Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak często się masturbujesz podaj wiek pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość gość
piękne, zazdroszczę Twojej zonie.

Gość oonn35
kiedyś też zdarzało mi się, że jechałem gdzieś rowerem( lubię długie trasy- 50-120 km ) i czasem się zatrzymywałem w lesie, dla relaksu, oparłem lub usiadłem przy drzewie i sobie zrobiłem dobrze- potem jechałem dalej i sił mi nie brakowało na kolejny długi odcinek.

Gość oonn35
Opisz jeszcze twoje "ciekawe" miejsca gdzie i kiedy to robisz( łaś).

Gość gość
A jesteś atrakcyjna? Jak wygląda wasz seks z mężem? Macie ciekawe rzeczy " w lubionym pakiecie"? Moja żona jest bardzo atrakcyjna.

Gość oonn35
A jesteś atrakcyjna? Jak wygląda wasz seks z mężem? Macie ciekawe rzeczy " w lubionym pakiecie"? Moja żona jest bardzo atrakcyjna. To ja - zapomniałem dopisać właściwy nick- przepraszam

Gość gość
Przez wiele lat zmagałem się z kompleksem rozmiaru penisa przez co moje życie seksualne praktycznie nie istniało. Byłem już bliski poddania się kosztownej i nie do końca bezpiecznej operacji. Na szczęscie w odpowiednim momencie trafiłem na Member XXL produkt naprawdę działa! Stosuję go dopiero przez 2 miesiące a mój penis jest już większy o 3cm. http://nplink.net/kV3xzEzE

Gość gość
Rozumiem, że się kochacie i seks jest dla was pasjonujący, ale oprócz tego robisz sobie sama często- bo masz takie potrzeby?

Gość oonn35
Rozumiem, że się kochacie i seks jest dla was pasjonujący, ale oprócz tego robisz sobie sama często- bo masz takie potrzeby? ( znów nie ten nick :) )

Gość gość
sex jest fajny z mężem, ale potrzeby większe. Gdzie - parking podziemny w samochodzie, toaleta w pracy, w markecie, siodełko rowerowe w czasie wycieczek, przy okazji opalania w ustronnych miejscach, czasami w pociągu jak gdzieś jadę. Akcesoria w sypialni, trochę jest, ale raczej standard bez szaleństw, chociaż w tym zakresie mam jakieś niegrzeczne pomysły. Czy jestem atrakcyjna, jedni lubią blondynki inni rude, jestem niska 158 cm, waga ok 50kg, biust 65 E.

Gość gość
Też robiłem jadąc rowerem przez las i siedząc na siodełku- ręką. Na końcu autobusu, ludzie siedzieli bliżej przodu, tylko głowę było mi widać, w pociągu chyba też....czasem w innych ciekawych miejscach, ale chyba mnie nikt przypadkowy nie widział....a Ciebie?

Gość oonn35
Też robiłem jadąc rowerem przez las i siedząc na siodełku- ręką. Na końcu autobusu, ludzie siedzieli bliżej przodu, tylko głowę było mi widać, w pociągu chyba też....czasem w innych ciekawych miejscach, ale chyba mnie nikt przypadkowy nie widział....a Ciebie?

Gość oonn35
Z opisu wynika, że jesteś atrakcyjna :) i chcesz dużo seksu- marzenie każdego faceta :) Fajnie, że tak często to robisz i w takich fajnych miejscach i momentach- czyli " gdzie Ciebie najdzie ochota :)

Gość oonn35
A akcesoria to wibrator? Ja mam sztuczną pochwę i czasem też ją " posuwam" ....nie zawsze wystarcza ręka.....

Gość Olusiekk
Codziennie kilka razy 16 lat

Gość gość on
Koleżanko z 10:34 a dziś już jesteś po?

Gość gość on
Olusiek jesteś dziewczyną?

Gość gość
akcesoria, tak wibrator, wibrujące jajeczko na pilota. Raz w samochodzie na parkingu nie zauważyłam widza, zobaczyłam jak wystrzelił na szybę, zwiałam, i raz przy opalaniu jak skończyłam to skomentował.

Gość Olusiekk
Do: Gość on, Tak jestem dziewczyną wiem że to zbyt dużo ale może mi kiedyś przejdzie :)

Gość gość on
Olusiek na pewno przejdzie jak już masturbację sexem zastąpisz. Na wszystko przyjdzie czas. A kilka razy dziennie to ile? 2 razy to już też jest kilka.

Gość gość
10:34 rano było, dogrywka za kilka chwil. Fajnie się tu z Wami pisze.

Gość gość on
Olusiekk jesteś tam jeszcze?

Gość gość
rozmawiasz o tym np. z koleżankami?

Gość oonn35
Jak za chwilę planujesz " dogrywkę" to podziel się wrażeniami tuż po......:)

Gość gość
Albo w trakcie!

Gość Olusiekk
Gość on nie liczę ale od 4 do 8 razy jakoś :p

Gość gość on
Widzę że masz duże potrzeby. Wiem jak to jest, mam podobnie. Popiszemy prywatnie przez @?

Gość Olusiekk
Nie pisze przez @, dla mnie to trudna forma pisania

Gość gość
Jestem kobietą, piszę ze wszystkimi onanami na kafe

Gość gość on
Czemu trudna? Piszesz tak samo jak tutaj tylko nikt sie nie wtraca ze swoimi komentarzami, przeważnie mało inteligentnymi. Ale jak nie chcesz to ok, możemy tu popisać jak masz czas i ochotę.