Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość takiego życia !

Polecane posty

Gość gość

Część dziewczyny, chciałabym żebyście oceniły to jak żyje ja i podzieliły się swoim stanem. Otóż mam męża, 2 dzieci i trzecie maleństwo w brzuszku już 7 miesięcy <3. Z mężem jestem już trzy lata, po ślubie rok. Bardzo się kochamy mimo że bywa ciężko. On jest pracownikiem miejskich wodociągów, robi wykopy pod wodociągi itd. jest to ciężką praca fizyczna. Miesięcznie zarabia 3000 żeby dorobić mój mąż często jeździ w trasy po Polsce jako pomoc drogowa. Ja nie pracowałam więc nie mam żadnych własnych pieniędzy i mimo że to moja druga ciąża (pierwsza bliźniacza) to czuję się okropnie, nie mogę nic zrobić. Mamy na córkę 500 +. Mamy dwa stare samochody (2 kombi z 2002r.), wynajmujemy mieszkanie w dużym miesicie za 1800 zł. Tak naprawdę na miesiąc mamy ok.4000-4200zl. Na początku byłam bardzo w nim zakochana, nie przejmowałam się brakiem kasy, kochałam go, było super. Potem pojawiły się dzieci (staraliśmy się o nie ale nie chcieliśmy bliźniaków), teraz wpadka z 3 wszystko się posypało. Teraz mam dość, mam ochotę znaleźć sobie młodszego faceta, żyć na poziomie a nie ciągle martwić się o jutro. Co wy myślicie macie podobnie ?

Gość gość
Znacie sie dopiero trzy lata, warto było sie tak spieszyć z dzieckiem? Zwłaszcza , ze piszesz, ze sie staraliście i wyszły bliźniaki. Chciałabyś mlodszego z kasa? A co z dziećmi? A do pracy dlaczego sie nie wzięłaś?

Gość gość
Młodszy to myslisz, ze zechce babe, ktora już tyle rodziła?

Gość gość
Nigdy nie pracowałaś, a marzy ci sie młodzieniec, to ile Ty masz lat?:D zreszta mysle, ze to prowokacja, musisz popracować jeszcze, bo na to mało Kto sie nabierze;)

Gość gość
Prowo-srowo zamiast myśleć że to prowokacja to odpowiadaj na pytanie prostaczko, jak nie masz nic do napisania to się nie odzywaj.

Gość gość
Idź do pracy, to jedyne rozwiązanie.

Aha czyli szukasz tylko faceta z grubym portfelem, ale jesteś pusta.

Gość gość
21:41 prostactwo to akurat z ciebie wyszło. To odpowiadając na pytanie - na pewno młody i bogaty facet wezmie z pocałowaniem ręki babę z 3 dzieci, w dodatku taka co sie praca nie skalała:D

Gość gość
coraz durniejsze te prowokacje

Gość gość
mam ochotę znaleźć sobie młodszego faceta, żyć na poziomie a nie ciągle martwić się o jutro x alez to byla milosc :D

Gość gość
gość dziś Prowo-srowo zamiast myśleć że to prowokacja to odpowiadaj na pytanie prostaczko, jak nie masz nic do napisania to się nie odzywaj. x No i właśnie potwierdzilaś że to prowo, bo nawet prowokujesz chamstwem. Typowe przy trollingu

Gość gość
To pracuj, i pokaż swój poziom, myślisz, że każdy mężczyzna to bankomat?