Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak myślicie, jaki procent pierworódek po 35r.z.to z wyboru a nie niepłodności?

Polecane posty

Gość gość
Jak ja "kocham " takie uogólnienia. Co mozecie wiedzieć o innych kobietach, o ich wyborach? Mozecie najwyzej opowiedzic o swoich.

Gość gość
dziś a nie przyszlo ci do głowy, że ktoś może się takim językiem poslugiwać na co dzień i nie uważać tego za jakieś niezwykłe wyrafinowanie?

Gość gość
17:33 młodsze matki tak nie pie/rd/olą, mój ty książę do dziecka. X Oczywiście.... młodsze matki są super hiper wyluzowane. Wrzucając co chwila zdjęcia swojego bejbika na fejsika lub insta.... skończ pierniczyc bo aż głowa boli.

Gość gość
22:10 nie :) bo było spotkanie matek z naszego klubiku z zajęciami dla dzieci i prowadząca mówiła, że dobrze ze pani X jedzie z córką do dziadków, "żeby im się szare komórki przewietrzyly" bo zabawa x dziećmi pomaga starszym ludziom, a pani mamusia zaczęła rzucać pojęciami z zakresu geriatrii i biologii ogólnie, mówić coś o procesach poznawczych, nawijala tak i szpikowala wypowiedz profesjonalnym słownictwem że to na mojej twarzy wywołalo skrywany z trudem uśmiech politowania. Ewidentnie paniusi chodziło o autoprezentacje między innymi matkami i zdziwiona prowadząca :) groteska typowa dla starawych pierworodek. A inna mnie zaczepiala w temacie kwitnienia roślin ogrodowych, jakby to było oczywiste, podpisując się wiedzą która magnolia kwitnie ostatnia. Beka na 102, jestem za młoda na rydelek i chwasty

Gość gość
Popisujac *

Gość gość
Pewnie Ty odpisujesz się swoją wiedzą odnośnie kaszek i mleczek modyfikowanych dla swojego bejbi. Bez jak większość matek wydalila mózg z lozyskiem. Nie trawię większości mamuś. Ani tych młodych ani tych starszych. Autorka jest idealnym przykładem że do taka do wszystkiego się p**********i. Masz 27 lat piszesz o matka ok. 35. To tylko 7 lat. To nie pokolenie a 7 lat.

Gość gość
Już niedawno czytałam podobny temat, też o klubiku. Albo to powtarzajaca się prowokacja albo autorka ma coś z głową

Gość gość
Hmmm bezdzietne nigdy nie narzekają ? Bo ja mam w pracy kilka i tez narzekają tak jak inni .

Gość gość
11:22 czytałaś, bo twoim głównym zajęciem życiowym jest oranie kafererii wzdłuż i wszerz i poszukiwania analogii. Głównie tym się zajmujesz. Współczuję

Gość gość
47%

Gość gość
11:50 nie po prostu ty wariatko masz obsesję i ciągle zakładasz te same tematy o starych matkach :-D

Gość gość
No ja akurat nie znam kobiety która urodziła pierwsze dziecko aż tak późno.Sama mam 40 lat i 3 miesięczne dziecko najmłodsze.A najstarsze to już nastolatek.