Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo bolący kręgosłup

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio zaczął mnie tak kręgosłup boleć że ledwo co mogę wstać z łóżka, a co dopiero schylać się. Gdy się schylam, muszę trzymać jedną rękę na nodze bo po prostu nie wytrzymam. Próbowałam robić jakieś ćwiczenia rozlużniające, ale ból jest nie do zniesienia. Mam dużą nadwagę, ale nie piszcie odpowiedzi „Schudnij” bo to akurat wiem.

Gość gość
Moge zapytac ile masz lat i czy masz robione jakies badania Rtg rezonanse wiem jak to jest bo dlugie lata z tym mecze sie jestem kobieta

Gość gość_M
Ja zostawie temat napisz kiedy mozesz to pogadamy

Gość karolka101
Wiesz co ja też mam problem z kręgosłupem..Ale u ciebie widzę jest inny problem napisałaś że masz dużą nadwagę i tu niestety ,każdy lekarz ci powie ,że musisz schudnąć.I to jest nieodwołalne,musisz ,aby funkcjonować. Jeżeli nie potrafisz przykładowo dostosować się do jakieś konkretnej diety ,to może powinnaś skorzystać z operacji założenia opaski na żołądek.Znam osobę ,która zrobiła sobie taką operację w Ośrodku bariatrycznym w szpitalu św.Elżbiety na Mokotowie. Powiem ci to teraz zupełnie inna osoba,na wszystko ma ochotę,cieszy się życiem.

Gość czerwonamiska
A co mówi na to lekarz?

Gość gość
Przy problemach z kręgosłupem ważna jest odpowiednia diagnoza. W celu jej ustalenia pomocnym badaniem jest rezonans magnetyczny. W LuxMed Diagnostyka na takie badania nie potrzeba skierowania i mają naprawdę szybkie terminy.