Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

1,5 roku bez seksu

Polecane posty

Gość gość

Tyle czasu znajoma nie chciala robic tego z mezem i dopiero po tym czasie zaczal szukac innej na bok. Ja sobie pomyślałam moj maz nawet miesiąca by nie wytrzymal i mnie zdradzil

Gość gość
Nie rozumiem niektórych kobiet. Chyba by mi ci/pke rozsadziło :(

Gość gość
Ja też tego nie rozumiem, przecież kobiety też mają potrzeby. Jeśli chodzi o autorkę to współczuję że mąż by Cię zdradził po miesiącu bez seksu. W życiu jest różnie, choroby, wyjazdy. Miesiąc to nie jest aż tak dużo...

Gość gość
Myślę, że znajoma doskonale zdaje sobie sprawę z konsekwencji swojego postępowania i wie, że dorosły, zdrowy człowiek potrzebuje seksu. W związku z tym zdradę męża pewnie traktuje jak naturalną kolej rzeczy i się z tym liczyła.

Gość gośćchuflada
A pozniej lament ze sie szuka jelenia na boku.Glupie ćwoki.

Gość gość
Hehe a ja tam po czesci rozumiem przynajmniej sie staram. Mam roczne dziecko ktore ciagle nie przesypia nocy wiec czasem wstaje 2 razy a czasem 10...i tak juz od roku. Jestem permanentnie zmeczona i dodatkowo sfrustrowana bo serio mam juz dosyc tego placzu nocnego i niewyspania:/ a juz najbardziej mnie wnerwia jak coś probuje juz z mezem a tu nagle niemilosierny wrzask/płacz i trzeba iść do dziecka...to po co jak mam cokolwiek zaczynac:( jestem zla i zestresowana, nie umiem sie skupoc totalnie na seksie bo ciagle mysle ze dziecko zaraz Nam przerwie i ze jestem zmeczona to wole isc spac bo przecies tez nie wiem kiedy zacznie plakac:( seks raz na miesiac a w tym miesiacu tak wyszlo ze wcale...masakra...kiedy dziecko w kpncu bedzie spalo?:/