Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KotBehemot

Jestem niezadowolony ze swojego życia, a niby wszystko mam.

Polecane posty

Kurde:O kilka w bikini ci wyslalam na plazy. jedno na siedzaco jak czytam książke i sie smiałes z tego, a drugie na stojąco. Aaaa i jeszcse takie na leżąco, ale to na NK wklejałam.A idz:O Pisales kiedys na topicku Blekitnej, ze ok. 20 zdjęć ci wysłalam i wtedy weszlam na mailla i policzylam i bylo tego 75.

O jakich drewnianych sandalach ty piszesz:O? Kto w takich chodzi:D?

Gość gość
Wasza milosc sie wypalila

Iibed dziś ale tam nie bylo sandałów pechowiec.gif to z ksiazka pamietam bylo tam cos niebieskiego chyba plecak albo koc. no z 20 swoich wiem ze bylo jeszcze z 20 zdjec z samymi małpami wiec tego nie licze i 30 z aligatorem i gosciem w czerwonym stroju nawet wiem skad smiech.gif tzn. teraz wiem wtedy nie wiedzialem. Z Nieprawda.Wtedy sprawdzialam jakie wyslalam, bo mam w wyslalnych. Nie mialam zadnego zdjecia z gosciem w czerwonym stroju.Wszystko ci sie pieprzy. No teraz mam troche lepsze samopoczucie, wiec niewazne.

Myslalam, ze o jakiegos innego goscia ci chodzi, bo ten z aligatorami to nie byl gość:P

No jestem i mimo, ze prawie nic nie napisalam a juz zostalam pozerką:D Pisalam, ze lepiej jest i koniec dyskusji w tym temacie.Nie jestem tobą by wszem i wobec rozgłaszac co mi jest. Zresztą pamiętam jak raz napisalam i zle sie to dla mnie skonczylo, pamiętam twoje komentarze, więc mam nauczkę raz na zawsze.Zauwazylam, ze cokolwiek bym nie napisala to zawsze się obraca przeciwko mnie:D.

No niech będzie, ze zart i na tym koniec.Nie mam sily ani ochoty się spierać.

Ja tu nie weszlam po to by kogokolwiek wkurzac i tez nie chce być wkurzana. Naprawdę strach tu cokolwiek napisać by kogoś nie wkurzyć:D

Gość gość
Twoim problemem jest to, że sam nie wiesz czego tak naprawdę oczekujesz od życia. Ciesz się tym co masz i doceniaj to, bo w życiu nic nie jest dane na zawsze.

Gość gość
Libed I Mi wypieprzac stąd, założyć swój to pik, a nie zasmiecac innym wątek swoimi nudnymi wyburzeniami!

Gość gość
Po co tu wchodzicie skoro piszecie tylko do siebie, bez sensu, kogo to obchodzi. Chcemy z autorem dyskutować. Idźcie stad

Gość gość
Idźcie już, to autor może wróci

Gość gość
Autorze co u ciebie? Zerwałes z nią?

Gość gość
Haha mowisz ze wszystko masz... ale mózgu napewno nie

Gość gość
Mózgu to ty nie masz, skoro to piszesz, tak bez sensu