Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Michal1997

Młody, dla starszej

Polecane posty

Witam. Liczę prawie już 21 lat. Jestem po 3 związkach. Dokładniej po rocznym, pół rocznym i 2 letnim. Za każdym razem, miałem długi czas wyzbierania psychicznego iż jestem człowiekiem który uważam jest wartościowy i nigdy nie szukał niczego na termin, bo nie lubię tracić życia na byle co. Związki jak związki, nabawiłem się po ostatniej "byłej" nerwicy, którą leczę. W czerwcu będzie, jak już będę sam 2 lata. Myśląc i układając sobie w głowie przez ten czas, doszedłem do wniosku że potrzebuję starszej kobiety dla siebie. Zawsze mnie pociągały ale od tej strony +18.. takie od 30 do 40 lat. Postanowiłem że dam sobie czas i nie będę się pchał w związki aż minie np. z 5 lat bo chcę odpocząć i ułożyć sobie życie. Ale zarazem pomyślałem, żeby je sobie urozmaicić i nawiązać kontakty +18 z kobietą 30-40 lat. Miałem konta na różnych stronach, profilach, nawet wykupywałem pakiety premium i każda była bajkopisarką albo tępą babą która się nie domyśli że nie sprawdzę zdjęcie czy nie jest pobrane z internetu i dam się nabrać. Niestety dużo takich. A takich kobiet, które wolą młodszych chłopaków/mężczyzn jest ogrom. Nie wyjdę szukać na dwór i tak dalej, ponieważ nie wyobrażam sobie tego. Lepiej mi się szuka przez internet. Szukam już ponad rok i na razie lipa. Co tu jest nie halo? wyjaśni mi ktoś? każda kobieta oczywiście ma inny gust, kilka powiedziało że jestem w sam raz, innym w ogóle nie odpowiadało. Ja sam już nie wiem co myśleć. Wysoki tez nie jestem, poniewaz mam 167 cm, 66 kg. No i garstce pasowało, a garstce nie. Oczywiście nie garstce na raz. Nie jestem człowiekiem co leci na parę frontów. Wolę jedną kobietę i to mi starczy. Pusty też nie jestem, bo wolę charakter, na wygląd zbytnio nie patrze. Jedynie na to czy kobieta dba o siebie. Kiedyś wygląd i tak minie a on i tak nic nie daje. Tyle że podniecenie a charakter zostanie. Jeśli jakaś kobieta miała by ochotę popisać na ten temat to zapraszam na rozmowę: mysky.175@gmail.com

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować