Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak odbić dziewczynę.

Polecane posty

Gość gość
08:06 A wiernym powinno byc sie tylko w malzenstwie? Widac jakie k******o tu przesiaduje :-D

Gość gość
Nie wiem czy od razu można mówić tu o zdradzie dziewczyny, ale po co ukrywa spotkania z Tobą? Może spróbuj porozmawiać z nią o związku- tak delikatnie zacznij i zobaczysz jak ona o nim mówi itd

Gość gość
Autor. Dużo rozmawiamy. Na temat jej związku też coś tam gadalismy. Cyt. Kocham go ale nie zawsze. Jak to rozumieć? Albo czy jesteś szczesliwa, po długiej pauzie odpowiedziała że tak. Moze to moje chciejstwo ale widać że on jej nie wspiera. Gdy miała problemy z urzędem skarbowym, to tylko na mnie mogła liczyc. Z resztą jej to powiedziałem, gdzie jest twój facet, powinien cię wspierać. Oczywiście odpowiedziała że on ją wspiera. Nigdy o nim nie mówi, może nie ma o czym. W pracy tylko ja wiem że kogoś ma. Trochę to dziwne że się tym faktem z nikim nie podzielila. Gdy przekroczę granicę, to np mówi że wyjdzie z pokoju. W sumie to nigdy nie wyszła ale czasami mnie stopuje. Mam tu na myśli tematy rozmów no ale czasami jest bardziej chętna na osobiste rozmowy. Ostatnio powiedziała, że uświadomiła sobie ,że ma do mnie bardzo duże zaufanie i nie wie czy to jest dobre. Dodała że z nikim innym po kilku miesiącach znajomosci nie miała takich relacji tzn. że mi ufa itp. Nigdy nie próbowałem jakiegoś kontaktu, bo myślę że nic by z tego nie wyszło. Gdy widzimy się w pracy i mamy wolny czas najczęściej jest tak, że to ja muszę zaproponować spotkanie, sama rzadko przychodzi do mojego pokoju, czasami widać że przychodzi z jakimś problemem zawodowym ale mogłaby zapytać kogoś innego a woli przejść na drugi koniec budynku żeby zapytać mnie, czyli widzimy się ale oficjalnie miała do mnie jakaś sprawę. Prawie zawsze gdy przychodzi dłuższa przerwa w pracy, tak jak teraz majówka, żegnamy się i zawsze na końcu dodaje "jesteśmy w kontakcie". Jak to oceniacie?

Gość gość
Ktoś się wypowie?

Gość gość
Jak dla mnie to ty jesteś naiwny i tyle. Jeśli go zostawi na dobre to wtedy ok ale ona żyje z tym facetem i mówi Ci ze go kocha czasami. Serio? Zostaniesz jak ostatni frajer.

Gość gość
Skomplikowana sytuacja. Ja by czekał, widać że z czasem straktyje cię inaczej. Im dłużej ty przy niej tamten będzie w coraz gorszej sytuacji. Nic nie zmieniaj, czekaj.

Gość gość
Czekaj. Czekaj. Faceci szybciej się zakochują. Jeśli ty będziesz ciągle blisko niej z czasem będziesz coraz ważniejszy dla niej, zacznie tęsknić gdy cię długo nie będzie przy niej. A to już do zakochania jeden krok. Generalnie masz niezłe perspektywy.

Gość gość
Odbijaj pokoi czas. Chuj tam konwenanse :D jak nie ma obrazki na palcu to można podobno podbijać.

Gość gość
Próbuj chuj z tamtym. W miłości i na wojnie wszystkie chwyty dozwolone. Pamiętaj wygra lepszy, ten kto będzie bardziej zdeterminowany czyli ten komu bardziej zależy.

Gość gość
Up

Gość gość
Daj sobie spokój.

Ale Ty jesteś debil.Dziewczynaa chłopaka a Ty chcesz się nią bawić nie zwracając uwagi na to że jest już z kimś związana.To że ona ma problemy w związku może być przejściowe.Pobawi się Tobą i znudzi.A ty będziesz jak ta zużyta skarpeta...