Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Toxitora

Prosze o pilne rady.!NIEMCY!!!

Polecane posty

Gość Toxitora

Zadaje to pytanie tutaj po raz drugi bo nadal nikt mi nie odpowiedzial aby mi soradzic. Nadomiar zlego dwa dni temu zaczal mnie dusic w momencie gdy odmowilam mu supiania z nim!! Witam miesKam w Niemczech juz okolo 2 lat. Mam 8 moesiecznego synka. Jego tata umarl gdy bylam w ciazy. Pare miesiecy temu zwiazalam sie z pewnym facetem. Jednak okazlo sie to totalna klapa. Moje pytanie brzmi czy mam szanse wyrzucic go z mieszkania? Poniewaz kontrakt na mieszkanie spisywalismy razem ja i dziecko jesteśmy zameldowani pod tym adresem natomiast on NIE. Ostatnio gdy znowu zaczal sie awanturowac zebralam rzeczy i postanowilam pojechac do przyjaciol. Gdy wychodzilam zabral mi klucze od mieszkania mowiac ze mam nie wracac. Po rozmowie z przyjaciolmi prawda jest fakt iz on nie ma prawa mnie z mieszkania wyrzucic. Moje pytanie do was brzmi co musze zrobic aby on opuscil to mieszkanie? Ugodowo nie idzie z nim tego rozwiazac. Wlasciciel mieszkania jest starszy i schorowany. Powiedzial ze chce mi pomoc i nie ma problemu abym zostala na miesKaniu wtesy podpiszemy nowy ko trakt tylko na mnie. Problem w tym ze sama musze znalezc sposob aby go wyrzucic z mieszkania. Czy policja powinna to zrobic gdy zglosze anzige?

Gość gość
To murzyn ?

Gość gość
Tak dzwoń na policję jak nie udowodni że ma tam meldunek to sami go wyprowadzą. Pytanie tylko czy już nie dorobił kluczy. Poświęć kasę i poinformuj wynajmującego że w związku z tym że on mógł dorobić klucze ty na własny koszt i dla własnego bezpieczeństwa chcesz wymienić zamek

Gość gość
Nie czekaj bo zdemoluje chatę, zrobi melinę a ty będziesz jak idiotka płacić. Masz dziecko to myśl dla jego dobra częściej głową! Kobiety które mają malutkie dzieci a muszą mieć fagasa zawsze tłumaczą że tatusia dla dziecka szukają. To dziecko prędzej wyrośnie na ludzi przy samej matce jak z partnerem jaki tobie sie trafił...

Gość Toxitora
NIE -TO POLAK.

Gość gość
Nad czym tu jeszcze myslisz...jakis cwaniak udal ze chce z toba byc nie zameldowal ciebie tylko ty z dzieckiem figurujesz w papierach a ty mu zostawisz klucze i na co liczysz? Wydudkal cie jak dziecko chcial chate zeby jakas naiwna Poleczka na siebie wziela a pozniej fora ze dwora. ..wstyd mi ze dalej sa takie naiwne Polki i byle ciul powie ze chce z taka byc to ta juz leci po meble na raty i bedzie grac happy family. ..zal dzieciaka i lepiej sie ogarnij bo zabiora ci to dziecko jak przez swedzenie w kroczu bedziesz dziecko narazac na takie atrakcje

Gość gość
Polak czy Francuz niewazne cham i prostak co szuka lokum za free i tyle. Schowaj sentymenty i dzwon na 112 powiedz ze partner bez meldunku wyrzucil ciebie z dzieckiem z mieszkania i zabral ci klucze to zrobia ze smieciem porzadek

Gość gość
Jak nie wiesz co mowic pisz co chcesz powiedziec to ci napisze albo poprawnie albo tak jak sie wymawia

Gość gość
A na co jeszcze czekasz? Naprawdę dziecko Ci zabiorą jak będziesz miała takie swędzenie krocza,dzwoń na policje i z domu go zabiorą jak nie jest zameldowany, A to polak?

Gość gość
Tak napisała że Polak i w każdej nacji są takie cwaniaczki ale czemu kobiety z małym dzieckiem szukają zaraz drugiego faceta to nigdy nie zrozumiem. Później czytasz o takich że jakiś psychol zabił i dziecko i matkę a czasem na końcu siebie. ..

Gość Toxitora
Nir swedzenie krocza... Zwyczajnie znalismy sie pare lat i myslalam ze zwiazanie sie to bedzie sluszna decyzja. Ale tak bylam na policji i musze czekac na interwencje z ich strony :D Pytalam bo balam sie ze nic mu nie zrobia.

Gość gość
Jak mój był chory ja byłam daleko w pracy,to jak zadzwoniłam to przyjechaly dwa samochody karetka i policja za dosłownie. .. 5 minut już byli,DZwoliński na policje.

Gość ksantrypa
DZWON NA POLICJE-miało byc