Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie do Was

Młody przystojny czy starszy z zasadami

Polecane posty

Gość gość
Ok?

Gość gość
No to widzisz ze mu wszystko wisi.

Gość gość
I teraz właśnie młody udowodnił ze ma wyyebane, on nic nie czuł do Ciebie ale jak chwilowo nie miał innych opcji to Cie bajerowal bo liczył na seks, teraz znalazł jakas dziewczyne i Ciebie juz ma w d...e. Młody i przystojny...można bylo się tego po nim spodziewać.

Gość gość
No mlody potwierdził wasze słowa. Dla niego dziewczyny to normalka. Takich jak Ja na pewnie jeszcze parę, ktore trzyma w rezerwie, a jedna oficjalna. Przez chwilę pomyślałam ze chce wzbudzić we mnie zazdrość pokazując sie z dziewczyną, bo przez te 3 lata nie widziałam go z żadną. Tak czy siak manipulował mną.

Gość gość
Młody może bez końca

Gość gość
Up up

Gość gość
Stary za stary Młody się puszcza Czyli musi to być ktoś inny

Gość gość
Tęsknię za młodym, skasowalam numer i nie mogę popatrzeć czy jest na whattsapp

Gość gość
Up Up

Gość gość
14.48 dokładnie, tez tak uważam

Gość gość
Poczekaj na innego, skoro jeszcze Numer starego masz jeszcze?

Gość gość
To musisz przeczekać, młody powiedział ok czyli mu wisi.

Gość gość
Młody przystojny! Spedzicie razem miłe chwile i moze cos z tego będzie a jak nie to sama dasz radę, związek ze staruchem za 5 lat będzie dramatem, opieka, leki ty libido wysokie a on nie może.

Gość gość
Jestem z młodym przystojnym, wiadomo to początki, okazuje się mieć kręgosłup moralny i potrafić wiele rzeczy, sex po prostu bajka Dziękuję Wam za dyskusję

Gość gość
Przecież widziaals go z laska na mieście a potem jak chcialas zakończyć znajomość on odpisał olewatorsko ,,ok". Ale pewnie Tobie powiedzial ze to tylko koleżanką,taa...takich koleżanek pewnie ma co najmniej kilka :D. Naiwna jesteś, on się pobawi a potem odejdzie do młodszej bo ma w czym wybierać

Gość gość
Może odejdzie, może nie, moze ja odejdę może nie Czas pokaże czy do siebie pasujemy i czy chcemy byc ze sobą

Gość gość
To lepiej się upewnij czy już w tej chwili nie leci na dwa fronty (albo i więcej) bo skoro widzialas go z ta laska to mogą kręcić (polecam sprawdzenie mu telefonu- to skarbnica wiedzy i facecie). Zresztą po tym jakbym faceta widziała z inna a na mojego smsa tego typu smsa odpisałby tylko ,,ok", nawet nie probowalby sie tłumaczyć, to juz bym go pozegnala i życzyła szczęścia. On pokazał tym ze niewiele znaczysz dla niego, ze się rozgląda za innymi ale pewnie potem znowu zaczął Cie bajerowac a Ty nie masz honoru widocznie skoro go przyjelas. Powinnas mieć więcej rozsądku w tym wieku.

Gość gość
Znamy się 3 lata, on się kręcił koło mnie już długo, ze mialam wątpliwości to do niczego nie doszło, teraz ich już nie mam więc dojdzie, odrzucałam go wielokrotnie a teraz mam na niego ochotę, Nie jest z nią na pewno, wiem to

Gość gość
Po moim ostatnim smsie nie tłumaczył się , tylko z nią zerwał co uważam za normalne i ok, nie jestem zła na niego bo wcześniej nigdy nie okresliłam się co bym chciała a co nie Postawiłam sprawę jasno i zachował sie oj wg mnie

Gość gość
A skąd wiesz ze zerwał? Może to wersja dla Ciebie a jednak z nią kręci? Albo z inna na boku...ale Ty pewnie boisz się sprawdzić mu telefon bo gdyby się okazało ze nie jest w porządku to musialabys go zostawić. On w życiu Ci się nie przyzna, jedyna droga do poznania prawdy jest poczytanie mu smsow, rozmów na fb, dowiesz się wtedy z kim pisze ale Ty chyba wolisz tego nie wiedzieć... Jak jest przystojny to zawsze będzie miał branie i watpie ze nagle przestał z tego korzystać.

Gość gość
Wiem ze z nią zerwał, usunał ją też z fb

Gość gość
A musisz koniecznie ktoregos brac?jak masz takie pytania to zadnego z nich nie kochasz, wiec zwiazek nie ma sensu.Moze trzeci sie znajdzie i.prawdziwa milosc?

Gość gość
Zakochałam się w młodszym

Gość gość
15.53 parę razy się z nim przespalas i się zakochalas, typowe u kobiet ze się zakochują po seksie. Typowe i ryzykowne. Jeśli nie ta ,,koleżanka" to może być inna, lepiej sprawdź mu ten telefon, chyba ze wolisz nie wiedzieć... Ja bym takiemu przystojniakowi co ma laski na pstryknkecie palcem, nie ufała... Skąd wiesz ze teraz Cie nie urabia, chce się pokazać z jak najlepszej strony i Cie por....c, wykorzystać i odejść? Może nawet założył sie z kolegami ze WKONCU Cie zdobędzie, dlatego od dawna był taki napalony na ta znajomość? Mógł zdobycie Ciebie potraktować jako wyzwanie, wziąść za punkt honoru (bo przecież pewnie zadna mu nie odmawia a Ty bylas niedostępna, to go krecilo). Niektórzy faceci tak robią, może on tez wyznaje zasade ,,na starej pi.czy. młody ch...j się ćwiczy". Dlatego właśnie, żeby wiedzieć na czym stoisz powinnas powęszyc, bo możliwe ze on na boku z jakąś kręci. A w slowa nie wierz, sprawdź sama jak na prawdę jest, bo powiedzieć to można wszystko...

Gość gość
Jeszcze ze sobą nie spaliśmy

Gość gość
No właśnie, wszystko może się skończyć po seksie gdy uzna ,,wreszcie ja zaliczyłem". Nawet jeśli nie to nie sadze ze będzie Ci wierny... Ale widać Ty wcale nie chcesz się przekonać jak jest na prawdę, czy z kimś kreci na boku wiec omijasz temat sprawdzenia go.

Gość gość
Bez sensu piszesz, co Cię gryzie? Ja też jestem atrakcyjna i też może mieć obawy ze o bzykanie mi chodzi itd i też nie chciałabym by mnie sprawdzal Ktoś cie oszukał czy jak?

Gość marawstala
Chyba i tak są Ci obojętni : )

Gość marawstala
Ale nie czytalam komentarzy tylko ten pierwszy wpis

Gość gość
Na początku trzymałam dystans, ale ten młody powoli się do mnie zbliżał i się zakochałam, Wzbraniałam się, ale to się zmieniło