Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po 30stce.czym smarujecie buzie zeby miec piekna cere i co jej nie zapycha?

Polecane posty

Gość gość

Poleccie cos

Gość gość
Olejek jojoba albo awokado + kwas hialuronowy i nic wiecej

Gość gość
Serum z antyoksydantami plus krem z filtrem rano, wieczorem zależnie od pory roku i potrzeb: albo kwasy PHA czy azelainowy, albo coś z retinoidów. Jeśli trzeba też lekki krem nawilżający.

Gość gość
już po 25 roku życia powinno się zadbać o cerę jak chcesz pogadać z kimś co się trochę na tym zna to pisz odpowiem na każde pytanie tylko opisz swój rytuał rano i wieczorem czego używasz .

Gość gość
Szczerze to tylko samą wodą, najlepiej zimną, wtedy mam najlepszą cerę, bo po kremach mam pryszcze i swieci mi się twarz, a jak uzywam tylko wody to jest super. I nie piszcie że widocznie za tanie kremy używam bo i tak wszędzie podobny skład.

Gość gość
Rano używam kremu z Lidla nawilżające lub przeciwzmarszczkowego w zależności jaki akurat mam w domu. Na noc bio Oil. Raz w tygodniu jakas maska. Mam 32 lata ;)

Gość gość
Twarz myje zimna woda z dodatkiem plynu hipp dla niemowlat. Nie uzywam kremow. Tusz do rzes zmywam wieczorem plynem do demakijazu, ktory tez fajnie matuje cere ( nie uzywam podkladow, pudrow). Mam 34 lata.

Gość gość
"Na noc bio Oil" Jakim cudem ten szajs jest tak popularny? :O

Gość gość
11:33 to tak jak ja :) tez nie uzywam podkładów ani pudrow i nie rozumiem po co sobie cos nakładać na twarz. Skora nie oddycha i szybciej się starzeje przez te podkłady...

Gość gość
11:38 nie zauważyłam żeby bio Oil szkodzil wręcz przeciwnie ;). Tak nakładem go na noc. Widzę rezultaty więc korzystam ;)

Gość gość
gość dziś Ciekawe, jakież to "rezulaty" (poza zaklejeniem skóry) może dać praktycznie czysta parafina?

Gość gość
rano serum z kolagenem albo wit c plus krem nawilzajacy, na noc serum z kwasami

Gość gość
do 12:00 a możesz polecić jakieś dobre serum z kwasami ?

Gość gość
Genoscope ma fajną serię kremów przeciwzmarszczkowych i ogólnie regeneracyjnych. Fajnie wygładza i odżywia skórę :) mam wrażliwą cerę i ten krem mnie nie podrażnia.

Gość gość
nuxe, w aptekach jest

Gość gość
Ja akurat uważam że w każdym wieku trzeba i powinno się dbać o swoją cerę tak samo. Nie oszukujmy się, ale nawet dobrym genom trzeba trochę pomóc. Mnie zdecydowanie wystarcza krem Cetaphil Da Ultra, którego używam zarówno do ciała jak i mojej twarzy. Podoba mi się w nim to, że jest wydajny, bezzapachowy i szybko się wchłania nie pozostawiając tłustych plam

Gość marawstala
Olejek jojoba, masc z witamina A, krem z filtrem, serum z kwasem laktobionowym, jakis lekki krem z babuszki agafii (nie wszystko na raz) i w zależności od rodzaju cery... Każdej służy cos innego

Gość gość
2 razy w tygodniu maseczkę z miodu cytryny i witaminy B6, zdrowe odzywianie dużo wody do picia [kranówa od lat], olej palmowy robi za wszelkie kremy, makijaż stosuję tylko na wielkie wejścia. Nigdy tak pięknej twarzy nie miała jak teraz. Mam 42 lata.

jeszcze nie trzydziestka iwostin z wit E i proteinami sojowymi wit A płatki owsiane ogórek jak coś się zapcha to cytryna lub woda utleniona, jak jestem przy kasie to la roche posay A.I. jestem ciekawa, chętnie poczytam co mam z sobą zrobic jak wyrosnę z lat kocięcych:(

Gość gość
gość dziś WYPERIDALAJ spamerska kuuvrvvo zafaydana z tą reklamą!!!! :O