Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy111

Pomoc dla dzieci

Polecane posty

Gość Pomocy111

Witam, proszę mnie z góry nie linczować ale w tym roku moje życie się skomplikowało.Od listopada 2017r po operacji dziąseł,wycinania torbieli z podejrzeniem raka moje życie się skomplikowało.Non stop biegam między laryngologiem, stomatologiem a chirurgiem szczękowym.Musiałam zapożyczyć się w banku aby wykonać kolejne zabiegi.Niestety później było coraz gorzej,każdego miesiąca żyjemy na minusie,długi rosną a dwójka dzieci potrzebuje coraz więcej.Bardzo proszę o pomoc,nie jestem żadną oszustką,jestem zdesperowaną matką w kryzysie, chętnie przyjmę ubranka dla chłopca 110-116 i dla dziewczynki 140-146, kosmetyki dla dzieci oraz jedzenie (suche, bądź z długim terminem ważności) proszę tylko o pomoc nie o hejt.

Gość gość
a skąd mamy wiedzieć że nie jesteś oszustką? forum to złe miejsce na szukanie pomocy i wylęgarnia właśnie oszustów czemu zabiegów nie miałaś na nfz? czemu nie udasz się do pomocy społecznej albo do jakiejś fundacji?

Gość gość
Pomoc społeczna odrzuciła chęć pomocy nam, dlatego że wcześniej nie mieliśmy problemów,mamy normalnie urządzone mieszkanie i nie wykazujemy problemów rodzinnych.(brak patologii,przemocy,alkoholizmu) niestety takie są realia.a nasze problemy finansowe z bankiem ich nie obchodzą,moje problemy zdrowotne również. Co do zabiegów i operacji,sama operacja była wykonana na NFZ ale dalsze leczenie już tylko i wyłącznie prywatnie,komplikacje po usuwaniu zębów,zapalenia szczęki i ciągłe leczenie lekami. Nie proszę o nic dla siebie,o żadne pieniądze,proszę o pomoc dla dzieci bo już nie mam wyjścia...

Gość gość
weź idź na zrzutka.pl opisz swój problem pokaż dowody na to co mówisz to ludzie ci pomogą