Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce przeprowadzić się do Warszawy

Polecane posty

Gość gość

Mam 36 lat, stabilną pracę, męża, dziecko, ale mieszkam w małej mieścince, tu się nic nie dzieje czuję, że tam czułabym się jak ryba w wodzie. Jak to zrobić, jak się przenieść, rodzina nie chcę, a ja czuję, że to zmieniłoby moje życie na lepsze i mojej rodziny.

Gość gość
Autorko przecież w Opolu są pociągi do Warszawy wsiadasz na dworcu głównym w Opolu i 4 godziny i jesteś w Warszawie

Gość gość
Autorko całe życie mieszkasz w Opolu? Co nie lepiej wyprowadzić się do Wrocławia niż do Warszawy? Bo bliżej?

Gość gość
Skoro rodzina nie chce, to ta przeprowadzka zmieniłaby jedynie TWOJE życie na lepsze, a nie ich. Albo ich przekonasz, albo zostaw rodzine. Na takie kroki to jest czas, kiedy jest się młodym singlem, a nie kobieta z rodzina, dziecmi, z praca itp. I w tej warszawie rozumiem, ze rodzina siedziałaby na chacie, a Ty korzystalabyś z miejskiego zycia, tak?

Gość gość
, www.opole.pl

Gość gość
Zacznij od znalezienia pracy. Dla siebie i meza. Zarobki w Warszawie sa wielokrotnie wyzsze niz gdziekolwiek w Polsce. Jesli uda sie wam znalezc prace za dobre pieniadze, to reszta sie ulozy, bo maz tez bedzie inaczej myslec o zmianie.

Gość gość
Nie oboje z mezem szukamy lepszejnpracy takze ani ja ani mąż nie mamy zamiaru siedzieć bez pracy. Mieszkam na Lubelszczyźnie, zarobki tutaj to dramat, a wymagania jak z kosmosu. Ciężko nam finansowo.

Gość gość
To powodzenia. Będziesz zarabiać 1600 w Zarze, ale najważniejsze że w Warszawskiej Zarze. No, ale czego się nie robi dla życia w większym tłumie cebulackich mord i dwóch centrów handlowych więcej, jakby jedno nie wystarczyło, bo czegoś tam nie mają. No i oczywiście kultura i muzeum do którego nigdy się nie pójdzie. Już nie wyrabiam nas bezbrzeżną głupotą debili którzy zabijają się o życie w większym smrodzie i hałasie. :D

Gość gość
A dlaczego czulabym sie tam jak ryba w wodzie, a dlatego, ze lubie gdy cos sie dzieje, nie lubie monotonii, i nie mam tu na mysli latania po clubach, zwyczajnie w Wawie jest wiecej mozliwosci, jestem trochę artystyczną duszą, a na Lubelszczyźnie nie ma zadnych ciekawych projektów, moje doświadczenie to praca w roznych korpo, a mnie tak ciagnie do pracy w mediach, taki zawód ktory bylby polaczony z pasją. Lubie obrobke video, foto, kiedys na studiach robiliśmy wywiady, zadawalam ludziom pytania i czułam się z tym ok. Nie wiem czuje, ze to co robię praca w korpo bardzo mnie ogranicza, chcialabym brac udzial w imprezach organizowanych na żywo. Ogolnie kreci mnie wszystko to co jest związane z mediami, przygotowania, wywiady, kulisy, obrobka video, itp.

Gość gość
no i co ze wyzsze , wyzsze tez za mieszkanie

Gość gość
I dla jasnosci nie chodzi mi o fame, bo bycie slawnym jest przerabane, ale nawet o branie udzial w przygotowaniach do programu, imprezy, praca za kulisami itp. bardzo mnie to fascynuje

Gość gość
Ja też sie niedawno przeprowadzałam w warszawie. Jak będziesz szukała dobrej firmy transportowej, to odezwij się do Wiki. To solidna firma.