Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Alienuję się od społeczeństwa

Polecane posty

Gość gość

na ile to możliwe. Mam już k..wa wszystkiego dość. Będę tylko chodził do pracy i z powrotem i do sklepu. Dosyć tego nadskakiwania innym, bycia piątym kołem u wozu, bycia ciągle tym gorszym który ciągle musi się PROSIĆ o spotkanie albo kontakt, a ktoś nie raczy odebrać mojego telefonu ani tym bardziej oddzwonić. Dziewczyny nie szukam bo zawsze jestem tylko "dobrym kolegą" i żadna poważniejsza relacja już nigdy nie będzie mi dana. Trudno, będę sam a jak się w..rwie tak naprawdę to rzucę nawet pracę i będę żył trochę z oszczędności, a z domu będę wychodził tylko po piwsko i czipsy. Jak oszczędności mi się za bardzo uszczuplą to dopiero wtedy do kolejnej pracy i znowu patrzeć na te ludzkie mordy, tylko po to żeby zarobić na rachunki i piwo.

Gość gość
większość ludzi to niestety straszne kuurfy, trzeba ich olewać niestety

Gość gość
Tak to jest że ludzie tworzą hierarchie, grupy i podgrupy i zależy gdzie się znajdziesz. Ty jesteś niezbyt wysoko w tej hierarchii skoro tak Cię olewają. Najlepsza rada to miej wyj..kę :) Co ci zależy na ludziach których nie obchodzisz. Nie musisz mieć takich znajomych.