Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Patologia sie mnoży, głupie smarkule 15 letnie rodzą dzieci a...

Polecane posty

Gość gość
dziś Jak widzę te chodzaca po parkach patologie z gromadka dzieci to czuje wielka złość, smutek, żal... x Nie zdajesz sobie sprawy, jak toksyczne są to emocje. Nie dziw się, że nie wychodzi. Zmień nastawienie do życia, bo albo to prowokacja, albo sama sprawiasz, że jesteś bardzo nieszczęśliwą osobą, która sama sobie szkodzi, bo takie emocje wracają do człowieka.

Gość gość
16:18 Nie zrozumie kobiety, ktora stracila ciaze nikt kto tego nie przechodził.

Gość gość
16:01 dobrze sie czujesz? Moj syn to najwiekszy skarb. To owoc mojej wielkiej miłości. Ojciec nawet go nie doczekał. Jak smiesz w ogole cos takiego pisac? To jak kobieta chce miec drugie trzecie czwarte dziecko świadomie to od razu znaczy, ze pozostale ma gdzieś? Upadlas na glowe? Lecz sie :o Gdyby mnie facet chcial zostawic to nie zrobilabym sobie z nim dziecka tylko puscila go wolno. Wyobraz sobie, ze nie dla każdego dziecko to sposob na ratowanie zwiazku idiotko :o u niektorych to ukoronowanie uczucia, związku. Ale co Ty mozesz o tym wiedziec? Skoro takie p*****ly piszesz to raczej nic.

Gość gość
o właśnie za miedzą 500+ robi balangę bo dostają żywą gotówkę, czekam tylko jak jakiemuś bachorowi z tej 5 coś się stanie

Gość gość
dziś Tu piszą kobiety, które straciły nie raz ciąże. Nie dalej jak wczoraj był też wątek kobiet, które straciły urodzone dzieci - w różnym wieku. Ludzie różnie sobie radzą i różnie przechodzą trudne chwile. Ty wybrałaś jedną z gorszych dla siebie opcji. Takie emocje nigdy nic dobrego w życie nie wnoszą. Jedynie niszczą. Ps. Poznałam kiedyś dziewczynę, która straciła kilka ciąż. Leżała na patologii z kolejną...tym razem 27tygodniową. Ile w niej było ciepła i szczerego uśmiechu dla wszystkich kobiet, które na tym samym oddziale czekały na wywołanie donoszonej, zdrowej ciąży. Mam nadzieję, że wszystko skończyło się dla niej i dziecka dobrze. Do Ciebie się los uśmiechnie, tylko odrzuć te emocje, o których sama piszesz.

Gość gość
16:43 Staram sie. Ale to ze dostalam miesiaczki (pierwszej po poronieniu) jeszcze mnie dobilo...

Gość gość
Autorko, przede wszystkim bardzo Ci współczuję! Wiem jakie to okrutne uczucie. Kiedyś też straciłam ciążę. To byłoby moje pierwsze dziecko, później przez trzy lata nic ale to przez stres, nie mogłam zajść. Teraz mam trójkę wspaniałych dzieciaków, uwierz, nie jesteśmy patologią. Życzę Ci z całego serca abyś miała tyle dzieci ile zapragniesz i by wszystko układało Ci się tak jak sobie tego życzysz!

Gość gość
17:09 Ale oczywiście, ze wierzę! Ja nie kwalifikuje patologii pod kątem ilosci dzieci. Znam normalne cudowne rodziny gdzie jest więcej dzieci i sa szczesliwe, zadbane, kochane :) Po prostu patologie da sie rozpoznac. Przynajmniej ja potrafie.

Gość gość
dziś To, że dostałaś miesiączki oznacza, że rozpoczął się nowy cykl i nowe rozdanie. I nie spinaj się. Ja już po dwóch latach myślenia o dziecku uznałam, że widocznie tak ma być i niech będzie jak musi (do tamtej chwili miałam jedną córkę). Miesiąc później byłam w ciąży. Mam drugie dziecko. Dużo się uśmiechaj i myśl ciepło. Dobrze się odżywiaj i powodzenia :)

Gość gość
16:25 tak dobrze się czuję. Jeśli ty z nienawiścią patrzysz na innych z pogardą a mnie wyzywasz od idiotek to pomyśl jakie będą twoje dzieci. Lepiej niech się nienarodzą bo lepiej żeby było jak najmniej ludzi takich jak ty. Bez empatii, bez wyrozumiałości i bez wyobraźni. Być może wszechświat daje ci znak. Zmień swój stosunek do innych ludzi.

