Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olivia271088

Majówka bez chłopaka

Polecane posty

Gość Olivia271088

Witam, mam taki problem. A więc mój chłopak, będzie z 7 kolegami na weekend majowy. Jeden z kolegów zabiera swoją dziewczynę moją przyjaciółkę. Mój chłopak zapytał raz czy mogę jechać ale na tam ten czas nie mogłam więc odmowilam. Mimo ze mam maturę za tydzień, to pewnie bym nie pojechała. Mówiłam, mu żE jest mi bardzo przykro ze będzie bezemnie, żE jest mi przykro, miałam łzy w oczach. A on powiedział żE jak był w górach 3 miesiące temu na 4 dni to nie byłam zła. A też byłam tylko nic nie mówiłam. Nie chce aby taka sytuacja się powtarzała. On będzie z nimi świetnie się bawił a ją sama w domu przygnębienie i smutna. Na samą myśl krew się we mnie zalewa. Jestem wściekła na niego .... co zrobić?

Gość gość
i bardzo dobrze nie bierz go bo ci tylko wstydu na robi zerwij z nim bo i tak cię zdradzi

Gość gość
Powiem Ci tak jak sie przez 3 czy 4 lata szkoły nie nauczyłaś na mature w w tydzień sie tez nie nauczysz. I na prawde zabawne jest to ,,musze sie uczyc do matury" a niby czego? Czytania ze zrozumieniem? jeśli to byl powód, że nie pojechałaś to pretensje miej do siebie:)

Gość gość
Szykuje sie niesamowita "zabawa" BUAHAHAHA :D czyli obrabianie doop kazdemu kogo tam nie bedzie i uchlewanie sqrwialych ryjow :D masz czego zalowac, idz na tory najlepiej :D

Gość gość
Krzysiekteria dziś Xxx Zazdroszcze. Ja niestety mialem. Zerwalismy. Po jakims czasie ona wyszla za maz i ma bachora. A ja ja nadal kocham... Wolalbym nigdy nie miec dziewczyny i zyc sobie spokojnie.

Gość gość
A chapiesz mu gałgana? Bo jak tam cie tydzień nie będzie to będzie musiał dać go innej do wychapania, bo inaczej mu jaja rozerwie.

Gość gość
Polaczkowy nedzny prymityw powyzej :D no ale wiadomo ze wiekszosc taka jest