Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak dać mu do zrozumienia, że chce mu zrobić laskę?

Polecane posty

Gość gość

Jak dać mu do zrozumienia, że chce mu zrobić laskę? Nie jesteśmy parą, nigdy nie uprawialiśmy seksu, raz były krótkie pieszczoty. Mam ochotę zrobić mu dobrze.

Gość gość
Dlaczego chcesz to robić? Bedzie Cię miał za tanią szmatę.

Gość gość
Dlaczego? Facet mi się podoba i mam na to ochotę.

Gość gość
dlaczego chcesz mu najpierw dawac to do zrozumienia?? Miej pewnosc ze jestescie sam, na sam, szepnij mu do ucha; chce teraz ssac Twojego k****a, po tym jak to zrobisz zlap za jego krosze i powoli zacznij odpinac spodnie. Jezeli facet jest hetero pozwoli Ci dzialac dalej samej, jezeli jest gejem to raczej nie. Istnieje jeszcze jedna ewentualnosc, jezeli kopletnie nie bedziesz go krecicic fizycznie to tez odmowi, ale kazdy, normalny zdrowy facet nigdy by nie odmowil lodzika.

Gość gość
Dlaczego masz na to ochotę lubisz czyścić męskie gonady językiem? Zarazisz się czymś.

Gość gość
Najprościej? Rozepnij mu rozporek i to zrób. ;-)

Gość gość
No tak oczywiście, jak odmówi, to gej :D Może nie wszyscy lubią darmowe szmaty i nie chcą się czymś zarazić? Zdajesz sobie sprawę, że tym samym możesz się zarazić, co przez seks?

Gość gość
Poje....ny jakis jestes?? Czym moze sie zarazic facet podczas loda?? Kazdy zdrowy facet z normalnym poziomem libida nigdy nie odmawia lodzika. Tak stworzyla nas natura. Jezeli ktos odmawia to dla mnie jest to wynaturzenie, takie samo jak celibat ksiezy

Gość gość
Tak, jestem darmową szmatą, bo chce zrobić dobrze facetowi którego znam od 3 lat i byłby to drugi któremu robię dobrze w ten sposób. Co za podejście. Może oceniacie podług siebie.

Gość gość
gość dziś Tym samym co poprzez seks, gardło to śluzówka i możesz się zarazić np kiłą itd.

Gość gość
Ty PIS-owski inteligenicie, tym samym co przez seks hahahaha a to dobre. Wracaj do 8 klasy na Biologie i zacznij dokladnie sluchac!!!! Czyli AIDS tak samo przez sline?? Heheh miliony kampani informacyjnych a ten ciemnogrod dalej wierzy ze ludzi stworzy Jakis dziadek z broda a dzieci dostaja autyzmu od szczepionek!!

Gość gość
gość dziś Aids nie możesz się zarazić, tylko wirusem HIV. Gdzie jest napisane, że HIV też? Nie dopowiadaj sobie pajacu. Dlaczego potem takie kobiety jak autorka wyzywacie od l********gów i się chwalicie, które kobiety wam obciągały i je ośmieszacie?

Gość gość
Chyba Ty to durniu napisales, a nie ja: ''Tym samym co poprzez seks'' a HIV idioto mozna zarazic sie po przez seks!!!!!!! Dalej uczniu napoleona z zoliborza, siejesz swoje madrosci!!

Gość gość
To nie wydaje się być zbyt trudne. Jeśli zdarza Wam się pieścić to posuń się krok dalej i zwyczajnie wyciągnij jego przyrodzenie ze spodni, a następnie zrób to na co masz ochotę. Osobiście nigdy nie werbalizowałem swoich oczekiwań względem partnerki, zawsze działo się to naturalnie, było to czuć w danej chwili. Wydaje mi się, że jeśli jesteście blisko to sama wiesz, czy to dobry moment. Poza tym nie sądzę by istniała szansa, że odmówi. Powodzenia

Gość gość
Gdybym potrzebowała porady nt. zdrowia udałabym się do lekarza :) Ludziom pokroju Terlikowskiego dziękuję za rady - świętojebliwych nie słucham.

Gość gość
gość dziś Z takich panien jak Ty, tylko się faceci potem śmieją i zrobią Ci reputację :D

Gość gość
dziś haha musisz mieć doświadczenie w tej kwestii ;) Jeśli chcesz wiedzieć, ten o którym piszę nie jest dresowatym chłoptasiem rozbijającym się beemką, tylko dojrzałym mężczyzną na poziomie, a ja nie jestem panienką, która liże się z każdym nowo poznanym facetem.

Gość gość
gość dziś Już się zaczyna atak :D To Ty chcesz obciągać facetowi, który nawet o Ciebie nie zabiega, aż tak zdesperowana jesteś? :P Myślisz, że jak to zrobisz to się w Tobie zakocha? :D

Gość gość
tak jak większość uważam że dziewczyna która nie zna chłopaka a chce mu zrobić loda to nie jest dziewczyna tylko menelka spod monopolowego czy tak naprawde chcesz skończyć troche szacunku do siebie

Gość gość
Przestan sie przejmowac tymi wpisami ludzi, ktorzy nie Maja udanego zycia seksualnego. Skoro jestescie tacy prawi to co tutaj robicie?? Masz ochote mu o********* zrob to. Nikt na tym nie cierpi, a tylko oboje zyskujecie. Rady czarnoksieznikow i przybocznych kleru moga sobie w du..pe wsadzic. Nikomu tym nie szkodzisz, a z szacunkiem to nie ma nic wspolnego.

Gość gość
gość dziś Ponieważ rzeżączka i syfilis to wymysł kleru? :D

Gość gość
Jaki Ty jestes poj.....y. Czlowieku mialem robionego loda min przez 30 kobiet w zyciu, czesto spontanicznie. Nigdy sie nie zarazilem niczym, a prawdopodobienstwo zarazenia sie przez seks oralny jakas choroba jest takie samo jak zajscie w ciaze podzcas seksu analnego. Wracaj do walenia konia.....i nie zapomnij sie wyspowiadac z tego

Gość gość
dziś Kłania się umiejętność czytania ze zrozumieniem, wyraźnie napisałam że znam go od 3 lat "facetowi którego znam od 3 lat". Po ilu latach można byłoby powiedzieć że go znam? Po 10? Oj ludzie, ludzie.

Gość gość
gość dziś Bo faceci się nie zarażają pajacu.

Gość gość
Z innej beczki - a co z higieną? Sikał kilka razy itd., a ty chcesz mu to oblizać? Fuj.

Gość gość
Smakuje mi brudna, zapleśniała kiełbasa :)

Gość gość
dziś Nie przejmuję się, raczej śmieszy mnie głupota i ograniczenie tych moralistów. :) Od dawna mam na niego ogromną ochotę i zrobię to :) bez najmniejszych oporów, wyssę go do ostatniej kropelki.

Gość gość
dziś Lecz się.

Gość gość
Tak trzymaj!! i nie zapomnij zeby lekko go dotykac po jadrach, a jak juz bedzie dochodzil to zassij bardzo mocno w tym momencie, to poteguje orgazm.

Gość gość
gość dziś Smacznego :D Nie miałaś ojca, że lecisz na faceta dużo starszego od siebie?