Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcia893

Wybór niedużego samochodu (głównie na miasto)

Polecane posty

Gość Marcia893

Witam, Szukam fajnego autka na miasto i czy z doświadczenia mogłybyście mi coś polecić? Ważne, aby było z tyłu miejsce dla dwójki dzieciaków oraz nieduży bagażnik. Z góry dziękuję za wszystkie porady :)

Gość gość
ja mam 2 dzieci i jeźdze Mini Pacemanem, wbrew pozorom bardzo przestronne wnętrze, powiem ci auto idealne jak dla kobiety tego zdania jestem. Jeśli byś chciała zobaczyć, kupic polecam ci ten warszawski salon Bawaria Motors Mini z Czerniakowskiej, mają nawet wyróżnienie jako dealera tej marki, fajna miła obsługa, na bank ci dobrze doradza

Gość Arkon32
A ja myślę, że może Honda Jazz? Nieduże auto, o fajnym designie i też dość przestronne. Możesz zerknąć jak prezentuje się to auto i zobaczysz czy Ci pasuje :)

Gość gość
wymagania o jakich piszesz spełnia np. tivoli. Spokojnie dzieci z tyłu sie zmieszczą nawet jeśli jeszcze w fotelikach jeżdżą. Dobrze się auto prowadzi i parkuje. Co niestety domen kobiet nie jest

Gość gość
Ja sobie kupiłam samochód nieduży w Częstochowie w salonie https://czestochowa.mazda-dealer.pl/, czyli oczywiście mazdę2. Autko jest niezawodne i bardzo wygodne. Ludzie też nie narzekają, mazda ma rożne wersje i modele więc dla każdego się coś znajdzie. Warto rozejrzeć się w salonie, może akurat znajdziecie coś ciekawego dla was, na pewno jakąs fajną promocje też znajdziecie

Gość Darianka454
Możesz równiez zajrzeć do salonu HondaPlaza w Warszawie, gdzie sama równiez kupiłam z mężem sobie model Honda Civic 5D auto naprawdę dobrze wykończone, bezpieczne i co dla mnie również ważne "ma pazura". Polecam też zajrzeć na ich kanał Youtube, gdzie jest sporo materiałów dotyczacych tego modelu i nie tylko :)

Gość SabinaMok
Ja jezdzę Hondą Civic jest to dla mnie wręcz idealne auto i co ważne jeszcze nigdy nie mnie zawiódł. Co do japońskiej motoryzacji zawsze miałam słabość i tak juz chyba zostanie, dlatego myślę że Honda Jazz w twoim przypadku będzie takim strzałem w dziesiątkę :)

Gość gość
ford fiesta mk5lub 6 musisz uwzglednic części ze samochód sie psuje a tanie sa do fordy japonce maja dobre ale czesci sa drogie

Gość Polagośc
Ja mam fiata 500 i uwielbiam nim jezdzic i mam dwojkę dzieci.Ale nadaje sie tylko do miasta ,na zakupy (parkowanie cudowne) i na krotkie wypady bo mąż ma 185cm wzrostu i mówi że mu ciasno:)

Gość Eliza Kostrzew
W takim razie czekamy na twoją opinię :) Ja jestem ciekawa twojego wyboru, a sama bardziej popieram wybór aut japońskich ze względu na jakość użytych podzespołów i ich doświadczenie.

Gość gość
Ja jeżdże Mini rocznik 2004 i jest ekstra. Choć rozglądam się za czymś nowszym, bo autko zaczyna tracić na wartości. Tylko nie chciałabym zmieniać marki, bo się przyzywczaiłam. A jak dalej szukasz, to polecam zerknąć na różne zestawienia w necie. Na https://www.auto-motor-i-sport.pl mają na pewno takie porady.