Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już nie kocham księdza

Polecane posty

Gość gość

okazało się, że nie jest wart mojej miłości

Gość gość
każdy ksiądz ma jedną na miesiąc, może na pół roku, a potem zmiana i kogo wy kochacie?

Gość gość
powiedz mu to w oczy, to będzie lepszym człekiem

Gość gość
A mnie pokochał ksiądz i chciał żebym miała z nim dziecko , mieszkalabym w jego prywatnym mieszkaniu a on by do nas przyjeżdżał w wolnym czasie ... Tak sobie chciał życie ułożyć :-)

Gość gość
23.34 d***** pilnuj się! Bój się Boga! podła grzesznico!!!

Gość gość
takich k***wek jak powyższa nie brakuje! zostaw tego księdza żdziro i pomyśl, że dziecko poczęte w grzechu będzie chore, wtedy zapłacisz cene!

Gość gość
23,59 sama jesteś chora i to bardzo

Gość gość
Do 23.59 Ty kobieto się lecz :-P Gdzie ja napisałam , że spałam z tym księdzem ? To nie moja wina , że owy ksiądz się we mnie zakochał .... i dla Twojej wiadomości kobieto - bez wzajemności z mojej strony !!!! A jeśli nie umiesz czytać ze zrozumieniem to nie komentuj ... I nie obrażaj mnie i nie wyzywaj od najgorszych , skoro to nie ja jestem winna , tylko ksiądz :-\

Gość gość
Znowu jakaś stara dewotka broni czarnego ;-) Zdejmijcie klapki z oczu kobiety , ksiądz to też człowiek i ma swoje potrzeby . Co za ciemnogród , a mamy XXI wiek :-(

Gość gość
niech mu włazi do łóżka, później będzie myślała bardziej racjonalnie!

Gość gość
5.32 właśnie jesteś najgorsza, bo to napisałaś!

Gość gość
5.38 Aha, czyli świecy muszą brać ślub, bo inaczej żyją w grzechu ciężkim. A księdzu wolno i nic złego nie robi. OBŁUDNICY!!!

Gość gość
13.40 - Księdzu też nie wolno. I każda, do której dostawia się ksiądz powinna chlapnąć go w buzię (p.y.s.k). Oczywiście przy pewności jego intencji, a nie przy domysłach, bo sporo kobiet fantazjuje o swoim powodzeniu.

Gość gość
k***y najtrudniej się nawracają!

Gość gość
to jest tak pracuję z takim podłym księdzem i kiedy widzę, że on sobie z taką niby w porządku (a w rzeczywistości jest to też osoba fałszywa i wredna) rozmawia jakgdyby nigdy nic i prawie sobie gr***ają to niestety mam odrazę do nich obydwóch!!!

Gość gość
Ksiądz powinien mieć kulturę osobistą nawet dla fałszywców. Gorzej jeśli takie znajomości przeradzają się w związki lub jakieś dziwne interesy, na które patrzy cała parafia.

Gość gość
Szkoda, że nie ma kultury dla ludzi uczciwych...

Gość gość
dziś to jest tak pracuję z takim podłym księdzem i kiedy widzę, że on sobie z taką niby w porządku (a w rzeczywistości jest to też osoba fałszywa i wredna) rozmawia jakgdyby nigdy nic i prawie sobie gr***ają to niestety mam odrazę do nich obydwóch!!! x x opowiedz cos o tej kobiecie

Gość gość
To nie patrz na nich, nie słuchaj, co mówią i jakie są między nimi relacje, tylko rób swoje.

Gość gość
co mam powiedzieć? jest to osoba, która nie chodzi do kościoła, ma niewiele wspólnego z rzeczywistością wiary. Udaje taką niby bardzo wyrozumiałą i w porządku, a wiele razy dała świadectwo, że jest fałszywa w tym co mówi i robi (chodzi o relacje międzyludzkie). I tak o to, ona i ten ksiądz się wspaniale dogadują. Żałosne...

Gość gość
15.59 do burdelu wybierają tylko ateistki, bo wierzące mają zbyt wiele skrupuł...

Gość gość
To niech dalej tak wspaniale dogadują się, a Ty rób swoje.

Gość gość
Tylko, proszę mi wytłumaczyć dlaczego ten ksiądz nie może się zdobyć na takie same relacje z osobami praktykującymi wiarę, a takich przecież nie brakuje...

Gość gość
nie chcę mieć nic wspólnego z księżmi to ludzie niedobrzy

Gość gość
16:00 pewnie ma jakiś cel i wie co robi.

Gość gość
16.09 są księża z powołania i są też faryzeusze

Gość gość
ma jakiś cel i wie co robi no, no...co robi? urabia głupią babę! nie widać po niej żeby nagle zaczęła wierzyć

Gość gość
Wiecie , dlaczego napisałam o tym , że zakochał się we mnie ksiądz ??? Zrobiłam to , żeby udowodnić , jak obłudni i fałszywi są księża .... Nie można takich sytuacji przemilczać tylko trzeba je nagłaśniać . Nie uderzyłam go w twarz bo tak jak wcześniej pisałam , ksiądz to tylko człowiek i ma swoje potrzeby , to , co poczuł do mnie , poprostu się stało .... Dla mnie On jest tylko kolegą z pracy i nic więcej ....

Gość gość
A i dodam tylko, że jestem wierząca , wierzę w Boga a nie w księży ;-)