Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polki są takie zimne, oschłe, prymitywne i generalnie brzydkie

Polecane posty

Gość gość
No właśnie Szr reku , do kogo te głodne kawałki ? :-) Napisz książkę panie perfekcyjny , skoro znasz temat . Ty jakiś niewydupczony jesteś bo jedno i to samo wałkujesz , żenua ;-)

Gość gość
Haha , on myśli , że pisze z jedną i tą samą kobietą :-P Szr , niewiem co bierzesz ale bierz połowę :-P

Gość gość
Dobry pomysł z tą zrzutką ale proponuję zmienić cel , zamiast na proszki , lepiej kupmy mu , bilet w jedną stronę na Ukrainę :-) może jakaś dziewuszka go palubi :-)

Gość gośćchuflada
Przed kazdom ppdrozom sprawdzasz olej? To co ty trabantem jezdzisz? Jaki trolling jakie konta, chlopie z tobom jest gorzej niz z tym pierwszym. Ale czubek :D

Gość gośćlolek
Babole dajcie już spokój mojemu misiowi (Szr nie powiem nikomu, że o ciebie chodzi ) ja się nim zaopiekuje, on was kobitki nie lubi fuj fuj fuj :-)

Gość gośćchuflada
Nie masz kobiety ani dzieci mam nadzieje lazisz w gaciach caly tydzien. To co podalam dotyczylo przeciwtnej normalnej rodziny a ty jestes spoza wiec spokojnie mozesz isc nad rzeke przeplukac sobie majty raz w tygodniu. bez odbioru czubku.

Gość gość
Tak chuflada , dobrze piszesz , ten czubek na pewno nie ma żony ani dzieci i obstawiam , że jego majtasy pierze mu mamusia :-D

Gość nagipies
Nagasuka dobrze że masz tyle w sobie samokrytyki .Brawo Ty :-P Ale może oddaj się w ręce Sablewskiej albo Rozenkowo-Majdanowej , one potrafią cuda :-P

W jakim celu mam się "oddać"? Ja nie mam problemu z własną brzydotą. Akceptuję ją, a jak mam gorszy dzień, to kładę się wcześniej spać, albo piję alkohol.

Gość gość
Żeby mieć latynosa to trzeba jakoś wyglądać bo oni też byle jakiej rapszli nie wezmą no chyba że po pijaku :)

Gość gość
Latynosi lubią Polki ;-) Na całe szczęście , nie wszystkie Polki są brzydkie i zaniedbane :-P Baj

Gość gość
Polki to nie tylko latynosi lubią bo znane są z tego że idą z "czornymi" z innych krajów do łóżka po pierwszej randce.

Gość gość
22.04 Ja wolę pójść z "czornym" na bara bara niż z "biołym" , śniade ciało jest takie seksowne i gorące mmmmrrrrr :-P

Gość gość
Tylko że ta brzydka zaniedbana polka, jest pracowita i umie się sama utrzymać , na ukrainke Rosjanke czy chorwatke trzeba lozyc kasę (nie chodzi o to żeby jej dawać na życie ) tylko o to że u nich w kraju stawianie nawet obcym kobietom obiadu czy drinka to norma , a co dopiero własny facet gdzie Polak nawet za polke nie chce płacić , koleżanka miała sytuację w Kijowie w mc Donaldzie że jakiś Ukrainiec (obcy) któremu się spodobała zapłacił za jej jedzenie

Gość gość
Mam koleżankę z Rosji która poznałam w Niemczech , była zafascynowana Polakami , do czasu :D była na 3 randkach z 3 różnymi Polakami i powiedziała że nigdy nie widziała takich sknerusow, dusigroszy i kutew, powiedziała że Polacy może z charakteru są ok ale to ich skapstwo jest wręcz żenujące

Gość gość
A mnie laski ciekawi - co Was tak zabolało w tym temacie, że aż tyle stron dyskutujecie? Zaciekawiło mnie własnie czemu taki temat jest tyle maglowany :D Serio to takie straszne, że jakiś losowy koleś z neta woli Ukrainki? :D

Gość gość
A dlaczego Polacy są niszy brzyscy chamscy, czerwoni na ryju, mają długie spiczaste nosy albo krzywe , mało który ma atletyczna sylwetkę ... Polacy może są zadbani a tych czasach ale jak ma się brzydki ryj genetycznie to nic z tym nie zrobisz , są ludzie z pięknymi rysami twarzy i brzydkimi, Polacy mają głównie urodę "Stasiow" a jak jakiś trochę ładniejszy to niski i wychudzony , z polskich aktorów każdy jest pasztetem oprócz Dominika gierszala czy Tomasza ciachorowskiego

Gość gość
9:25 a nie przyszło ci do głowy geniuszu ze jest weekend i dużo osób zagląda na forum i odpowiada ? Czy to ponad twoje siły intelektualne ?

