Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zetareticul

Jak zachowuje się zaborczy facet po rozstaniu?

Polecane posty

Miałyście sytuację, że zerwałyście z zaborczym facetem? Jak się zachowywał, gdy uświadomiłyście mu, że to koniec?

Gość gość
mialam tak, d**e mi obsmarowal nieziemsko, i nie chcial odpuscic, - w takich razach faceci bywaja b nieprzyjemni,

Gość gość
Mój powiedział, że się nie zgadza na zerwanie, potem mnie obgadywał, potem przyjeżdżał do mojego domu i wystawał pod drzwiami, później wydzwaniał, a jak znalazł sobie nową dziewczynę, to podstawiał mi ją pod nos i zachwycał się jaka to jest cudowna, postępowa i generalnie boska. Nie mógł przeżyć, że miałam to w d***e.

Gość gość
Jakich niedojrzalych przegrywow na chłopaków sobie bierzecie!

Gość gość
Zetareticul dziś - faza "nie zgadzam się" 3 miesiące, faza "i tak będziesz moja" około roku. Faza "patrz, znalazłem laskę o wiele lepszą od ciebie" kolejny rok, potem nasze kontakty się rozluźniły i zanikły, bo mieszkamy w różnych krajach teraz.

Gość czerwonamiska
Nigdy nie miałam takich problemów z chłopakiem. W końcu zrozumie, że to koniec.

Gość gość
czerwonamiska dziś - jasne, zrozumie. Mój najpierw zniszczył mi auto, potem drzwi do domu, a potem nachodził moją mamę w jej domu, żeby mi "kazała z nim być".

Po raz kolejny dzięki :) Już wiem, że z każdym następnym dniem mojego milczenia, moja była będzie uświadamiać sobie, że z mojej strony była o nią troska a nie zaborczość.