Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Głodząc sie Ma się efekt jojo, to nie prawda!

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego wszędzie piszą ze aby schudnąć trzeba jeść ? Anorektyczki nie jedzą i sa chudziutkie , wiec ktoś was wszystkie okłamuje.

Gość gość
Jeśli dla ciebie "odchudzanie" równa się spalenie mięśni i zrobienie z siebie "chudego grubasa" (osoba nosząca ubrania 34 czy 36 może mieć poziom tłuszczu w ciele na granicy otyłości!) to sobie głoduj.

Fast Burn Extreme to unikalny wieloskładnikowy reduktor tkanki tłuszczowej. Silna formuła Fast Burn Extreme powstała z myślą o sportowcach i osobach aktywnych fizycznie, jednak z jej zalet może korzystać każdy – niezależnie od intensywności ćwiczeń i wagi ciała. *Przyspiesza metabolizm tłuszczów i węglowodanów *Hamuje proces tworzenia się tkanki tłuszczowej *Zwiększa wytrzymałość podczas treningu *Poprawia koncentrację *Nie zawiera środków dopingujących *Ulepszona formuła idealna dla sportowców i amatorów Link do zamówienie podaje --> http://nplink.net/XM98tigE

Gość gość
Dopiero dzięki tabletką Slimunox w końcu udało mi się schudnąć .Z nadwagą walczyłam od liceum .Próbowałam wielu rzeczy ale efektów nie było.Wiele na temat tych tabletek dowiedziałam się z tego forum.Muszę powiedzieć że gdyby nie te tabletki to pewnie do dzisiaj bym męczyła się z nadwagą.

Gość gość
A wiesz na czym polega efekt jojo? Anorektyczki jak zaczynają jeść, tyją, co ci się nie zgadza?

Gość gość
Osoba nosząca rozmiar 34 czy 36, choć można już spotkać i rozmiar 32, ma skórę i kości, organy wewnętrzne, ale tłuszcz? Możesz podesłać jakieś ciekawe źródło na ten temat? Pierwszy raz słyszę, a jestem zainteresowana tematem.

Gość gość
http://natemat.pl/152617,na-ostatnim-zdjeciu-wazy-10-kilo-wiecej-niz-na-pierwszym-skinny-fat-kolejny-upadajacy-model-kobiecego-ciala

Gość gość
Niestety ja miałam efekt jojo ale skorzystałam z wygodnaDieta i tam mi ułożyli menu . Posiłki smaczne i zdrowy . Udławi mi się zgubić zbędne kilogramy.

Gość OlkaOlla
Też zaczęłam zamawiać wygodną i od razu jest inaczej, mam więcej czasu na ćwiczenia, nie musze gotować w domu i łatwiej jest mi pilnować godzin zjadania posiłków.

Głodówka nigdy nie była i nie będzie zdrowa. Tylko mądra dieta przyniesie jakieś efekty. Mnie najlepiej posłużyła dieta niełączenia, kiedyś była na czasie, ale ja miło wspominam ten czas - sporo schudłam.

Gość gość Zośka G
U mnie n ie było efektu jojo dopiero po tym jak się odchudzając zastosowałam Forever Slim. Wcześniek każda próba kończyła się klęską

Gość gość
Dalej nie chcę mi się wierzyć że udało mi się schudnąc.Z nadwagą walczyłam 7 lat bez skutecznie.O Slimunox dowiedziałam się od koleżanki spróbowałam i w końcu mi się udało.Szkoda że tak późno się o nich dowiedziałam bo szczuplejsza była bym dużo wcześniej

Gość gość
Mi w schudnięciu pomogła dieta, która jest dobrana indywidualnie dla mnie. Mam sporo problemów ze zdrowiem, więc bez wizyty u dietetyka (https://multimed.pl/specjalizacje/dietetyk/) sie nie obyło. Cieszę się jednak, że jestem pod stałą kontrolą, bo to dla mnie duża motywacja żeby jeść zdrowo.