Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliwia032

Brak pocałunków ze strony męża

Polecane posty

Gość Oliwia032

Witam wszystkich, Mam problem, którego kompletnie nie rozumiem. Mój mąż nie lubi się całować i przytulać. Chodzi tu o pocałunki typu na dzień dobry czy do widzenia, takie przelotne. Gdy tylko chce dać buzi mężowi tak on zaraz się wzdryga i mówi, że mam odejść, że mam go zostawić. I to nie jest w sytuacji gdzie jesteśmy pokłóceni, wcześniej normalnie rozmawiamy, śmiejemy się i w tym momencie jak chce go pocałować wtedy się denerwuje. Nie raz już z nim na ten temat rozmawiałam, on twierdzi, że nie wie dlaczego tak robi. Ciągle ta sama gadka. A trwa to już ok. 5 lat. Gdy natomiast spytam się go czy mogę go pocałować wtedy mi pozwala. Czy to nie jest chore. Jesteśmy małżeństwem od 7 lat. Mamy 3 dzieci. Był taki okres gdzie nawet usiąść koło niego nie mogłam zaraz podskakiwał i wstawał i odchodził. Jeśli chodzi o seks to wszystko normalnie, są wtedy pocałunki itp. W rozmowie też wszystko między nami ok, nawet mi się zwierza, co go wkurza itp. Tylko nie mogę go dotykać. Tłumaczenia, rozmowy nic nie pomagają, on nie wie dlaczego tak robi? Jak można nie wiedzieć. Gdy go pytam czy mnie kocha odpowiada, ze cały czas tak samo. Nigdy nie powie Kocham Cię, nawet jak go proszę o to. Co o tym sądzicie.

Gość Oliwia032
zawsze szczery Jakie prowo?

Gość Oliwia032
Więc uważasz, że żaden facet tak się nie zachowuje?

Gość taka sobie 30 latka
bez obrazy ale słabe to co piszesz dziewczyno

Gość taka sobie 30 latka
zawsze szczery szczery aż do bólu

Gość gość
Pewnie jakiś tam procent mężczyzn tak ma ale czesc z nich jest samotnych. Pocałunki i przytulanie to jest okazywanie miłości jak robił to przed ślubem i zaraz po a teraz nie to znaczy ze coś mu sie odmieniło, może już nie kocha ale jest z tobą bo są dzieci.

Gość gośćchuflada
Mnie tam nic nie dziwi... moze to byc provo a moze nie. Jesli to prawda to baardzo dziwnie.

Gość frog_in_the_fog
"Mój mąż nie lubi się całować i przytulać. " X może lubi, ale nie z tobą :P

Może być z przemociwego domu, gdzie takie czułości świadczono sobie przed awanturą albo po . Być może tłuczono go jako dzieciaka a później obcałowywano i mówiono jak bardzo się go kocha. 00 Z tym "kocham cię" też może być jak w "Życiu seksualnym ziemian"

Gość Oliwia032
Dla mnie to też bardzo dziwne. Już nie mam pomysłów co robić, żeby było dobrze. Dlatego napisałam tutaj.

Gość taka sobie 30 latka
zawsze szczery licz się ze słowami

Gość szry
13.24 nie oznaki milosci tylko czulosci, jakies dziecinne pojecie masz na temat milosci, jedno z drugim nawet nie musi isc w parze. co widac po przykladzie autorki. a ja na problem autorki odpowiedzialbym pytaniem: ma inne zachowania, ktore sa problematyczne, niebezpieczne nalogi? jesli nie, to SKONCZ SZUKAC DZIURY W CALYM, jest jaki jest, jesli bedziesz nadal wyolbrzymiac jedna sprawe, rozpierniczysz calosc zwiazku swoim niezadowoleniem, bardziej blahe d**erele bywaja "powodem"... "usprawiedliwieniem"; zdrady, ciesz sie tym co masz, nie bije, nie poniza, potrafi pogadac. a za chwile znajda sie jakies kretynki(nie przepraszam za generalizacje), ktore beda ci udowadniac, jak to cie zdradza, namawiajac na popadniecie w paranoje oraz obsesje kontroli. nic dobrego z tego nie wyniknie.

