Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

już 12 dzień protestują w sejmie

Polecane posty

Gość gość

no nie, na 500+ maja a chorych jakby mogli to uśmierciliby, a tu niby każą rodzić zdeformowane dzieci.

Gość gość
niech siedzą i ze 2 lata, porozumienie podpisane z reprezentacja organizacji pozarządowych w pierwotnym kształcie, a po czasie im się zmieniło i chcą żywej gotówki. same nie wiedzą czego chcą te baby podbuzrane przez opozycje. która z was miałaby czas by sobie siedzieć w sejmie i protestować 12 dni z dala od męza i pozostałych dzieci? no właśnie

Gość gość
a 500+ na wódę, papierosy itp. używki w żywej gotówce dla zdrowych dzieci to jest dobrze, obyś odcierpiała w ciężkiej chorobie te swoje słowa

Gość gość
i ci 500+ nawet nie wyszli z domu protestować, dostali przez pisowców na siłę tą żywą gotówkę, jeżeli faktycznie opozycja pomaga to mają rację, powinni jeszcze ściągnąć emerytów, bo zgroza aby za tyle lat pracy dostawać jałmużnę.

Gość gość
twoje wyobrażenia nie potwierdzają żadne badania statystyczne, więc komunały możesz prawić swemu staremu. 500 plus nie pobudziło wydatków na używki natomiast poszło na zapewnienie rodzinie odpowiedniej infrastruktuy np. nowego samochodu, dostarczyło opcji spędzenia wolnego czasu w formie wyjazdu wakacyjnego nad morze etc. w przypadku nieprawidłowości w rozdysponowaniu 500 plus sąsiedzi i najbliższe otoczenie może prosić interwencje mopr, co pewnikiem by się działo bo polaczki to naród donosicieli i sprzedawczyków

Gość gość
chorzy w sejmie walczą o przetrwanie a 500+ sobie samochody kupuje, ot to jest po Bożemu co wymyślili pisowce

Gość gość
te badania to są robione pod dyktando pisowców

Gość gość
ta, isntytucje będące obiektywne niezależnie od ekipy rządzącej nagle chodzą pod dyktando pis :) ehhh... :D

Gość gość
gość dziś chorzy w sejmie walczą o przetrwanie a 500+ sobie samochody kupuje, ot to jest po Bożemu co wymyślili pisowce xxx ale cię zmanipulowali :D pani w sejmie może sobie pozować na bidulke bez grosza przy duszy przed kamerami, ale internauci nie znają litości i szybko ją zdemaskowali. wklejono jej zdjęcia z nart w Austrii i egzotycznych wakacji w Chorwacji :) sorry, ale pewnie na autko też ją stać a jeśli nie ma to kwestia cięcia wydatków lub priorytetów budżetowych a nie roszczeń. wiele osób ze zdrowymi dziećmi normalnie pracujących i pobierających 500 plus nie stać na taki standard życia. te baby sę niewiarygodne i robią krzywdę całemu środowisku, które już podpisało stosowne porozumienia z rządem.

Gość gość
jeżeli wiele osób ze zdrowymi dziećmi normalnie pracujących i pobierających 500 plus nie stać na taki standard życia to po pierwsze po co klepali bachory jak ich nie stać, myśli sie głową a nie jajami i cipą, po drugie małpo oby dorwała ciebie choroba i abyś była leżącą roślinką, to dostaniesz te pieniądze i bądź zadowolona

Gość gość
1)Przeciez 500+ miało być "na wyższa dzietność" a nie samochody itd.! 2) organizacje pozarządowe sa na pasku PiS,bo dostają od nich dotacje a mimo to pojawily się sprostowania,że podpisywali się pojedynczy ludzie,nie organizacje; 3) do tej co krzyczy,ze pieniędzy im się zachciało teraz.Otoż nie,od początku chodzilo o kwotę pieniężną a nie jakies pieluchy,bo nie każdy ich używa.To ma być na rehabiltację,ktora trzeba stale robić. Trzeba było tym z 500+ dawac rzeczowe dodatki (na obisdy,leczenie,kolonie,itp) a nie puścic program bez kontroli. Poza tym po co wychylili się z gotiwką 300 zl przed nowym rokiem szkolnym dla kadego dziecka z zanaczenie,ze mogą wydawac na co chcą? Przeciez to wszystko nie z dbalosci o rodziny tylko glosy kupowane na przyszle wybory.

