Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I jak tam majówka?

Polecane posty

Gość gość

Ja poznałam w końcu miłość swojego życia :D I w sumie grill szlag mi trafił, bo z****** rodzina nie chce iść a przyjaciółka ma inne plany także w d**e sobie można wsadzić te majówkę dla Januszy xdd A wy?????

Gość gość
Super. Właśnie rozliczyłam pit, teraz się ubieram i jadę wymienić opony, potem zakupy, może ugotuję sobie coś dobrego...Generalnie majówkę spędzam w domu, wylegując się w łóżku, sama. Najlepiej :D

Gość gość
U nas majówka uplynęła bardzo fajnie i pogoda nawet dopisała. Wybraliśmy się do kudowy zdroju, gdzie wypoczywalismy w hotelu verde montana. Korzystaliśmy z tamtejszej strefy wellness i relaksowaliśmy się.

Gość AniaPiotr

Podbijam. Udało nam się wziąć 3 dni urlopu, więc cała majówka wolna. Dokąd pojechać z dziećmi (i najlepiej z psem)? Nad morze? Góry? Czy może jeszcze coś innego? Co polecacie i jakie macie plany?

Gość swietlanka

sprawdź sobie na sun&snow oferty, mają bardzo dużo apartamentów i nad morzem i w górach, są i takie bardziej ekonomiczne no i oczywiscie mają też na wypasie, coś na pewno dla siebie znajdziesz na ich fb często są info o promocjach