Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Upublicznienie danych na fb

Polecane posty

Gość gość

Kilka dni temu wzięłam udział w dyskusji,na zamkniętej grupie na fb do której należę, sporo osób żartowalo, temat w sumie neutralny, ale okazało się że ukazał się artykuł w jednym z pożal sie boże portali, w ktorym miedzy tekst gryzmolisty powtykane są screeny z komentarzami,danymi osobowymi, i wizerunkiem moim i kilkudziesieciu innych osób, wszystko napisane w takim kontekście żeby zrobić z nas bezmyślnych idiotów, myślicie że jest paragraf na upublicznienie bez mojej zgody z zamknietej grupy, moich danych i zdjęć??

Gość gość
oczywiście że tak,to jest jawne złamanie prawa.

Gość gość
Napisalam do autora tego artykułu, otrzymałam odpowiedź,że nie wie o co mam ból d**y, i że on nie zamierza nic modyfikowac ani usuwac,bo wzięłam udział w dyskusji na fb, i tym samym wyraziłam zgodę, i oni nie złamali prawa

Gość gość
na pejsfesjbuku szatanisci sledza kazdego kto jest wierzacy od 1 maja kazdy kto chce skomentowac komentarz na wybrane przez siebie strony bedzie musial podac swoje dane , to samo na fb np z jakis przyczyn nie mozesz wejsc na swojego fb musisz podac swoje dane wraz ze zdjeciem z dowodu osobistego, wszystko dla wysledzenia wierzacych, wlasnie ucisk sie zaczal