Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eute

już przepadlo

Polecane posty

Gość gość
co się stało, że nigdy

Gość gość
ale zawsze mogymy so pogodac...o pogodzie o wojewodzie i troszkam o smrodzie

Gość gość
ale smecisz babo, zawsze szczerego nie ma tu od dawna a ty usychasz z tesknoty. ogarnij sie jakby chcial to by z toba gadal

Nieubrana, wyjaśnij mi taką rzecz, dlaczego ktoś kogoś traktuje jak powietrze, innych zaś normalnie?

Gość gość
Co umarł?

I pewnie vice versa. Każdy sobie... Co stało się z Panem, który pieszczotliwie nazywał mnie "dziunią", a do którego Ty miałaś słabość? Żyje?

A kogo to obchodzi? Wirtualny światek to betka w porównaniu z tym co w 4 d

A ja nie wiem co dla Ciebie jest wirtualnym światem, a co światem 4D. Czasem te światy się łączą. Tak słyszałam. Ja pytam, więc obchodzi mnie, a raczej obchodziło, przed chwilą, na chwilę.

Nie, o projekcje. Pewnie, że tak! Poznałam ludzi, którzy nie mówią sobie dzień dobry, to znaczy mówią, ale we własnym sosie

Od trzech dni mówię już tylko tym, którzy przechodząc obok mnie nie sprawdzają, czy mają buty zasznurowane

". Co stało się z Panem, który pieszczotliwie nazywał mnie "dziunią", a do którego Ty miałaś słabość? Żyje? " haha zadałam to samo pytanie najpierw jemu (via gg) 1 listopada (tak wiem, refleksyjnie i symbolicznie ;), a potem na jego temacie w styczniu. Nie odpowiedział, pewnie czara jego rozczarowania się przelała ;)

Gość gość
: dlaczego ktoś kogoś traktuje jak powietrze, innych zaś normalnie? - nie lubimy ludzi których skrzywdziliśmy - lubimy tych którym wyrządziliśmy przysługę ( poproś go żeby zrobił coś konkretnego dla ciebie- poza pracą) może "on" nosi w sobie poczucie winy z powodu wyrządzonych tobie, niekoniecznie celowo krzywd? (redukcja dysonansu dla podtrzymania własnej wartości poprzez szukanie wewnętrznych lub zewnętrznych uzasadnień zachowań)

No sorry, Piąta, pokolenie gg od dawna się sypie. Właściwie została już garstka ludzi urodzonych przed II wojną i dwie garstki dziadków korzystających wciąż z gg. Ale omawiany (obmawiany?) pewnie tylko zgorzkniał do cna, uwiądł i podczytuje z bezpiecznej odległości. Tak myślę. ;-) A co u Ciebie?

od lat nie korzystam z GG, tylko dla ZSa tam weszłam ;) a co do co u mnie, to zdaje się przybyłam na coroczne uaktualnienie dobrego zdania na temat swojej doskonałej pamięci do hasła do kafeteryjnego loginu ;)

Żadnego niebieskiego niet