Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bratanica zmyśla

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj zadzwoniła do mnie zaplakana bratowa że wezwali ja do szkoly w sprawie 15 -letniej córki, okazało się że opowiadała w szkole ze ojciec ja codziennie katuje, owijala ręce i nogi w szkole bandazami, wysłała koleżankom zdjecia, namalowanych siniakow,brat pracuje od 2 mies w delegacji, zawsze ją rozpieszczali bo nie mogą mieć wiecej dzieci,tym bardziej żadne nigdy jej nie uderzyło, sprawą zainteresowala się dyrekcja,gowniara nie poczuwa się do winy, co robić??

Gość gość
zabierzcie ją do psychiatry bo coś nie tak z jej zachowaniem .

Gość gość
Najgorsze jest to że ona zamiast przeprosić robi z siebie ofiarę, podczas rozmowy z psychologiem odbraca wszystko w żart, ale jej znajomy pokazał nauczycielom ich korespondencje na komunikatorze, jak opowiada,że złamał jej zebra, reanimowali ja, podbił oczy itd, ona nawet jednego siniaka nie ma na ciele, a w szpitalu była 5 lat temu na zapalenie płuc, wydaje mi się że to poczatki choroby jakiejś albo chęć zwrócenia na siebie uwagi

Gość gość
Najgorsze jest to że ona zamiast przeprosić robi z siebie ofiarę, podczas rozmowy z psychologiem odbraca wszystko w żart, ale jej znajomy pokazał nauczycielom ich korespondencje na komunikatorze, jak opowiada,że złamał jej zebra, reanimowali ja, podbił oczy itd, ona nawZet jednego siniaka nie ma na ciele, a w szpitalu była 5 lat temu na zapalenie płuc, wydaje mi się że to poczatki choroby jakiejś albo chęć zwrócenia na siebie uwagi

Gość gość
Co za gówniara