Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznałam szefa mojego męża

Polecane posty

Gość gość

Mąż pracuje w tej firmie od niecałego miesiąca, wczoraj odbierałam go z pracy i akurat wychodził z szefem, gdy czekałam na niego na parkingu, myślałam, że to kolega z pracy. Chłopak bo inaczej nazwać go nie można ma 28 lat, w ogóle nie wyglądał jak szef tzn ubrany w jeansy i koszulę na głowie czapka, fajnie to wszystko wyglądało, no ale od szefa to spodziewałam się bardziej garnitury, czy jakiegoś eleganckiego ubrania, byłam w szoku. Bardzo uprzejmy i kulturalny, wyjął dłoń przedstawił się skomplementował do męża, że bardzo elegancka żona, że nie trzeba było się fatygować sam by odwiózł męża do domu. Było mi miło i byłam w strasznym szoku, chłopak taki luzak. Rozmawiałam z mężem to mówił, że on firmę ma po rodzicach i mają jeszcze kilka, on akurat zajmuje się tą. Kazał sobie pracownikom mówic na Ty. Ogólnie, że jest bardzo w porządku. Chciałabym mieć takiego szefa ;) Tak tylko chciałam o tym napisać.

Gość gość
To będzie na dwa baty czy nie ?

Gość błękitnaa
Już rozkładasz nogi? Czy dopiero za chwilę?

Gość gość
Bajkopisarka znowu pisze na zamówienie.

Gość gość
No tak, czego mogłam się spodziewać po kafe, te komentarze to norma. Opisałam tylko gościa, nie mam zamiaru nic z nim robić i nic nie wymyślam.

Gość gość
jeszcze sie poplacz...

Gość gość
Do autorki. Fajnie to opisalas..az sobie z przyjemnoscia wyobrazilam ta sytuacje:-) . Ja mam fajna szefowa... zazwyczaj musze jej mowic jakie ma (mamy) zdanie zdanie na w roznych pracowych tematach i jaki ma pomysl na rozwiazywanie problemow..:-) I ona nawet nie ukrywa zalu ze nie moze mnie zabierac na wszystkie zebrania (na wiekszosc zabiera) ..:-)