Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czym dziewczyna odpycha faceta

Polecane posty

Gość gość

Jestem 6 lat w związku i z każdym rokiem sfera seksualna zaczęła być coraz rzadsza.. Stąd moje pytanie, może nieświadomie odpycham mojego jakimiś zachowaniami? Nie chodzi o wygląd, bo dbam o siebie, ale raczej o charakter i czyny. Co odpycha facetów, że nie mają ochoty na seks?

Gość gość
Może już zwyczajna nuda? Po 6 latach dotyk nie podnieca tak, jak na początku i nie ma to nic wspólnego z charakterem.

Gość gość
Racja zrobiło się trochę nudno, ja bym chciała urozmaiceń, ale nie widzę chęci u niego i stąd też ja się mniek anagażuje, no a te rzadkie zbliżenia obniżają moje poczucie wartości :(

Gość gość
Z tego co wyczytałam na meskich forach i "wywiadu" wsrod kolegow to: Jeśli chodzi o wygląd fizyczny: -nadwaga -brzydka twarz -cellulit i rozstepy, -obwisłe cialo, - jakies brzydkie znamiona - meski styl ubierania, -ktorkie wlosy - zaniedbanie sie np. paznokci, zebow itd. nie wspominajac o braku higieny A jeśli chodzi o zachowanie to: - wulgarne zachowanie, przeklinanie itd. - zbyt wyzywajacy styl bycia -nadmierna niesmialosc, albo druga skrajnosc jak kobieta uwaza, ze wszystko jej sie nalezy i jest idealna -palenie, picie zbyt wiele alkoholu

Gość gość
Ale to są takie oczywiste rzeczy. Nie jestem wulgarna ani pijąca. Chodzi mi raczej o jakieś drobnostki którymi można odpychać faceta? Np. fochy, obrażnie się, krytykowanie itd. tego typu rzeczy?

Gość gość
dziewczyno, to jest proste jak budowa cepa. znudziłaś się i tyle, zna cię na wylot; faceci tak działają, tak nas ewolucja ukształtowała i żebyś nie wiem jakie hocki-klocki odstawiała to tego nie zmienisz

Gość gość
W sumie dobrze, pociesza mnie to że to.norma a nie coś ze mną nie tak... A jak u was z seksem po kilku latach związku?

Gość gość
najczęściej słabo, nudno i przewidywalnie. przynajmniej ze stałą partnerką :D

Gość gość
jasne a jak robi wam żarcie pieprze gacie i sprząta po was jest wtedy dobra co ? Debile

Gość gość
nikt mi nie pierze gaci; robi to pralka żarcie też robimy na zmianę, nie jestem kaleką więc się tak nie unoś

Gość gość
- nie myje się - ma włosy w nieładzie - nie zmienia gaci i nie myje tzipki

Gość gość
Wy tacy idealni prawda ? a sadlo wam ze spodni wychodzi włosów i zębów nie myjecie śmierdzi od was jak z kibla ciągle w tych samych ciuchach buciorach i śmierdzących skarpetach i kto tu odpycha wy a nie kobiety

Gość gość
dziś akurat juz nie bądź taki do przodu

Gość R z gdyni
Moja zona to k***a opasła przed porodem była szczupła a teraz ten brzuch jej wygląda jak worek do kapci i jak mam ochotę na sex to szukam gdzie indziej a z z nią chce się chce rozwieść bo nie jestem w stanie z nią być

Gość gość
12:52 wierność i miłość i to ze nie opuszczę cie aż do śmierci mówi ci to coś? wszystko niszczycie

Gość gość
Mnie odpycha rękom :-P

Gość gość
Za mną 13 lat związku, w tym 6 jako małżeństwo. Za chiny ludowe bym nie wymieniła na innego bo mąż działa na mnie bez przerwy - raz na zmysły, raz na nerwy :P A poważnie to zawsze pojawiają się kryzysy w związkach. Raz dobrze, raz jest źle i wtedy strefa łóżkowa mogłaby nie istnieć. Co odpycha faceta? Przewidywalność, rutyna, kobieca zrzędliwość i naburmuszenie z niezadowoleniem z czegokolwiek. Warto czasem wprowadzić jakiś dodatkowy punkt w trakcie zbliżeń aby zaskoczyć. Seksowna bielizna, albo zabawa z zawiązanym szalem na oczach, która potęguje zmysły. Kwestia podejścia do tematu :)

Gość gość
gość dziś x To tak jakby kobieta nie byla człowiekiem i nie mogła palic ani pic i przeklinac. No co za kuriozum.. Dla mnie to w takim razie nie byli prawdziwi mężczyźni, tylko jakies ciepłe kluchy spod barchanów mamusi sie urwali, krzyżyk im na droge. Nie ma juz prawdziwych mężczyzn !!!

Gość gość
14:02 dzięki świetna odpowiedź, o to właśnie mi chodziło. To fakt, że czasem zrzędzę albo czepiam się bez powodu.. Postaram się nad tym zapanować i na nowo dodenić mojego narzeczonego a może i On na nowo mnie zapragnie :)

Gość gość
- jak laska sra i sika przy otwartych drzwiach od wc - jak jest ona całkowicie niebzykata.

Gość gość
Co to znaczy całkowicie niebzykata?

Gość niebzykata i ch8j ci do tego
Colorgirl wczoraj A faceci czym odpychaja wystarczy stanąć obok to smród odrzuci na km x dokladnie, nic tylko srają, śmierdzą, bzykają i nie ma z nich żadnego pożytku, a i wymagania mają zdecydowanie zbyt wygórowane, w stosunku do tego co sami ku)rwa sobą reprezentują. Wynocha z takimi.

Gość gość
Czym jeszcze ze nie ma na nia ochoty?

Gość brokensaaajd89
p*********e... 1.znamiona???nie sadze zeby odpychały pieprzyk .to jest dla facetow sexi. 2.meski styl ubierania..no wiadomo ze szpieleczki i mini pociagaja faceta...ale ladna,delikatna, dziewczyna w dresie mysle ze tez moglaby byc pociagajaca. 3.pije i pali...dla wielu facetow to moze byc wabik.bo lubią niegrzeczne. 4.przeklinanie...to tez uwazam ze nie odpycha normlanego faceta. Moze jakiegos uduchowinonego delikatnego zmainerowanaego ksiedza.Dziewczyna wybuchowa temperamentna jest pociagajaąca...