Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ważne! List od trolla

Polecane posty

Gość gość

Powiem wam tak w tajemnicy, Niech zostanie między nami. Można trollem być w spódnicy, Z fajką pomiędzy nogami. Można również pisać ładnie, O teściowej czy bratowej, Można również się pochwalić Z swej kariery zawodowej. Można jak ja, pisać wierszem, Czy tam prozą jak kto woli. Ważne by wywołać burzę. By naśmiewać się dowoli! Ja pier/dole! ja pier/dole! Łączmy się natychmiast trolle!!! Pokażemy swoją wolę, Ole, Ole, Ole, Ole Jak się komuś nie podoba, To niech sobie z******ana. Troll jest extra zajefajny Każda jest w nim zakochana. Puci, puci, puci, puci. Troll cię nigdy nie zasmuci. Troll na kafe zawsze będzie Jak nie chodzi po kolędzie. Z trollem fajna jest zabawa, No i kafe jest ciekawa. Co byś biedna tu robiła? Jakbyś trolla nie lubiła? Jakby trolla tu nie było, Już byś dała komuś w ryło.

Gość gość
Podoba się?

Gość gość
Mnie się podoba. Sama właśnie trolluję temat o nauczycielkach, który notabene sama założyłam hahaha teraz piszę jako jakaś wariatka i śmieję się z naiwniar, które się wczuwają...taka moja rozrywka, leżę w łóżku z chorobą i robię sobie śmiechoterapię :D

Gość gość
Paniom zalecam terapię u psychologa.