Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cziqulinka

eurowizja 2018 temat oficjalny.

Polecane posty

które utwory lubicie najbardziej, co sądzicie o polskich reprezentantach. tak, oglądam eurowizję. ciekawią mnie wyniki.

Gość gość
The plants are talking - Aioaska

Gość gość
Polska reprezentacja jest ok, szwedzka tez. Zalezy co sie spodoba i jaka bedzie oprawa. Czesc piosenek dobrze brzmi w wersji studyjnej, a nie wiadomo jak wypadna na zywo..

Gość gość
Tak nie ma , ale taki utwór mi się podoba i powinien tam być. Albo Phutureprimitive - Only you, też jest świetny.

Gość gość
Ta baba, która gdacze jest okropna, ale wszyscy wróżą jej zwycięstwo.

mnie się polskiej propozycji bardzo przyjemnie słucha, jest o niebo lepiej niż w tamtym roku. a co do gdakającej baby z izraela, jej piosenka nawiązuje do tego ruchu aktorek hollywood metoo, do czego sama się przyznała. przez to może zyskać punkty od politycznego jury, którzy uznają, że temat jest na czasie. wiadomo, polska nie jest lubiana przez jurorów i co roku przechodzą dalej tylko dzięki widzom; nie tylko dzięki poloni. w tym roku może być jeszcze gorzej zyskać punkty od jury za sprawą ustawy o ipn, skoro izrael jest faworytem.

Gość gość
filozofujesz,co cię to w ogóle k***a obchodzi i nie masz innych zmartwień,kiedy masz okres ?

Gość gość
wiesz co mam wiele do napisania na temat cyrku zwanego eurowizją ale widzę,że jesteś osobą bardzo niekulturalną i nie wartą polemiki na tak poważne tematy.

Gość gość
oj tam oj tam :-D cipulinka ty chyba chcesz wypromować jakąś miernote