Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelia123456

Czy on mnie akceptuje?

Polecane posty

" Hajime Sugoroku dziś @ frog_in_the_fog dziś Kto powiedział że w ciąży należy karmić piersią? Myślę, że skoro już i tak będzie się gówiaka chować przez 18+ lat to można sobie pozwolić na egoizm, dbanie o cycki i karmienie sztucznym mlekiem. " X a kogo miałaby karmić piersią w ciąży? :D podpowiadam - karmi się dziecko PO ciąży. X nie wiem czy ktoś ci kiedyś to mówił, ale generalnie cycki służą do karmienia dziecka i po to zostały stworzone, a nie dla przyjemności facetów. a przy okazji - zrób coś dla świata i wysterylizuj się, bo żadne dziecko nie chciałoby mieć takiego ojca 🖐️

" kamelia123456 dziś @frog_in_the_fog dziś , niestety, nie da się przewidzieć, w jakim kierunku zmieni się ciało kobiety podczas ciąży. " X ale można sobie dowolnie wybrać ojca swojego dziecka i zrobić sobie je z kimś, dla kogo jesteś czymś więcej niż tyłkiem i cyckami ;)

Gość kamelia123456
@gość dziś , blondynką akurat nie jestem;) Ale widzę, że to, co rzadko spotykane też cieszy się powodzeniem, vide rudowłose piękności:) W ogóle widzisz, takie teksty czasem rzucają ludzie, nieważne, ile ważysz, jeśli uchodzisz za szczupłą, to ktoś Ci w końcu dowali anorektyczką... Gorzej, jak po porodzie się roztyję, ale piersi nadal pozostaną plaskate. Bo jak mi się kiedyś przybrało, źle dobrane tabletki antykoncepcyjne, to miałam wielki brzuch i resztę chudą. W piersi, pupę i uda mi nie poszło. Wyglądałam jak kobieta w zaawansowanej ciąży. Ale to wszystko zeszło w tydzień po odstawieniu tabsów, więc to była woda. Ale wiem, że niektórzy tak tyją.

Gość kamelia123456
@frog_in_the_fog dziś , mam nadzieję, że dla niego jestem. Na razie zachowuje się zawsze dobrze, nie zrobił w sumie nic wskazującego na to, żeby traktował mnie przedmiotowo. Raczej dba o mnie, pomaga w domu:)

no to nie wymyślaj pierdół. masz fajną figurę i kropka. z wiekiem kompleksy prawdopodobnie ci przejdą i przestaniesz się przejmować ;)

Gość kamelia123456
Nie wiem czy nie poddać się operacji plastycznej.

@ frog_in_the_fog dziś [17:29 Skrót myślowy :p Jeśli idzie o dzieciaka, to tylko opcja. Szczerze się przyznaję, że jestem egoistą. Co zaś do sterylizacji... Szkoda komentować.

" kamelia123456 dziś Nie wiem czy nie poddać się operacji plastycznej. " X twoje życie, twoje wybory. tylko bardzo możliwe, że wtedy znajdziesz sobie jakiś inny kompleks. X Hajime - mam uczulenie na słowo "gówniak", ponieważ wszyscy którzy go używają z całą pewnością kiedyś byli "gówniakami" i dobrze o tym pamiętać. co do karmienia piersią - można oczywiście w środku nocy wstawać i podgrzewać mleko. w tym wypadku raczej karmienie zostawiłabym ojcu, bo lubię być wyspana :classic_cool: racja, po co się sterylizować, szklanka wody "zamiast" wychodzi taniej i zdrowiej :P

Gość Hajime Sugoroku
@ frog_in_the_fog dziś C'est la vie.

Gość kamelia123456
@kamelia123456 wczoraj , to akurat podszyw. Nie myślałam o żadnej operacji, bo wiem, że wiąże się z koniecznością rekonwalescencji. Poza tym pozostają po tym blizny, rany się goją i swędzą. To nie dla mnie.