Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taodmenadzera

Zakonczenie zwiazku z chlopakiem a zarazem przelozonym

Polecane posty

Gość taodmenadzera

Dzisiaj rano zerwalam z nim. Nie mam z kim pogadac, moja mama umarla prawie rok temu na raka i od tamtej pory nie mam z kim porozmawiac, mieszkam za granica, 29 lat. Musze sie wygadac. Latal za mna jak oszolom, a ze fajny z niego chlopak, to dalam mu szanse. W sumie dla niego zakonczylam 6 letni zwiazek z facetem, ktory bardzo bal sie oswiadczyc. Dla szefo-chlopaka zmienilam bardzo duzo, latwo nie bylo bo wiadomo, nie wiedzialam do konca o co mu chodzilo bo przeciez to takie glupie i nieprofesjonalne, no ale okazalo sie, ze sie zakochal. Tylko rok o de mnie starszy wiec nie zadne romanse jak w filmach ze starszymi przelozonymi. Nigdy nie dostalam od niego wiecej niz inne osoby z naszej grupy. Powiedzialabym, ze wrecz przeciwnie, dostawalam po lapach bo zakladal, ze skoro mamy dobre relacje na prywatnym podlozu, to w pracy moze niektore rzeczy wymagac ze wzgledu na nasz zwiazek, bo przeciez nie odmowie. No i tak sie zaczely problemy, gdy zauwazylam, ze kazdy w naszej grupie mial taryfe ulgowa, poza mna. Ludzie sie mogli spozniac, nie przychodzic do pracy, nie musieli tej nieobecnosci odrabiac. Ma w swojej grupie kilka kontakrotow, w tym mnie, ktorzy nie maja urlopu, maja placone na godziny. Jedna dziewczyna oszukala go na jakies 150 godzin w ciagu kilku miesiecy, niestety jak go o tym poinformowalam, stwierdzil tylko, ze on jest wyluzowany jesli chodzi o takie rzeczy. Zaczelam sie z nim wyklocac, ze albo bedzie sprawiedliwy dla wszystkich, albo zaczne robic to samo. W zeszlym roku przez prace nie wzielam zadnego wolnego latem, bo mialam tyle pracy, podczas gdy inni kontraktorzy urlopowali i dostawali jeszcze za to kase. Uwazam, ze jest kiepskim manadzerem jesli chodzi o zarzadzanie ludzmi. Jako jedyna osoba z naszej grupy zawsze konczylam projekty przed czasem, nigdy sie nie spoznialam, nie popelniam bledow, masa rzeczy byla moja inicjatywa, zaoszczedzilam dzieki wlasnym pomyslom jakies 40.000 PLN w naszym dziale. Bralam na swoj***arki wiecej projektow niz mialam w kontrakcie. Jakiez bylo moje zdziwienie, gdy awansowal wspomniana kolezanke, ktora pracuje 7h dziennie bo lubi poranny seks i to jest powod jej spoznien. Ja pracuje w innym obszarze, wiec to nie moglam byc ja, ale nie pojmuje jak mozna awansowac kogos takiego. Jest to dla mnie jak policzek. Dzis wzial miedzy innymi ja w wazna podroz sluzbowa, jednodniowa, podczas gdy ja wiele razy zaznaczalam, ze tez mam interes tam jechac. Zagrozilam, ze pojde do jego menadzerki i jej powiem o jego braku profesjonalizmu, ale prawde mowiac nie chce wyjsc na te, ktora sie msci czy cos. Takich sytuacji bylo duzo wiecej. Nienawidze go jako manadzera i znienawidzilam jako partnera.

Gość gość
Szkoda że zerwałaś z nim dla tamtego chłopaka, może byłby lepszym partnerem? Myśle, że dałaś sobie wejść na głowę, musisz pójść z nim na jakiś kompromis, a jak nie będzie chciał to go postrasz, że odejdziesz. Albo odrazu kopa w dupę i niech się nauczy szacunku do własnej kobiety, a nie robi z siebie pana i władcę. Trzymam za ciebie kiciuki. Może wreszcie trafisz na kogoś godneg twojego czasu.

Gość gość
Poprzedni zdecydowanie byl lepszy, powiedzialabym ideal. Ale tez swoje problemy mielismy, zerwalam wlasnie z ich powodu. Nowy chlopak po prostu mi to ulatwil. Sek w tym ze praca jest dla mnie mega wazna w zyciu, lubie swoja prace, jestem ambitna, staram sie na 200% po to zeby cos osiagnac. Wkurza mnie ze wlasny facet tego nie zauwazal i nie docenial tego jak sie wyroznialam na tle innych. Krotko mowiac bylam i dalej jestem zazdrosna o te kolezanke, bo zawsze miala mega taryfe ulgowa a ja po prostu nie pojmuje jak manadzer moze miec taki stosunek do tego typu rzeczy. Praca zawsze byla dla mnie wazna, daje w koncu stabilizacje i poczucie bezpieczenstwa w zyciu. Ale no nie moglam juz wytrzymac, nie da sie nienawidziec manadzera a kochac chlopaka, skoro to ta sama osoba. Przez nasz oczywiscie sekretny zwiazek, mialam ciagle pod gorke w tej pracy bo zawsze spychal mnie gdzies na tyl wszystkiego. Tak prawde mowiac, widzac ze mam potencjal i osiagam swietne wyniki, pchnalby mnie dalej idiota, a nie wrecz utrudnial jakis postep. Zenada, czuje sie zdradzona w pracy. Dzieki za mile slowa, zyjac za granica, teraz juz samemu, nie ma zbytnio z kim porozmawiac a kontakty z ludzmi z Polski dawno sie pourywaly, pozakladali swoje rodziny i nie maja juz czasu. To tez boli, ze czlowiek widzi jak rzeczy brna do przodu dla jednych, a dla innych wciaz pod gorke.