Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak ja mam być normalna..

Polecane posty

Gość gość

Miałam umowę z mamą i siostrą (u której mieszkamy, nieważne dlaczego), że dopóki się uczę będę mogła miej jej płacić ze względu na to, że się uczę i co? Mam 753 zł od państwa (renta po tacie), z czego 450 zł mam płacić siostrze, 120 zł potrzebuję na szkołę, plus telefon i internet z tych rzeczy nie mogę zrezygnować. Poznałam bardzo fajnego faceta i znowu zapewne stracę osobę na której mi poniekąd zależy, przez tą sytuacje. Mieszkam na wsi, mimo wszystko szukam pracy już z dobry tydzień, przestałam się uczyć dziennie, ale dostaje zero odpowiedzi i tak. Teraz mam być chrzestną, komunie, koleżanka ma 18 nastke, nadchodzi lato. Kolejne wydatki i wyjazd na egzaminy w nowej szkole, całe szczęście na to mam już odłożone. Męczy mnie to już psychicznie. Nie chcę zawalić szkoły, ale to już zawalam, bo w głowie mam co innego niż kolejne tematy z matmy. Jak znaleźć szybko pracę? Zalamałam się dzisiaj po tym jak dostałam zamiast oferty pracy, ofertę wzięcia kredytu. Tamci już się raczej nie odezwą, może tam gdzie dzisiaj napisałam ktoś odpisze.

Gość gość
to masz problem

Gość gość
są tam różne zlecenia, może coś znajdę dla siebie. Jednak angielski odpada.