Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KoV

Dlaczego tak mnie potraktowała?

Polecane posty

"Jakby się jej odwidziało, to powinien olać ją ciepłym moczem. Tego kwiatu to pół świata." X Oczywiście że tak, przynajmniej tak powinien, ciekawi mnie tylko jej zachowanie ^^

gość dziś Niemęska cipcia bez honoru która lubi być poniżana. Żal. x Widać, że nie jesteś zbyt inteligentny/a i prawie nic nie zrozumiałeś/aś. xxx żw24 dziś "Jakby się jej odwidziało, to powinien olać ją ciepłym moczem. Tego kwiatu to pół świata." X Oczywiście że tak, przynajmniej tak powinien, ciekawi mnie tylko jej zachowanie ^^ x Odszedłem bez słowa po tym co jej powiedziałem. Zastanawiałem się później czy teraz to ja nie zagrałem jej na emocjach, bo jednak chciałem wyjść z całej sytuacji z twarzą. Wiem jedno nawet jeśli do mnie kiedykolwiek napisze to zastanowię dwa razy czy odpisać, a jeśli już odpiszę to podejdę z ogromnym dystansem. Czas pokaże...

Gość gość
Więcej jaj chłopcze.

Gość gość
odbijesz sobie na kafe. Tu jest na pęczki takich co szukają i cały przekrój wiekowy

gość 2018.04.28 Zagrala ci na emocjach, jakas manipulantka. Odpisz, ze dziekujesz za wyjasnienie sytuacji. I tylko tyle. ona za kilka tygodni i tak bedzie szukac z toba kontaktu, zobaczysz. Wtedy bedziesz mial okazje do rewanzu, nie, chociaz lepiej nie odgrywac sie za odrzucenie. xxx W najskrytszych myślach nie wierzyłem w twoje słowa, ale się spełniły... Cud? Może nie, jednak niewiarygodne...