Gość taka sobie 30 latka
ogarnij się człowieku myślałam , że jesteś sensownym facetem który coś mi poradzi ale widać po twoich coraz śmielszych tekstach , że jesteś po prostu zwykłym gówniarzem .

"Gdy natomiast spytam się go czy mogę go pocałować wtedy mi pozwala" X fajnie masz. inne żony muszą składać wniosek na piśmie i czekać na rozpatrzenie 30 dni :classic_cool:

Gość taka sobie 30 latka
nie oznaki milosci tylko czulosci, jakies dziecinne pojecie masz na temat milosci, jedno z drugim nawet nie musi isc w parze. co widac po przykladzie autorki. a ja na problem autorki odpowiedzialbym pytaniem: ma inne zachowania, ktore sa problematyczne, niebezpieczne nalogi? jesli nie, to SKONCZ SZUKAC DZIURY W CALYM, jest jaki jest, jesli bedziesz nadal wyolbrzymiac jedna sprawe, rozpierniczysz calosc zwiazku swoim niezadowoleniem, bardziej blahe d**erele bywaja "powodem"... "usprawiedliwieniem"; zdrady, ciesz sie tym co masz, nie bije, nie poniza, potrafi pogadac. a za chwile znajda sie jakies kretynki(nie przepraszam za generalizacje), ktore beda ci udowadniac, jak to cie zdradza, namawiajac na popadniecie w paranoje oraz obsesje kontroli. nic dobrego z tego nie wyniknie. to są chyba złote słowa też na mój problem

Gość Oliwia032
szry dzięki za radę. W sumie masz rację. Ale trochę ciężko się żyję jeśli osoba którą kochasz tak reaguje na twój dotyk. No, ale fakt, nie bije, nie ma nałogów. Jest dobrym ojcem. Mnie tylko zastanawia, że mu się tak odmieniło. Wie o tym, że mnie to boli a mimo wszystko nic z tym nie robi.

Gość taka sobie 30 latka
proszę jak dobrze pamiętasz o czym piszę , no pewnie potraktowałby to też jako gówniarskie zachowanie wypisywanie na forum . jestem tego świadoma, że to dziecinada ale musiałam gdzieś wygadać

Gość taka sobie 30 latka
Oliwio ty mówisz o pocałunkach a u mnie seks jest rzadszy i też niewiem dlaczego. Ale myślę , że ten kto napisał wyżej ma rację , że nie powinniśmy przesadzać to chyba trochę dziecinne jak mówi mój mąż

Gość taka sobie 30 latka
zawsze szczery odpuść sobie

Gość błękitnaa
zawsze szczery odpuść sobie x Ahaha

Gość gość
Na pewno ma swoje powody. Według mnie chodzi o psychikę. Skoro wszystko pozostałe jest dobrze a z pocałunkami, przytulaniem - czyli taka bliskością - jest problem (ale tylko w niektórych, konkretnych sytuacjach) to znaczy że to coś związanego z jego psychiką. Skoro nie robi tego od 5 lat a wcześniej to robił to być może 5 lat temu coś się wydarzyło co spowodowało pewien rodzaj ''traumy'' lub po prostu jakoś z dnia na dzień tak wyszło i sie rozwinęło. Jeśli ci to przeszkadza to po prostu z nim musisz o tym rozmawiać ale nie naciskać, tylko szczerze pogadać - że dla cb ważne jest przytulanie czy takie spontaniczne pocałunki - może uda sie wypracować jakiś kompromis.

Gość błękitnaa
Porozmawiaj z tym swoim mężem, ale tak naprawdę poważnie. Bo zachowuje się jak kryptogej. Albo zwyczajnie Cię zdradza.