Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka strasznie mnie zawiodła.

Polecane posty

Gość gość

Cześć. W pracy pojawiła się kolezanka, której stałem się najlepszym kumplem. Potem pojawiły się plotki że obmacuje się z facetem gdzieś w składziku. Obrych plotkach dowiedziała się ode mnie. Bardzo to przeżyła prawie płakała. Zaproponowałem że dowiem się kto to rozglosil. Jestem dociekliwy i sobie myślałem że nikt z mojej koleżanki nie będzie robił puszczalskiej. W czasie "śledztwa" dopytywałem, starałem się robić to delikatnie ale wiadomo zaryzykowalem swoje dobre imię, bo w końcu ktoś się domyślić czemu drąże. W końcu dotarłem do monitoringu gdzie widać jak się maca i całuje z innym. Mam to na pendrive. To że jej wygarnęła to jasne. Zastanawiam się tylko czy jest sens kontynuować z nią znajomość. Jakbyście postąpili?

Gość gość
A co Cię to obchodzi czy to robiła, czy nie? To nie Twoja dziewczyna tylko koleżanka.

Gość gość
Nie ma sensu ufac komus, kto klamie.

Gość gość
Przyznaj się, że sam chciałbyś być z nią w tym składziku ;)

Rozumiem, że ona nie była dla ciebie zwykłą koleżanką i miałeś wobec niej poważniejsze zamiary? Jeśli tak, to oczywiste, że musisz sobie ją odpuścić pod tym względem, a czy chcesz kontynuować czysto przyjacielską relację czy nie, to już twoja sprawa.

Gość gość
Gdyby to był Twój najlepszy kumpel, to pewnie by Ci to nie przeszkadzało.

Gość gość
Hehe przy Tobie zgrywala zaplakana cnotke, pewnie mówiła ze to tylko plotki i bardzo ja ranią a jednak to prawda ;p zgadzam się z gościem powyżej. Uswiadom ja ze wiesz o tym ze to nie plotki...

Gość gość
każda plotka ma ziarenko prawdy

Gość gość
Ja by zerwał kontakt. Okłamała cię. Nawet jeśli jesteście tylko kolegami.

Gość gość
Zajmij się snilo ja wdowa, bo na baterie nie zarobi:p

Gość gość
Powiedz jej, że wiesz, że to nie są plotki i bądź teraz dla niej chłodny. Nie zawracaj sobie głowy tą relacją.

Gość gość
Pytanie czy ona musiała się "spowiadać" każdemu z tego co robiła. Ludzie, łącznie z Tobą rozdmuchali kawałek jej życia. Powiem tak - Brzydzę się kłamstwem, ale jeszcze bardziej wtrącaniem się w cudze sprawy.

Gość gość
Autor. To dlaczego poprosiła mnie abym dowiedział się kto rozsiewa plotki? Skoro wiedziała że wsadza mnie na minę. Po co były świeczki w oczach, dlaczego chciała się zwolnić z roboty.

Gość gość
A co to ma do rzeczy, skoro sam jej powiedziałeś o tych plotkach, „przyjacielu”? Od takich przyjaciół jak Ty wolałbym się trzymać z daleka.

Gość gość
Autor. Bo się o nich dowiedziałem, a koleżance się mówi takie rzeczy skoro ma się być szczerym. Miałem zataić taki fakt? Wtedy myślałem że to jest nieprawda.

Gość gość
Dziecinada ? Co wy piszecie ?

Gość gość
Za chwilę powie ci że jest z tobą w ciąży ! I wiatr ja zapylił