Gość gość
"9:25 a nie przyszło ci do głowy geniuszu ze jest weekend i dużo osób zagląda na forum i odpowiada ? Czy to ponad twoje siły intelektualne ?" Po pierwsze jak już to geniuszko. Po drugie - mój intelekt pozwolił mi przejrzeć wypowiedzi i pojawiło się żałosne ujadanie "a ja jestem Polką i mam powodzenie" lub "A Polacy to są głupi i brzydcy" :D Ale no pozłość się bardziej, może ten losowy koleś stwierdzi, że jednak jako jedyna Polka jesteś wartościowa ;)

Gość gość
Smutne jest to że polaczki faceci mają tylko wymagania , wielcy krytycy urody a sami nie widzą jakimi pasztetami są , wierzcie lub nie ale Rosjanie są dużo przystojniejsi od Polaków , bo mają małe nosy , lekko zaokrąglone (nie jak orzeł jak Polacy ) duże szeroko rozstawione oczy , (Polacy mają oczy jakby mieli zeza) , Rosjanie nie mają ulanych mord tylko bardziej kwadratowe ostre ,,,, no i podpunkt ostatni , Rosjanie mają szerokie plecy wąskie pupy , długie nogi długie ręce , długie szczupłe palce u rąk , Rosjanie w porównaniu do Polaków są bardzo bardzo zgrabni , i często zdarzają się tam niesamowite mieszanki genetyczne , np wysoki brunet kwadratowa szczęka , mały zadarty nos , duże piękne skośne oczy ... widziałam takiego i autentycznie to był najpiękniejszy facet jaki widziałam , jak namalowany ... ale Polacy i tak będą czuli "wyższość " bo cierpią na przerost męskiego ego względem tego co mogą zaoferować

Gość gość
Są regiony w Rosji gdzie autentycznie są całe wioski i wsie , to mogły by być wykopaliska modeli światowej klasy , u Rosjan nalozylo się wiele genów , słowiańskie skandynawskie azjatyckie , ugro fińskie i wiele wiele innych co sprawiło że Polacy na prawdę pod względem urody mogą Rosjanom buty czyścić , już nie mówiąc o tym że Rosjanie są mescy i nie są tacy skapi

Gość gość
A dlaczego Polacy to prymitywne orangutany z lysina ewentualnie krzywym ryjem?

Gość gość
Polki są zakochane w sobie jak księżniczki wystarczy wejść na jakiś portal randkowy i tam prawie każda brzydula wymalowana jak na wiejskie wesele stoi przed lustrem z aparatem i stroi te parszywe dziubki lub z kamienną twarzą. Np.na rosyjskim portalu randkowym dziewczyny są bardziej naturalne,wyluzowane i uśmiechnięte.

Gość gość
12:30 ale Rosjanka by ciebie nie chciała , bo dla Rosjan z mocarstwa mieszkanie w Polsce to degradacja społeczna , dla Rosjanek liczą się Niemcy Japończycy amerykanie , ewentualnie wysoko postawieni Chińczycy , a po drugie Rosjanka polaczkowi zawsze by pokazywała że ona jest z super mocarstwa a on z polszy krajem ogoffnem i obornikiem płynącym , gdzie warszawa to uboga wioska przy Moskwie Sankt Petersburgu czy samarze

Gość gość
I jeszcze jedno , Rosjanka by wolala by wyjść za chinczyka niż za Polaka , dlaczego ?bo Rosjanki strasznie nie tolerują skapstwa , tam nie ma że kobieta płaci za siebie , Chińczycy natomiast mają hojna rękę do obdarowywania kobiet , Polacy mają węża w kieszeni , więc taka Masza by długo nie wytrzymała

Gość gość
Przyznam szczerze , że w pojedynku Pntycznyolak - Rosjanin (niekoniecznie Ukrainiec) wygrywa .... Rosjanin :-P Od roku jestem z Siergiejem i planujemy małżeństwo , jest bardzo opiekuńczy, romantyczny i nie żałuję mi kasy na moje zachciewajki :-) W łóżku jest ogierem i robi wszystko żeby mi dogodzić :-D

Gość gość
Przyznam szczerze , że w pojedynku Polak - Rosjanin (niekoniecznie Ukrainiec) wygrywa .... Rosjanin :-P Od roku jestem z Siergiejem i planujemy małżeństwo , jest bardzo opiekuńczy, romantyczny i nie żałuję mi kasy na moje zachciewajki :-) W łóżku jest ogierem i robi wszystko żeby mi dogodzić :-D

Gość gość
Ja sobie wypraszam, jestem tylko brzydka, reszta się nie zgadza. :)

Gość gość
A dlaczego w Polsce dosłownie nie ma na kim oka zawiesić jeśli chodzi o mężczyzn ? (Przepraszam kulturalnych i tych co o siebie dbają ) ale większość Polaków to ulane knurzyska , z miękkim bandziochem i twarzą pod która wisi lekkie podgardle , mało szczupłych i wysportowanych z zarosywanymi miesniami ale bez przesady , w Polsce są albo karki bez szyji albo właśnie nalane knury, mało który jest po prostu szczupły ze zdrowym zarysem mięśni