Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KJakZBajki

EcoDetoxx czy ten lek działa czy to oszustwo

Polecane posty

Gość KJakZBajki

czesc dziewczyny! od jakiegos czasu mam duzy problem z nieświeżym oddechem oraz z ciągłym zmęczeniem. Mam dwoje malych dzieci w domu i wiecie ile one zabieraja energii a ja budze sie juz zmeczona!:O chodzilam troche po lekarzach myslalam ze to moze cukrzyca czy jakis stan zapalny ale dopiero ostatnio u lekarza pierwszego kontaktu zrobilam wyniki i wyszlo ze to pasozyt cambodia czy cos takiego(pozniej dokladnie napisze). bralam juz leki przypisany przez lekarza ale slabo to dziala. Dzis znalazlam na internecie lek EcoDetoxx. nawet u nas na forum jest ze lekarz to polecam i ze oraz to polski producent i tak dalej. moje pytanko czy warto kupic ecodetoxx? czy ktoras z was stosowala? pytam bo troche mnie martwi bo pare osob w necie napisalo ze to sciema jednak wiecej o wiele pisze ze to jest swietny preparat. dzieki za odp pozd

Gość gość
czy można kupić ecodetoxx w aptece? jaka jest cena?

Gość KJakZBajki
mozna to kupić na stronce odkrycia.medicalfakt.pl nie wiem czy w aptece jest podbijam z prośba o opinie pozd

Gość KJakZBajki
a cena ecodetoxx to 139 zlotych za sztuke pozd

Gość jelinek66
lekarz Michael T Jelinek co napisal w wywiadzie swoją opinie to znany lekarz ze USA przyjmuje pod adresem 3108 Center Point Dr Edinburg, TX 78539 także mozna smialo kupywać ecodetoxx

Gość gość
nie zamawiajcie ecodetoxx nie zwracajo pieniedzy jak lek nie dziala a obiecuja ze oddadza wszystko! zglaszam sprawe na pordurature i policje!

Gość gość
nie dziala

Gość gość
Napisz dokładnie jakiego pasożyta ci stwierdzili i jaki lek zaaplikowali . Cały ten ecodettox to moim zdaniem jedną wielką sciema . Na stronce pisze ze środek został przebadany w czołowych europejskich labolatoriach i dobrze zaopiniowany . Szkoda że nigdzie nie widać nazw tych laboratoriów ani wyników tych badań . Skład taki ze sam to mogę zrobić w domu a działa na wszystko ....Nie ma czegoś takiego . Jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego - stara prawda . Z daleka pachnie jednym wielkim naciagactwem

Gość gość
nie zgadzam sie z moja poprzedniczka. ecodetoxx to zdecydowanie najlepszy porodukt na rynku produkowany w polsce mozna o nim poczytac na najlepszych stronkach w necie. produkuje go w polsce polski producent West Trade Dawid Kuźmiuk Horodniany 8c 16-001 KleosinNIP: 9661643018 Biuro Obsługi Klienta Od poniedziałku do piątku telefonicznie w godz. 8:00-15:00 tel.: 794-445-202. spokojnie polecam ten produkt!

Gość lawyerkatychy
"nie zamawiajcie ecodetoxx nie zwracajo pieniedzy jak lek nie dziala a obiecuja ze oddadza wszystko! zglaszam sprawe na pordurature i policje!" byłaś już na Policji? Proponuje pozew zbiorowy przeciwko producentowi i dystrybutorowi produktu EcoDetoxx na rynku polskim. Pokażemy tym naciągaczom gdzie raki zimują! do boju dziewczyny!

Gość gość
ha ha ha ha ktoś wierzy że ten lek działa ? przecież od razu widać ze to bajka jak gumisie

Gość gość
Wszystkie duze portale w Polsce puszczają reklame tego g****a Ecodetoxx - mam dosc juz tego spamu i syfu.

Gość gość
ecodetoxx to ostra ściema !!!!

