Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Większość mężczyzn nie chce mnie w ogóle znać bo jestem brzydka

Polecane posty

Gość gość

A wielu jest mega chamskich i agresywnych z tego powodu, co za obrzydliwe świnie! :o Nienawidzę was.

Gość gość
To musisz wyładnieć, jedyne wyjscie zeby pozbyc sie kompleksow. Nie wiem, jak np. jestem gruba to schudnij, zacznij cwiczyc, jak masz np. brzydki duzy nos to idz na operacje, waskie usta to powieksz itd.

Gość gość
Poka cycki;-)

Gość samiec twój wróg
bo te męskie k***** lecą tylko na wygląd ja ich nienawidzę

Gość gość
Zreszta moze to ryzykowne i moze byc jeszcze gorzej, ale.... kto nie ryzykuje nie pije szampana ! :) A skoro i tak jestes brzydka to nie masz nic do stracenia, moze byc tylko lepiej. jedna zmiana w twarzy np. ust albo nosa potrwafi zmienic wyraz calej twarzy

Gość gość
I nie będę Cię przekonywać, że nie ma brzydkich kobiet bo są. Ale żyjemy w takich czasach kiedy operacje plastyczne moga wiele zdzialac ( i na korzysc i na niekorzysc, ale trzeba szukac dobrego lekarza)

Gość gość
dziś p*****l się

Gość gość
Haha ty chyba żartujesz? Ma sobie zafundować operację, żeby polskie cebulaki się nią zainteresowały? Przecież tu jest, aż za dużo brzydkich facetów.

Gość gość
07:56- no miedzy innymi tak :), a co w tym zlego? to normalne, ze kazda chce sie podobac i pokazac tym cebulakom, ze sie mylili. No i wyzbyc kompleksow. NIe da sie zeby kobieta miala gdzies wyglad bo to wpisane w jej nature, ze chce dobrze wyglądać, u facetow wyglad tez jest wazny, ale mniej. Kobieta wg spoleczenstwa przede wszystkim ma byc ładna. I to przynosi korzysci i w zarobkach i w pracy i wszedzie

Gość gość
ale ona zapewne brzydkiego nie chce, sama jest brzydka a pewnie marzy o modelu misterze Polski

Gość gość
faceci w polsce są tak okropni że oczy bolą od patrzenia żeby to jeszcze brzydota tylko ale te szmaty lecą tylko na wygląd brzydkie są a ładną by chcieli i w dodatku nie wierne szmaty to o co im do cholery chodzi !

Gość gość
A jak wyladnieje, to bedzie miala tych facetow gdzies i bedzie mogla przebierac. Brzydka kobieta ma przesrane dlatego warto cos z tym robic zeby lepiej wygladac. Są co prawda kobiety typu "babochlop" , ktore sie z tym pozornie pogodzily, niby sa mile i wesole, ale aseksualne, faceci traktuja je jak kumpli, ale jestem pewna, ze ta naprawde nie sa one szczesliwe bo nie czuja sie kobietami

Gość gość
No to ja mam niemalże identycznie tylko ,że w odwrotną stronę

Gość gość
A w jaki sposob są dla Ciebie chamscy i agresywni? Podaj jakas sytuacje

Gość gość
To prawda brzydka kobieta ma smutne zycie, ci ktorzy pisza, ze uroda sie nie liczy sa w bledzie. Jest cos takiego jak efekt aureoli, ze atrakcyjnym przypisuje sie z automatu inne pozytywne cechy, wiec wyglad ma znaczenie nawet nie tylko w relacjach damsko- meskich

Gość gość
8:05 Np. ładnej pomagają, bo to kobieta, mnie nie, bo brzydka to nie kobieta. Opieprz z byle powodu, a ładne to mogą wszystko. Grymasy na twarzy wyrażające obrzydzenie moim wyglądem.

Gość Cereza
chyba charakter powinien się liczyć tak ? tylko że faceci mają w d****h to jaka jest kobieta aby ładna była...

Gość Cereza
i na pewno nie jesteś brzydka

Gość gość
08:19- no to skoro tak widzisz i czujesz, ze sie nie podobasz to pewnie jest to prawda. Co innego gdybys miala powodzenie, a uwazala sie za brzydka, ale tak to raczej nie jest jakis Twoj wymysl. No nic, w takim pozostaje Ci cos zrobic ze swoim wygladem, nawet radykalnego, ciesz sie, ze nie urodzilas sie ze 100 lat temu bo wtedy brzydka kobieta nie miala duzego pola do manewru zeby to zmienic

Gość gość
ta brzydka sama wymaga przystojniaka i pierwsze co ocenia u faceta to wygląd, a ten brzydki choćby miał najfajniejszy charakter i najbardziej dobre serce to i tak będzie sam, bo skreślają go już na samym starcie przez niezbyt urodziwą twarz, taka prawda...

Gość gość
Cereza- sranie w banie, facec***atrza tez na charakter, ale najpierw na wyglad i tak bedzie zawsze. Zreszta kazdy patrzy na wyglad nie tylko oni, ale i kolezanki i pracodawcy, kazdy. Ok, sa brzydkie kobiety sukcesu jak Angela Merkel, ale im bylo trudniej sie przebic

Gość gość
08:24- chyba zycia nie znasz, brzydcy faceci tez chca bardzo czesto ladnej kobiety, a nawet czasem bardziej niz przystojni bo chca sobie tym podleczyc kompleksy. Ile ja razy widzialam brzydkich podbijajacych do ladnych dziewczyn

Gość gość
przecież faceci wiedzą g****o o miłości to się nawet nie zakochuje oni myślą tylko że się zakochali a to g****o prawda jest polak nigdy nie pokocha kobiety i da szczęścia jedynie co może dać to pena w usta w*****ać i zostawić ooo taka ich miłość z******ta

Gość gość
08:27- wiedzą, ale w byle ktorej sie nie zakochaja. Milosc nie jest bezwarunkowa i czesto faceci zakoc***a sie w tych pieknych, nawet jak sa glupie. Choc potem na charakter tez patrza, ale wyglad potrafi ich oglupic

Gość gość
8:25 Angela była taka sobie, nie aż tak brzydka

Gość gość
Zreszta ok, nie liczy sie tylko wyglad nawet u kobiet, ale on zadecyduje czy w ogole kobieta bedzie miala szanse pokazac jaki ma charakter bo jak facet zaszufladkuje ja jako brzydka albo nie zwroci na nia uwagi to nie bedzie jej brak pod uwage chocby miala swietny charakter

Gość gość
to niech lecą tylko na wygląd tylko żeby potem nie było pretensji jak go z kasy wyciągnie i kopnie w dupę bo takie ładne właśnie lecą tylko na kasę i samochody ale to ich wina bo sami się chwalą furami i i ile zarabiają a kobieta ładna to jest potrzebna tylko do szpanu przed kumplami nie ładną to tylko aby przelecieć albo wystawić na pośmiewisko

Gość gość
no i tak samo jest w drugą stronę, więc hooya warte są te dywagacje jak facet brzydki, choćby o najpiękniejszym wnętrzu to kobieta i tak nie da mu szansy, on nawet nie będzie miał szans by to jego piękne wnętrze poznała bo ona go na starcie skreśli za krzywy ryj

Gość gość
08:33- no ale co masz o to do nich pretensje? Taka ich natura, ze wolą ładne i tyle. To anwet wynika z biologii bo ładniejsza kobieta równa się lepsze geny, a że teraz geny można oszukac makijazem czy zabiegami medycznymi, to latwo mozna ich nabrac, ale tak dziala ich mozg zeby wybierac ladne.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować