Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zawiedziona.

Polecane posty

Gość gość

Miałam przyjaciela... Tak myślałam. Bardzo go lubiłam, podziwiałam i szanowałam. Co się stało? On zupełnie niespodziewanie zaczął zadawać mi krępujące i bezpośrednie pytania dotyczące mojej sfery intymnej. Dlaczego tak się zachował? :(

Gość gość
Tak przypuszczasz? Nie wiem co teraz z nami będzie, z naszą relacją.

Nie wiedziałaś, że przyjażń damsko męska nie istnieje:D?

Gość gość
Długo go znałam i nasza relacja wydawała mi się taka niewinna...

No wreszcie otworzyły ci się oczy, bo pewnie miałaś szeroko zamknięte i dotarło do ciebie, że tak ci się tylko wydawało:D.

Gość gość
Przyjaciele pytają o wszystko. Albo naduzylas tego słowa w waszym przypadku albo jesteś przewrazliwiona. Poza tym już było takie pytanie dawni temu. Może pora przestać przeżywać?

Gość gość
Nie wiem... Wydaje mi się, że nie powinien interesować się moją seksualnością? Może przesadzam? Nie widzieliśmy się od tamtego czasu, a wiem że będę musiała się z nim spotkać... Stresuję się.

Gość gość
W prawdziwej przyjaźni nie ma tabu. Moim zdaniem on ci za bardzo imponowal i stąd twój stres. Pomysł ze to tylko jeden z tych starych zbokow na stanowisku którzy lecą na młode d**y.

Aha, dlaczego nie zapytałaś tego niby przyjaciela ad. jego dziwnego zachowania? Serio wolisz tutaj zadawać takie pytania:D?

Gość gość
No właśnie bardzo mi imponował, był dla mnie autorytetem, wzorem... Byłam pełna podziwu jego osoby.

Gość gość
Po prostu nie wiedziałam co mam mu powiedzieć, bardzo mnie to zaskoczyło.

gość dziś Nie wiem... Wydaje mi się, że nie powinien interesować się moją seksualnością? Może przesadzam? Nie widzieliśmy się od tamtego czasu, a wiem że będę musiała się z nim spotkać... Stresuję się. Z A kto cię zmusi:D? No, faktycznie powód do stresu niewyobrażalny:D.

Gość gość
Ale to jeszcze nie jest przyjaźń. Miej to w d***e. To on się okazał burakiem więc niech on się przejmuje.

Gość gość
Nikt mnie nie zmusi, ale kontakt z nim jest nieunikniony...

Gość gość
On tak naprawdę wiedział o mnie bardzo dużo, ale nigdy na tak intymne tematy z nim nie rozmawiałam. Był mi bliski... Czuję się tak jakby to przepadło. :(

gość dziś Po prostu nie wiedziałam co mam mu powiedzieć, bardzo mnie to zaskoczyło. Z Az tak cię zaskoczył, ze nie mogłas wydusić z siebie prostego pytania:D? I co on na to twoje milczenie, bo rozumiem, ze jego pytania zostaly tez bez odpowiedzi:D

Gość gość
Droga mi~ czy Ty się ze mnie naśmiewasz?

Tak to odbierasz? Nie ukrywam, ze bawi mnie ten temat, bo sądzę, ze to prowo i tylko tyle. No i widzisz, przy okazji okazało się, ze umiesz wprost zadac pytanie:D

Gość gość
powiedz mu ze nie ciebie nie interesuje historia upadku jego penisa

Gość gość
Dlaczego prowokacja? :o Zaskoczył mnie tym pytaniem, nie wiedziałam co mam powiedzieć, nie spodziewałam się i nie byłam przygotowana... Zawstydziłam się... Dziwnie wyszło. :o

No, ok. niewazne, tak czy siak to jedyny w miarę normalny temat na tym forum.Nie odpisałas jak to się skończyło.Tak w milczeniu się rozeszliscie i on nie żądał odpowiedzi na te swoje pytania:D?

Gość gość
Powiedziałam, że nie wiem co mam powiedzieć i po chwili namysłu próbowałam mu coś odpowiedzieć w dość bezpieczny sposób, chociaż nie bardzo wiedziałam co żeby nie wyszło dziwnie. On przez cały czas obserwował sobie moją rekację, nic nie mówił...

Skoro jednak otworzyłaś usta to mogłaś zapytać wprost o co mu chodzi:P Dobra spadam, moze ktos się lepiej wczuje w rolę i ci lepiej wyjaśni wg mnie jasną sprawę, bo ja widocznie za mało empatii mam w sobie:D 🖐️

Gość gość
Trzeba było się odszczekac to miałby nauczkę a nie stać jak to ciele. W ogóle ile można przeżywać taka p*****le? Twój autorytet upadł i nie masz kogo podziwiać, żyć iluzja o starszym szlachetnym panu?

Gość gość
Łatwo powiedzieć... Wtedy naprawdę mnie sparaliżowało i nie wiedziałam co mam zrobić...

Pokaż mi jakąkolwiek radę, a szczególnie tą złą, której jej udzieliłam.