Gość gość
uwaga na ten lek

Gość gość
niestety to jest oszustwo, zawiadamiam media miedzy innymi program uwaga. mam nadzieje ze oszusci pokroju west trade dawid kuzmiuk ktorzy sprzedaja ten lek pojda do wiezienia. przeswietlilam cala te firme i wszystko oddaje w rece mediów, ktore prawdopodobnie pojada tam z kamerą w celu udzielenia wywiadu. zobaczymy czy tacy beda mocni jak na swoich stronkach w internecie i reklamach na tych wszystkich wielkich portalach internetowych. w ogole jestem zszokowana ze np onet czy o2 puszczają tyakie cos u siebie na portalu.

Gość gość
nie polecam ecodetoxx ten lek zdecydowanie nie dziala. najlepszym w tej dziedzinie lekiem jest spirulin plus , mozna go znajsc pod tym linkiem eco-supplements.com /pl/ odchudzanie /spirulin-plus/

Gość gość
ja też dałam się nabrać na te cudowne tabletki tego oszusta Dawida Kuźmiuka, a potem nie mogłam odzyskać pieniędzy... Widzieliscie juz wizerunek tej łysej pały oszusta? Brzydki jak noc!! Zobaczcie w google

Gość gość
Mi bardzo dobrze zrobił wspomniany już Spirulin Plus http://nplink.net/uz66JsBb . Bardzo dobrze się po nim czułam. Nie miałam żadnych nieprzyjemnych objawów. Organizm oczyszczał się w bardzo delikatny sposób..

Gość gość
niestety ecodetoxx to jest ściema jakich malo i nie polecam tego oszukanstwa. jedyny produkt dzialajacy to Spirulin Plus. testowalam przez dwa miesiace i efekty sda naprawde strasznie ciekawe! polecam dziewczyny nasze, czesc hejka

Gość gość
gdzie to kupic

Gość gość
to nie dziala dziala tylko Spirulin Plus

Gość gość
przyszedl mi ponad tydzien temi sms o tym proukcie zamowilam i do dzis nie mam nic w skrzynce!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
nie polecam ecodetoxx ten lek zdecydowanie nie dziala. najlepszym w tej dziedzinie lekiem jest spirulin plus , mozna go znajsc pod tym linkiem eco-supplements.com /pl/ odchudzanie /spirulin-plus/ nie kupujcie eco detoxx bo tylko stracicie forse!

Gość gość
nie rozumiem tych bezpodstawnych ataków na ten produkt, przyjmuje Ecodetoxx od miesiąca i nie czułam się tak dobrze nigdy wcześniej!!

Gość Elżbieta Prusak
Na mnie detoxx działa. Czasem ludzie różnie reagują na różne preparaty i leki.

Gość tilletka
dziala zdecydowanie. nie warto brac lekow z apteki ani chodzic do lekarza. wystarczy zamowic EcoDetoxx i problemy z pasozytniczymi chorobami zniknal raz na zaewsze. tutaj znajdziesz zamowienie z rabatkiem twojezdrowiesales . pl / zamowienie-z-rabatem/

Gość DŁUG
Dnia 14.05.2018 o 15:48, Gość gość napisał:

nie zgadzam sie z moja poprzedniczka. ecodetoxx to zdecydowanie najlepszy porodukt na rynku produkowany w polsce mozna o nim poczytac na najlepszych stronkach w necie. produkuje go w polsce polski producent West Trade Dawid Kuźmiuk Horodniany 8c 16-001 KleosinNIP: 9661643018 Biuro Obsługi Klienta Od poniedziałku do piątku telefonicznie w godz. 8:00-15:00 tel.: 794-445-202. spokojnie polecam ten produkt!

UWAGA FIRMA WEST TRADE DAWID KUŹMIUK NIE PŁACI !!!!!
UNIKA KONTAKTU !!!!!
Druga firma tego Pana SAWA TRADING SP. Z O.O. HORODNIANY  - również nie płaci FV , brak kontaktu

Gość DŁUG
Dnia 14.05.2018 o 15:48, Gość gość napisał:

UNIKA KONTAKTU !!!!!
Druga firma tego Pana SAWA TRADING SP. Z O.O. HORODNIANY  - również nie płaci FV , brak kontaktu

Gość 1noc
Dnia 8.05.2019 o 15:07, Gość DŁUG napisał:

UNIKA KONTAKTU !!!!!

za co?