Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dać mu szansę?

Polecane posty

Gość gość

podoba mi się i mnie adoruje, zachowuje się bez zarzutu,jdenak na początku znajomości mieliśmy konflikt, (razem studiujemy). W przeszłości wdał się w poważną bójkę, boję się że może być agresywny. Mam cięzkie przejścia z moim ex(nie agresja ale zdrada), nie wiem czy się narażać i dać mu szansę? jak radzicie? On mówi że bardzo tego żałuje i się wstydzi,. Mam też wrażenie że jest zbyt władczy, chociaż jak się z nim rozmawia to spokojna rozmowa na argumenty wpływa a niego i przyznaje rację. Poradźcie czy jestem przewrażliwona po moich przejściach? Czy może powinnam się zaangażować i postawić ostre warunki?

Gość gość
Jakie warunki? Żyj życiem z nim normalnie, nic nie wydziwiaj, to samo wyjdzie...

Gość gość
no uświadomić typa, że jakikolwiek przejaw agresji i do widzenia? ja się zastanawiam czy go wogóle do siebie dopuścić

Gość gość
To chyba jest wiadome z tą agresją. Uświadomić tak, np oglądając film i podobna scena i wtedy jak by mnie coś takiego zrobił, to... I tu sobie dopisz, lub w inny sposób...

Gość gość
może rzeczywiście za ostro chciałam, bo zamierzałam mu powiedzieć wprost, że ja nie akceptuję pod żadnym pozorem takich zachowań i że jakby co to do widzenia, generalnie zamierzałam stworzyć coś na wzór kontraktu, co wolno a czego nie akceptuję wogóle, może przeadzam po moim poprzednim związku

Gość gość
No według mnie przesadzasz. Facet w przeszłosci miał bójke, no jak to facet, a ty już do przodu robisz z tego problem i sprawe w swojej głowie. wiesz, gdyby gośc, tłuk poprzednią dziewczyne, to zrozumiem twoje obawy, ale to że zaliczył męską bójkę.

Gość gość
Ja pierdziele, następna z przerostem formy nad treścią... Dać mu szansę... Postawić warunki... Za kogo ty się masz?

Gość gość
gość 23:25 No mnie rozwalił jej tekst: " eneralnie zamierzałam stworzyć coś na wzór kontraktu, co wolno a czego nie akceptuję wogóle" KONTRAKTU !!! co wolno a czego nie. jprdl

Gość gość
No mówię, piertolnięta.

Gość gość
gość dziś provo x Własnie czytajac takie tematy pierwsza myśl - provo, ale jak słyszę gadki lasek na żywo, to one lecą własnie takimi tekstami jak autorka.

Gość gość
W żadnym wypadku nie można dawać szansy facetowi będziesz przez niego płakać bo cię zdradzi albo zrobi z ciebie służbę ja im też nie daje żadnej szansy i mam spokój

Gość gość
Ja nie daje zadnemu przecież mnie zaraz zdradzi

Gość gość
Ja kiedyś dałam tez jedbrnmu szanse i co po tygodniu juz chciał d**y nie dostał i co poszedł do innej szmaty mija już 12 lat i od tamtej pory nie dałam zadnemu żadnej szansy bo się to powtórzy

Gość gość
I całe szczęście że nie dałaś, przynajmniej żaden facet nie musi się teraz męczyć z taką frustratką udoopiony dzieckiem i kredytem we frankach

Gość gość
Jestem kobieta, od wielu lat nie mieszkam w Polsce, wiec nie jestem na bierzaco, dlatego mam pytanie: czy nie ma juz u was normalnych zwiazkow, z milosci albo sympatii albo chociazby pasujacych potrzeb seksualnych? Czy polskie ksiezniczki stawiaja warunki i evtl. daja szanse? Czy seks jest czyms, co kobiety laskawie "daja", jezeli mezczyzna bedzie spelniac jakies warunki? A moze takie watki jak ten to po prostu zart?