Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już nie kocham księdza

Polecane posty

Gość gość
9.04 głupoty i farmazony A postaw się w jego sytuacji, głupi/a mądralo? To kobietom, po Zmartwychwstaniu Pan Jezus objawił się jako pierwszy. To znak dla nas kobiet... Wydaje mi się, ze sam Bóg oczekuje od nas jakby więcej...

Gość gość
To taki typ, który myśli, że z samego tytułu, że jest księdzem wszyscy muszą klękać.

Gość gość
Wszystko tylko ksiądz musi świecić przykładem, tylko ksiądz musi, musi i musi...a ty, przepraszam - krowo - nic nie musisz - tylko przeżuwać, nie... wkurzacie mnie!

Gość gość
A kto powiedział, że kobieta nic nie musi? Przepraszam bardzo, a to może kobiety pierwsze wyciągają rękę do tych biednych księciuniow ? Owszem wiem, że są i takie, ale to w większości przypadków to KSIĄDZ pierwszy przejawia zainteresowanie- proszę księdza....

Gość gość
9.41 - Zgadzam się z Tobą , to w większości przypadków ksiądz robi pierwszy krok .... Miałam propozycję wyjazdu na wczasy jako osoba " towarzysząca" dla księdza . Moja ciotka gotowała dla księży i czasem taki jeden wikary wpadał na kawę a przy okazji kumplował się z synem ciotki- moim kuzynem . Nieraz spotykałam tego wikarego i po tym jak na mnie patrzył , widziałam , że mu się podobam . Propozycja wczasów wcale mnie nie zdziwiła ale odmowiłam . Kuzyn pojechał z wikarym i dwiema koleżankami . Był to stosunkowo udany wyjazd - jak wyraził się mój kuzyn ;-)

Gość gość
9.55 głupia jesteś i się doszukujesz ksiądz chciał być grzeczny po prostu... do tej, co tak księży oskarża o te pierwsze kroki Ilu takich jest? chyba tylko twój zamnknij się!!!

Gość gość
9.41 nie jestem księdzem, idiotko!

Gość gość
9.32 - Bóg dał te same przykazania wszystkim. Nie ustanowił wyjątków. Więc może najpierw przeczytaj Pismo św. tyle razy ile to potrzebne, aby stwierdzić, że Bóg zawsze potępiał grzech. A wyjątkowo często upominał ówczesnych kapłanów, zarówno w Nowym jak i Starym Testamencie. Czytając Pismo św. ma się wręcz wrażenie, że Bóg wymaga od nich więcej niż od innych, pomimo że nie ma względu na osoby.

Gość gość
bla bla wychodzi na to, że kobita to stworzenie bezrozumne i wiecznie niewinne... a tylko ksiądz jest winny

Gość gość
kisadzu pozostahe tylko samog**** albo wizyty u "specjalistek"

Gość gość
Gościu z 10 :23 nie jestem płci żeńskiej i raczej nie będę.

Gość gość
ja myślę że ksiądz jak już z kimś się bzyka to ma lepszy seks niż wy panowie żonaci i ci niekochani bo jeśli kobieta decyduje się na taki układ to musi kochać naprawdę mocno a wtedy potrafi takie rzeczy robić ze ho,ho i zaznaczam nie jestem księdzem

Gość gość
Cóż za emocje haha

Gość gość
10.22 Mój ksiądz lubi jak go ujeżdżam :-D A Ty masz chyba jakieś kompleksy i wyżywasz się na kochankach biednych księży hahaha

Gość gość
10.22 Mój ksiądz lubi jak go ujeżdżam :-D A Ty masz chyba jakieś kompleksy i wyżywasz się na kochankach biednych księży hahaha

Gość gość
Sodoma i Gomora przyjdzie i nawa...k***y~!

Gość gość
11.43 fantystyka cie kręci, no tak...to są objawy...

Gość gość
No jaaaa , znowu fanki Rydzyka przyszły :-P

Gość gość
10.42 - Wróć do szkoły, zamiast myśleć o sprawach dla dorosłych. Dlaczego ? Bo masz problem z czytaniem ze zrozumieniem. Nikt nie pisze, że kobiety są niewinne. Są winne, tyle że nie bardziej od księdza. Przyjmijmy, że są winni tak samo. P.S. Gdybyś nie zrozumiał/a to oznacza, że : 1. Wina jednej strony = winie drugiej strony 2. Jedna strona ponosi winę w 50 % i druga też w 50 %.

Gość gość
12.11 odczep się od tych ludzi, zajmij jakąś robotą i skończ temat księży bo się niebezpiecznie bawisz!

Gość gość
Mój kochany ksiądz Zakochaliśmy się w sobie ok. 8 lat temu, walczyliśmy oboje długo, bardzo długo... Ale 2 lata temu, to miłość nas przezwyciężyła. Jedynie piszemy do siebie (od czasu do czasu, nie codziennie), jesteśmy dla sobie siłą, nigdy ze sobą nie spaliśmy, nigdzie razem nie wyjeżdzaliśmy, walczymy o czystość... Nie wiem czy taka miłość jest zła? Ona daje siłę, oczywiście przychodzą kryzysy i pragnienia, ale one są zażegane modlitwą. To tyle..

Gość gość
I jeszcze dodam, że pomógł mi w życiu bardzo. I do dziś jestem mu za to, z całego serca bardzo wdzięczna.

Gość gość
12.23 Księża uprawiają seks i to nie żadna fantastyka tylko prawda !!!! Potrzebują tego , co każdy facet i zbytnio się nawet nie ukrywają , że mają na boku kochanice :-!

Gość gość
I nie boję się pisać , jakie zakłamanie snuje w dzisiejszym kościele , bo się sama , na własnej skórze o tym przekonałam . Szczegółów nie zdradzę ale jeśli ktoś ma do czynienia i przebywa w tym " środowisku" np. Oaza , akcje katolickie - to wie , o czym piszę ...

Gość gość
Bierzcie wzrór z tej kobiety, która pisała o 12.30 uprawiają seks mówisz? a potem Mszę odprawiać i spowiadać? CO TY NIE POWIESZ???!!!

Gość gość
Nie powiem , tylko napiszę haha Bzykają , co im się nawinie pod sutannę . Lubią , gdy kobieta ma ubraną mini i seksowną bieliznę a najlepiej bez haha

Gość gość
idź precz ropustna dziewucho, pozbawiona moralności!

Gość gość
,14.47, Nie aferuj się tak , włącz sobie radio , posłuchaj muzyki , a ja ubieram mini , bo On na mnie czeka :classic_cool:

Gość gość
Dzisiaj jest I-szy piątek miesiąca ladacznico! Gdybyś miała chociaż trochę kultury i ogłady, niczego takiego byś nie napisała...