepsze pieniądze , wszystko jasne , oczywiście życzę wszystkiego najlepszego , wiesz, mam prośbę , posłuchaj czasem tej piosenki w wykonaniu Krzysztof Klenczon, wyśmienity muzyk , brakuje takich https://www.youtube.com/watch?v=Zb6F1fOiiHw