Gość gość
Rzad rozdaje kasę wypracowana przez obywateli.Przeciez sam nie ma pieniędzy. Ojcowie tych dzieci niepełnosprawnych pracują odprowadzają podatki,skladki na ubezpieczenie wiec bez laski,panstwo powinno ich zabezpieczać,zeby godnie zyli a nie uwięzić w domu i po sprawie.

Gość gość
do gość dziś - nie tłumacz tym małpom bo one dostają za darmo 500+, dostana 300+ i mają was chorych daleko gdzieś

Gość gość
13:25 Jesteś śmieszna... Od kiedy Chorwacja to egzotyka????? Rozumiem Bali czy coś. A niepełnosprawnym nie wolno mieć wakacji ty wstrętna pisiorko tylko w 4 ścianach mają siedzieć?? Skoro mamy taki super budżet to niech im dadzą te dodatki żeby mogli jakoś żyć w tym chorym kraju

Gość gość
Sama mam dziecko niepełnosprawne. Jest ciężko, ale czy to znaczy, że nie mam prawa mieć samochodu i jechać na wakacje? To zbrodnia jakaś i luksus? 500 nie pobieram, bo mam jedynaka, pracy podjąć nie mogę jeżeli chcę otrzymywać zasiłek na chore dziecko, zresztą na chwilę obecną wymaga stałej opieki. Rozumiem, że matka niepełnosprawnego ma się tłumaczyć z tego, że posiada pełne uzębienie i m czelność raz na dwa miesiące iść do fryzjera?

Gość gość
13'25 tak pokrzykujesz a choć prawo jazdy masz ? Przeciez te dzieci muszą być wszędzie wożone więc auto jest niezbędne !!!! Ty w ogole masz zerowe pojecie o niepełnosprawności wiec już nie trolluj.

Gość gość
16:50, plus jeszcze pewnie mamy sie tlumaczyc z posiadania meza, ktory chce zapewnic godny byt rodzinie?

Gość gość
Kaczak wpędza naw w długi ( 500+ jest na kredyt ) po to, żeby Karyna miała nowy samochód :D z 500+ powinni zrobić 300+ i dać niepełnosprawnym.

Gość gość
Karynom i Sebom na graty ściągnięte z Niemiec akurat g****o się należy. Matkom niepełnosprawnych porządny samochód jest potrzebny, jak mają jeździć na rehabilitację?

Gość gość
Rodzice niepełnosprawnych: Jesteśmy zdruzgotani, wielu z nas głosowało na PiS

Gość gość
pogonić pis, każą rodzić niepełnosprawne dzieci a potem mają je gdzieś!!!

Gość gość
No i wlasnie to jest najgorsze, ze chca przymusu rodzenia, a potem zostawiaja na pastwe losu.

Gość gość
Był gwiazdą disco polo. Stracił nogi, mieszkanie i śpiewa po kościołem

Gość gość
tak ciężka choroba winna dorwać tych co są przeciw pomocy chorym min. tym w sejmie, bo do tych przeciwników tłuków to inaczej nie idzie dotrzeć jak przez ból.

Gość gość
17:03 Pis ma was gdzieś, dla nich nie jesteście ważnym elektoratem....

Gość gość
Tragedia w kujawsko-pomorskim. Nie żyją cztery osoby ........ dobrze, ze nie żyją, bo przecież nie ma pieniędzy na pomoc chorym

Gość gość
Ja z 16.50, akurat moje dziecko ma taką niepełnosprawność, której nie można wykryć ani w ciąży ani tuż po porodzie. Teraz jest mały i jakoś żyjemy. Boję się co będzie za 30 lat, nie wiem na ile będzie samodzielny, za szybko by to stwierdzić. Nie wybrałam świadomie urodzenia chorego dziecka, myślałam, że jest zdrowy. Nigdy nie wiecie jak będzie u was.

Gość gość
bo akurat im naprawdę się należy... nie jak szydło