Gość gość
Wypisujesz brednie jakbyś sie uderzyla w glowe albo byla zwyczajnie głupia. To, ze obracasz sie w takim a nie innym srodowisku w ktorym kobiety lapia facetów na dziecko to nie oznacza, ze wszyscy tak zyja i robią. Ty mozesz patrzec na patologie z miloscia i poglaskac ich jeszcze po glowie. Ja na takie dno patrze z pogarda. A pogardliwie to Ty wypowiedzialas sie o mnie twierdzac, ze chce dziecko bo facet mnie zostawi. W jakim swiecie Ty zyjesz dziewczyno?

Gość gość
16:01 Nauczyciel to tak jak w życiu, może być różnie. Uczeń przyjdzie do szkoły gdy jest tam mu dobrze. Co znaczy, że gdy ucieka jest problem po obu stronach. Nie chodzi o winę tylko o merytorycznie rozwiązywanie problemu nie na papierze ale w praktyce i skutecznie. W wielu przypadkach ręce opadają na podejście nauczycieli. Czasami zastanawiam się czy ich wykształcenie jako pedagog jest w pełni wykorzystane a jeżeli nie to jaka jest przyczyna, że jest coraz gorzej w szkołach bo nie ukrywajmy jest źle i ten proces jest ukrywany lub xamiatany pod dywan. Dlatego kontrolę należy prowadzić w sposób ciągły. Niestety nauczyciele mają za dużą władze. Mogę zaszkodzić jak i pomóc. Według wywiadu najczęściej szkodzą. Czym się kierują nauczyciele, że szkodzą? Nie pomagają w dobrej wierze więc jaka jest rola pedagoga? Jeden uczeń jest taki drugi inny a uprzedzenia do ludzi nigdy nie będą właściwe miejsce i wychowawcze tym bardziej, że przykład daje pedagog a wykazanie tolerancji powinno być w zakresie merytorycznym pedagoga, ponieważ jest do tego powołany jako pedagog. Stres niszczy umysł, ale mało kto porusza rozmowy o tym zjawisku szczególnie istniejącym w szkołach.Nalezy zadać podstawowe pytanie : Co jest powodem, że uczeń ucieka ze szkoły? Pedagog nie napisze, że źle jest traktowany uczeń tylko - Uczeń pochodzi z patologii itd . Taka łatka by się pozbyć problemu a szkodzi ogólnej sprawie dość ważnej. Wniosek jest prosty, gdyby uczeń czuł się dobrze a rodzina patologiczne cechy posiada uciekł by do szkoły. Niestety pedagog tego jak widocznie rozumie i to jest smutne.

Gość gość
Została nauczycielką i to wykorzystuje w celach prywatnych. Swoje dzieci ustawia tak by miały najlepsze oceny a także inne na to patrzę z pogardą więc do takiej szkoły nie chcą chodzić bo i po co jeżeli są równi i rowniejsi

Gość gość
Krzyk o nagrywanie patologi, ale jak powstaje nikogo to nie obchodzi. Po pierwsze kasa a dokładniej dochody lub wcale ich nie ma. Każdy chce być gwiazdą, ponieważ młodzi wiedzą, że kto ma pieniądze ma wszystko. Kupują za ostatnie pieniądze , ale najlepsze ciuchy mimo tego, że nie mają na,, Chleb,,. Nauczyciele pokazując, że potrafią działać stawiają ucznia jakby przed murem. W rodzinie każdy kocha swoje dzieci, ale w przypadkach gdy dzieci traktuje się właściwie lub nie one nam się odwdzięczyć mogę na swój sposób. Tak to działa a ulica, media i tak zrobią swoje. Kontakt z rzeczywistością sprawia, że odechciewa się żyć. Owy mur zdaje się być ostatnią drogą życia i umiera poczucie wartości człowieka.

Gość gość
18:33 I właśnie mowa o traktowaniu na sposób bezczelniej inteligencji, która pobudza w umysłach dzieci i dorosłych takie ziarno braku zaufania czy negacji aktywnego życia i wtedy życiw stawia się na końcu.

