Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolcia97

Szczepionki!!!!!

Polecane posty

Nie wiem czy umieściłam we właściwej kategorii forum, jeżeli nie to proszę kogoś kto potrafi o zmienienie tej kategorii. Dobra ale kochane przechodząc do sedna całej sprawy. Jakiś tydzień temu byliśmy z Pawełkiem (<3) na szczepieniu miałam pewne obawy ale teściowa mnie przekonała. NIESTETY! Jestem wściekła na siebie. Wiedziałam, że coś z tego może wyniknąć i tak się stało. Od szczepienia tak jak pisałam minął tydzień, a ja już teraz widzę, że z moim kohanym synkiem jest coś nie tak. Mniej się odzywa, prawie wogule się nie śmieje i w dodatku ucieka wzrokiem. Jestem przerażona. Nie wiem co robić. Obawiam się, że może to być autyzm. KOCHANE POMÓŻCIE !!!!! ZNACIE JAKIEGOŚ DOBREGO LEKARZA, KTÓRY MOŻE MI POMÓC???? NAJLEPIEJ W OKOLICACH SOSNOWCA!

Gość gość
Tak kochana to autyzm muj brian tez tak ma dokladnie te same objawy. Te k***y medeczne tylko zeruja na tych szczepionlach dobrze ze so jeszcze tacy dobrsy ludzie na swiecie jak ziemba!

Gość gość
O rety. Skoro wszyscy w kwietniu mówią o autyźmie to na pewno to autyzm. A jakby mówili o zapaleniu ślepej kiszki to byś widziała objawy kiszkowe? Poczytaj FACHOWE artykuły a nie pytaj ludzi na forum, obserwuj dziecko minimum 3 mce a nie kilka dni, wtedy poproś o diagnoze fachową (Fundacja Synapsis) https://www.tatento.pl/a/1513/autyzm-to-nie-choroba-wywiad