Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przegralam zycie

Polecane posty

Gość gość

Nie mam pracy ani nawet doswiadczenia. Nie zrobilam studiow Nie mam konkretnego zawodu ani nawet celu w zyciu juz chyba... Nie mam prawa jazdy, mieszkania, samochodu O braku przyjaciol czy partnera zyciowego tez chyba nie musze wspominac Nie wiem jak moglabym zmienic swoje zycie, juz chyba nie ma na to szans Po co zyc nie majac na nic szans Czy ktos ma podobnie? Pytam, ale watpie, ze ktos jest takim samym nieudacznikiem jak ja

Gość gość
Nie martw się na tym forum 70 % ludzi tak ma a pozostałe nie wiele lepiej :D

Gość gość
ja mam tak samo, a mam już 28 lat i jestem kobietą, w dodatku mam jeszcze trądzik i mnóstwo "dziur" na twarzy :O

Gość gość
Ja tez bede miec 28 lat w tym roku :'(

Gość gość
@gość dziś toz to zadne pocieszenie dla niej

Gość gość
A ja wręcz przeciwnie.

Gość gość
@19:14 To sie ciesz...

Gość gość
mam gorzej

Gość gość
A to mozna miec jeszcze gorzej?!?!

Gość gość
By mieć hajs i fajne życie nie potrzeba systemowej edukacji i studiów, tylko rozum i umiejętność myślenia perspektywicznego. Prawa jazdy mieć nie musisz (komunikacja miejska dociera niemalże wszędzie, a tam gdzie nie, pozostaje taxi albo wóz własnego faceta), tak samo, jak i własnego auta (zbędny wydatek na złom na kółkach). Jeśli nie masz własnego mieszkania, to tym bardziej możesz odkładać więcej pieniędzy na przyszłość. Przyjaciół mieć nie trzeba, bo po pierwsze, w dzisiejszych czasach o nich trudno, a po drugie, ludzie zazwyczaj ciągną w dół. Jak chcesz coś osiągnąć, to jedynie z dystansem do ludzi, a znajomi tacy, co mogą się do czegoś przydać. Partner życiowy... kobieta świadoma nie potrzebuje opierać się psychicznie na facecie, ani na żadnej osobie. Jeśli chcesz zachować równowagę i zdrowie emocjonalne, musisz zacząć czuć się dobrze w swoim towarzystwie. Kiedy nie masz sprecyzowanego celu w życiu (choć ja już widzę, że byłoby nim odhaczenie tych wszystkich wymienionych przez Ciebie punktów, więc mogłabyś już zacząć robić plan do każdego z nich, zamiast stękać na forum), to zwyczajnie zacznij robić coś, co sprawia Ci przyjemność. Ostatecznie o to chodzi w życiu, że masz z niego czerpać przyjemność dla siebie. Znajdź jakieś hobby, pasje, cokolwiek w ten deseń i zabieraj dupsko w troki! Powodzenia i pozdrawiam ;)