Gość gość
Mam nadzieję , ze nie doczekasz sie kolejnego dziecka i w sumie to faktycznie w twoim przypadku selekcja naturalna i karma . Bo jak masz niby zajść w ciąże i rodzić , jak zakładasz wątek o tym , że czekasz na śmierć dzieci z rodzin wielodzietnych Obyś się w piekle spaliła , biedna , smutna istoto i żal mi tego dziecka które już masz :-(

Gość gość
Rowniejsi i mądrzejszy i poprawiają innych w mowie i języku będą mieć żale, że patologia może mieć dzieci i im będzie zazdrośc i szkodzić żeby nigdy nie osiągnęli sukcesu. Niestety to jest również smutne. Któryś autor poruszył problem w edukacji, który dotyczy uczniów z rodzin patologicznych. Kuraturzy mają pracę i się z tego śmiejąc poprostu nic nie wynika z ich pracy prócz tego, że państwo wydaje pieniądze

Gość gość
Posiadanie dzieci dla waszej wiadomości nie jest patologią Patologią jest to , że ktoś jest bezpłodny , bądź roni i nie może mieć dzieci , bo to jest dysfunkcja organizmu , choroba . Tak , że autorko raczej ty jesteś patologiczna i psychiczna

Gość gość
Może dlatego tak jest bo patologia nie czeka z rozpłodem, a normalni ludzie odwlekają to na lepsze czasy. Zazwyczaj gdy już te lepsze czasy następują to organizm już nie ten. Ogólnie życie jest z d**y za krótkie na to aby zdążyć w pełni nacieszyć się młodością, zdążyć dorobić się w takiej rozpiętości czasu aby sie nie zajechać na amen, spełnić się macierzyńsko w biologicznie korzystnym do tego czasie. Za krótki czas jest na wypełnienie tych trzech czynników w należytym spokoju. Z krótkiej młodości to może jedną rzecz można spełnić w spokoju, jak sie chce wszystkie wypełnić to trzeba na łeb na szyje wszystko robić i po łebkach

Gość gość
7:54 autorka tu nikomu smierci nie życzyła. Wez sie uspokoj. I ma racje bo ci ludzie co nie chca dzieci to je maja a ci co chca to moga pomarzyc.

Gość gość
To trzeba było nie czekać tylko machnąć dziecko jak miałaś 15 lat, może byłaś bardziej płodna a nie teraz płaczesz i ziejesz nienawiścią do innych. Ni to przykład na matkę a przy takim stresie na pewno nic nie wyjdzie ;)

Gość gość
Halo, dzień dobry. Z tej strony sanitariusz szpitala w Tworkach. Właśnie wysłaliśmy wyspecjalizowany zespół medyczny do tego pacjenta z manią nauczycieli. 🖐️

Gość gość
"Myślę, że te wczesne ciąże to po prostu brak edukacji seksualnej, brak wiedzy na temat własnego ciała, dni płodnych itd. i wreszcie brak edukacji w sferze antykoncepcji." A dlaczego nie mają wiedzy ? Nie dlatego, że nikt im jej nie przekazał, bo mi też nikt nie przekazał, a jakoś wiedziałam. Po prostu nie interesowało je to i tyle, bo jest typ dzieciaka który pomyśli zanim zrobi, a jest typ dzieciaka który od razu robi a nie myśli, a są dzieciaki którym nawet napominanie nie pomoże, bo to już taki typ charakterologiczny, że są pozbawione instynktu samozachowawczego. Gdyby winą za wczesną ciążę był brak wiedzy to by wszystkie zaciążały mając 12 lat, a jednak to tak nie działa. Wszyscy tylko gdaczą "wychowanie seksualne, wychowanie seksualne" a nie pomyślą o tym, że jest też druga strona medalo, że to w pewnym sensie upokarzające dla dziewczyn którym jeszcze nie w głowie fiuty, którym jeszcze daleko do tego. W szkole jak ktoś wysyła takie dziewczyny na lekcje to się czują jakby je ktoś poganiał, że to już na to jest czas. Ja osobiście wychowanie seksualne wspominam fatalnie. Przyszedł jakiś facet i rysował na tablicy cycki, skupiał się głównie na dziewczęcej anatomii. Dziewczyny czuły się źle z tym szczególnie w towarzystwie 14-letnich chłystków dla których w tym wieku to temat na niezły ubaw. Ja pieprze to wasze wychowanie seksualne. Wsadźcie je sobie w d**e

Gość gość
No patrz, a np w Holandii edukacja seksualna na wysokim poziomie jakoś się sprawdza.

Gość gość
Jaka zawistna menda, nie tobie oceniać czy ktoś powinien mieć dzieci czy nie, to jest rola Boga! Moze właśnie jest jakaś przyczyna ze wam nie wyszlo, a moze to przypadek. W każdym razie to ze innym sie udaje bez problemu albo nie w niczym wam nie pomoże. Moze cie jedynie ta żółć zatruć...