Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co was najbardziej zachwyca u innych kobiet??tak szczerze napiszcie

Polecane posty

Gość gość

mozecie pisac zarowno o wygladzie jak i charakterze i zachowaniu.. co was naprawde ujmuje i zachwyca w innych kobietach? czy jest cos takiego?

Gość gość
Szczerze nic mnie nie zachwyca u innym kobiet ,natomiast mam szacunek do takich ,ktore osiagnely w zyciu cos wiecej niz wydanie potomstwa na swiat..

Gość gość
Zachwyca mnie to że pomimo potomstwa nadal wyglądają pięknie do tego ogarniaja dom świetnie gotują i mają kolokwialnie mówiąc łeb na karku!

Gość gość
nic, nie lubię kobiet , i niczym mi nie imponują , jest jedna , ale ma umysł jak pół planety, zresztą już jej tu nie ma

Gość gość
zachwycam się ich dziurkami w pupie słodkości

Gość gość
mnie zachwycaja kobiety usmiechniete, pozytywnie nastawione do zycia, ich wygląd jest zawsze taki lekki i delikatny

Gość gość
Zależy u kogo, u jednej zachwyca mnie rozsądek, u innej pozytywne podejście do życia, u jeszcze innej odwaga i pewność siebie itd. Nie ma jednej cechy wspólnej, która zachwyca mnie u wszystkich. Wyglądem się z reguły nie zachwycam, nawet te niby najpiękniejsze mnie nie ruszają bo jednak mi serce bije szybciej tylko na widok fajnych mężczyzn :P

Gość gość
Mnie zachwyca: Piękna, symetryczna twarz, duze oczy, pełne usta, zgrabny nosek Jędrny, odstający tyłek Modna, dopasowana stylizacja Krótka fryzurka przy bardzo kobiecej twarzy Męska stylizacja przy bardzo kobiecej twarzy o krótkiej fryzurze Silny charakter Trochę tego jest ;)

Gość gość
Poczucie humoru, inteligencja, Zyczliwośc, tolerancja, dobry gust

Gość gość
Zwiewność, lekkość. Mądrość idąca w parze z łagodnością. Długie włosy :) Sukienki.

Gość gość
Dobroć i bezinteresownosć wobec innych, gdyż uważam ze to cechy prawie nie występujące u kobiet.

Gość gość
Szczerze to jKos nic. No moze czas na sport zeaja i dbanie o siebie.Bo te co widze matki Polki to zmeczone zle zaniedbane..kobiety nie widze szczescia

Gość gość
Podziwiam kobiety, które mając gromadkę dzieci, potrafią wszystko ogarnąć bez pomocy babć, które mają własne zdanie na temat wychowania i są poprostu ogarnięte. Nie znoszę kobiet, które mając jedno lub więcej dzieci mówią np "mama mi mówi żeby robić tak... Mama mi mówi żeby tak nie robić..." Itp.

Gość gość
Co mnie zachwyca ? Hmmm.. dziwne pytanie. Może gdyby je zadać facetom to oni prędzej by odpowiedzieli. Co mnie zachwyca.. Na upartego z zewnętrznych rzeczy to czasami uroda, czasami styl, najbardziej jednak zachwyca mnie w kobietach zdrowy rozsądek i wrodzona skromność w sensie nie udawana, nie domaganie się nachalne obserwatorów. Jest tego niestety bardzo mało w dzisiejszych czasach. Za PRLu kobiety takie były. Ich piękno polegało na tym, że w epicentrum ich uwagi znajdowała się praca, dom, dzieci i hobby, a nie szukanie poklasku i adoracji jak to ma miejsce dzisiaj. Mimo, że dbały o siebie zewnętrznie (oczywiście wedle ówczesnej mody) to urok tego polegał na tym, że to było przy okazji, a nie tak jak dzisiaj cel sam w sobie, że wyszykuje się taka a za chwile pyka sobie fotki i niech ją oglądają. Największe piękno u kobiety jest wtedy gdy jest ono przy okazji dostrzeżone przez kogoś trzeciego a nie przez nią samą i przez nią samą sztucznie stwarzanie środowiska do jego ekspozycji. To wtedy jest bardziej się rzuca w oczy takie zachowanie niż sama uroda. Wtedy kobieta jest piękna, gdy jest nie na sobie skupiona, a na innych rzeczach. Skupienie na sobie powinno trwać tylko w momencie wykonywania czynnośc****elęgnacyjnych, wkładanie ubrania, robienie makijażu i czesania włosów. I to wszystko powinno być na cały dzień w ramach uwagi własnej jak chodzi o wygląd. Dalsza sprawa cenię bardzo u kobiety normalność w zachowaniu to znaczy gdy się widzi, że nie jest typem uzależnionym od uwagi otoczenia, od robienia z siebie gwiazduni towarzyskiej. Jest dużo takich środowisk, że są kobiety uzależnione od tego by towarzysko poświęcać jej uwagę i robią sobie nawzajem takie selekcje między ludźmi żeby ostatecznie wynik był taki żeby gwiazdunia, gwiazduni gwiazdunią ręke myła i była wzajemna symbioza i adoracja, aktorzenie. Takie środowiska to nie są dla mnie kobiety lecz postaci ciężkawe, groteskowe, absurdalne. Na tle takich postaci tym bardziej podziwiam w kobietach prostotę i skromność w zdrowym znaczeniu. Taką po prostu normalność. Oczywiście aktoreczki będą uważać sie za normalne, podobnie jak psychicznie chory sie uważa za zdrowego, ale to bełkot.

Gość gość
Nic, a co ma mnie zachwycać? Jednak miło popatrzeć na ładną kobietę, gustownie ubraną, delikatną nie wulgarną która coś w sobie ma :) nieprawdaż?

Gość gość
09:39 Naucz się jeszcze pisać po polsku to może ktoś da rade chociaż przemyśleć czy sie z tobą zgadza czy nie.

Gość gość
10:29 Ale jesteś sfrustrowana i nieszczęśliwa, i tak twoje słowa to bełkot, a mi daleko do wyparcia, uważam podobnie że niektórzy za bardzo skupiają się na sobie i się obnazaja w necie, ale twoje teorie są skrajnościa w drugą stronę, dodatkowo uważasz że to jedyna właściwa racja, a tak nie jest, skupianie sie wokol rodziny to nie jedyny wlasciwy model zycia, niech każdy niech żyje po swojemu. A co cenię w kobietach, to że nie są ograniczone światopoglądowo jak autorka postu z 10:29.

Gość gość
Urok osobisty i sex appeal w kazdym wieku. Niektore mają to do starości. No i poczucie humoru+ sprawny umysł

Gość gość
11:48 heh widać nie zrozumiałaś tam ani słowa

Gość gość
Nic, nie lubię innych kobiet

Gość gość
gość dziś Nic, nie lubię innych kobiet x to masz smutne zycie, bo kobiety to połowa świata.

Gość gość
15:04 smutne życie to masz ty :D ja właśnie mam wesołe bo otaczam się tą lepszą połową świata czyli facetami, nie potrzebuję przyjaciółek i lepiej mi bez nich. A smutne życie to mogę zrobić kobiecie która mi nadepnie na odcisk.