Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety depilują się w miejscu intymnym ?

Polecane posty

Gość gość

Mam 28 lat i jako mężczyzna, marzę o kobiecie, która nie depilowała by się w miejscu intymnym, bo panuje jakaś chora moda gdzie kobiety totalnie się golą. Nie wiem dlaczego ale cholernie mnie takie futerko podnieca. Kobieta wygolona wygląda jak mała dziewczyna totalnie mnie to odrzuca, śmieszą mnie jeszcze te paski, które kobiety sobie tam robią. Kiedy ściągam kobiecie majtki to chcę widzieć KOBIETĘ z pięknym owłosieniem, dla mnie jest to symbol kobiecości. Tak wyglądam kobieta. To jest po prostu piękne !!! https://www.fotosik.pl/zdjecie/5eb59fa37f94f695

Gość gość
Bo reszta facetów je wyśmiewa i uważa że to obrzydliwe?

Gość gość
A ty bys chcial miec zarosniete krocze? Bez jaj

Gość gość
Ja się depiluję latem, bo mam przewiew i się nie pocę. Na jesień pozwalam włoskom rosnąć. Co zauważyłam, kiedy się depiluję infekcje są częstsze, a kiedy nie - nie zdarzyło się ani razu. Także jakiś wniosek już mam. A co sobie sądzą faceci, mnie nie interesuje, mój komfort jest najważniejszy ;)

Gość gość
A po depilacji nie robią ci się krostki na wargach sromowych?

Gość gość
bo włosy na tzipie, pod pachami i na rękach mnie wqrwiają i są fuujj

Gość gość
Bo chcą aby facet miał ułatwiony dostęp do dziurki. Łatwiej im soki lizać.

Gość gość
Depiluje zawsze czy mam faceta czy nie, tak samo pachy bo to wrecz obrzydliwe. Facet tez powinien sie depilowac.

Gość gość
Moj mi powiedzial ze jestem zarosnieta jak malpa juz z nim niejestem kazdy chce pipe wygolona zeby ja wylizac a tylko k***y sie gola

Gość am_Dyzio
od wielu lat pracuję w technice razem z facetami , z kolegami z którymi oczywiście komentujemy wygląd kobiet , jednemu się podobają szatynki, innemu rudowłose, trzeciemu blondynki z długimi włosami i nogami aż do nieba ale chyba nigdy w życiu nie usłyszałem aby jakiś kolega krytykował kobiety z zarostem lub z hirsutyzmem a jest sporo takich kobiet, które każdego dnia łykają garść prochów z powodu nadmiernego zarostu , wielu kolegów mówi wprost , że naturalny zarost u kobiety jest bardzo podniecający , to kobiety wytworzyły dziwną legendę , że faceci krytykują zarost u kobiety , kobiety kłamią i oszukują się same ! owszem, panuje moda na wygolenie vaginy do zera i śmiganie bez majtek pod sukienką , takie kuszenie facetów, trochę zabawy i erotyki i pilnowanie aby sukienki wiatr nie podwinął ale to jest 'kobiecy świat' , same kobiety napędzają taką modę , jedna chce przegonić drugą w nowinkach mody, skoro Dorota przyszła do pracy w sukience i zapomniała wskoczyć w BRA i PANTY to następnego dnia Julka, Ewa, Justyna , Marta przyjdą w sukienkach jeszcze krótszych i zapomną ubrać BRA i PANTY a gdy zobaczą przypadkiem, że Mariola zapomniała wygolić łajdaczki do ZERA i świeci pod sukienką bobrem to Mariola już ma przechlapane u koleżanek !

Gość gość
Gosciu nade mna co masz z deklem? Ja gole clpe na zero co 2-3 dni bo wtedy jest czystsza I lepiej pachnie, oczywiscie wlosy wokol odbdytu tez. Jest to skura mila w dodytuku a nie klaki fuj fuj

Gość gość
Taka moda. Sądzę że jakbyś poprosił swoją kobietę, żeby przestała to by to zrobiła. To nie jest wiele, a kobiety lubią czuć się jak najbardziej pociągające dla swoich partnerów.

Gość gość
Depiluje się gdyż łatwiej utrzymać higienę.